- 14 Ekim 2014
- 593
- 81
Kumaş arıyorum ama 30-32 gri kot da olur.pantolon kot olur mu canm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kumaş arıyorum ama 30-32 gri kot da olur.pantolon kot olur mu canm
Bakıp haber vericem canmKumaş arıyorum ama 30-32 gri kot da olur.
Tmm tatlım. Ama bacak kısmı dar olursa benim tombul bacaklara sığmaz :)))Bakıp haber vericem canm
Kaç kilosun kız sen :)Tmm tatlım. Ama bacak kısmı dar olursa benim tombul bacaklara sığmaz :)))
70Kaç kilosun kız sen :)
Canım niye öyle Üzgün işareti koyuyosun aşırı bi kilon yokki verebilirsinn
Giymek istediklerimi giyemiyorum amaCanım niye öyle Üzgün işareti koyuyosun aşırı bi kilon yokki verebilirsinn
Bi sağlık sorunun var mı kilo verememekle ilgiliGiymek istediklerimi giyemiyorum ama
Sorunum yok şükür ama doğuştan bacaklarım biraz tombuldur, kemiklerim iri yani :). O yüzden dar giyinemiyorum.Bi sağlık sorunun var mı kilo verememekle ilgili
Eger yoksa kendi mutlulugun için ver canım
Kahve blazer ceketi nasıl kombinlebilirim? Kullanım durumu nedir?http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/daisy-butigi.827268/ burda çanta, pantolon var canım, bir bak istersen. Eki Görüntüle 1543705 bu da 46 beden, saten gömlek canım
bende 40 42 beden birçok ürün var ne tür şeyler arıyorsun detay verirsen yardımcı olabilirim. 39 numara ayakkabı topuklu mu olmalı tarzı ne olsun?aradıklarımı yazıyorum.
para/takas hepsi olur.
- Waffle makinası
- 40 beden pantolon+etek+gömlek+kazak,
- 46 beden etek+gömlek+kazak,
- 39 numara ayakkabı (platform ve dolgu topuk hariç),
- 38 numara siyah ayakkabı (kısa topuklu olursa sevinirim),
- çanta (2 tane arıyorum. birini siyah alacağım),
- 9-10 yaş erkek pantolonu (renkli ve yumuşak olursa sevinirim),
- 25 numara erkek bebek ayakkabısı,
40 beden Takım elbise olursa çok iyi olur.bende 40 42 beden birçok ürün var ne tür şeyler arıyorsun detay verirsen yardımcı olabilirim. 39 numara ayakkabı topuklu mu olmalı tarzı ne olsun?
Takim olarak yok canim maalesef :/40 beden Takım elbise olursa çok iyi olur.
Ayakkabı da topuklu olsun istiyorum :)