Dergun Butik

dergun80

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
593
81
aradıklarımı yazıyorum.
para/takas hepsi olur.

• Waffle makinası
  • 40 beden pantolon+etek+gömlek+kazak,
  • 46 beden etek+gömlek+kazak,
  • 39 numara ayakkabı (platform ve dolgu topuk hariç),
  • 38 numara siyah ayakkabı (kısa topuklu olursa sevinirim),
  • çanta (2 tane arıyorum. birini siyah alacağım),
  • 9-10 yaş erkek pantolonu (renkli ve yumuşak olursa sevinirim),
  • 25 numara erkek bebek ayakkabısı,

Son düzenleme:
Etek ve gomlekde var.40 beden.38 no geci mavisi gomlek ve kirmizi gomlekde var

bu 46 beden sifir

40 beden bikac kez giyildi mudo collection %100 yun

..
lcw etek 38 yaziyor ama ben 40 bedende giyiyordum.begenirsen bel olcusu verebilirim 2-3 kez giyildi

.
de facto 40 beden pantolon sayili giyildi

40 beden marka degil ama belden ince kemerle cok sik duruyor. begenirseniz uygun fiyata anlasiriz. sonucta artik kullanamadigim urunler

sağol canım, ne güzel şeyler eklemişsin. en çok da ilk fotodaki gömleğe bayıldım. şifon mu bu gömlek. iç gösterir mi?

Ayakkabı ve çantalar var 39 numara hepsi beğendiğin olursa fiyat veririm :)

Bir de etek gömlek ne tarz arıyorsun acaba? Etek kısa mı uzun mu? Gömlek klasik mi şifon saten mi?

Kirmizi gomlek 40.yesil ve gece mavisi 38 beden.istersen kirmizi pantolda var.siyah asimetrik kesim etekde var canm.pijamanin altida beyaz puanli onu ayri koymusum bulamadim

Bir de etek gömlek ne tarz arıyorsun acaba? Etek kısa mı uzun mu? Gömlek klasik mi şifon saten mi?
etek siyah kalem tarzı en çok aradıklarımdan. ama diz altı istiyorum, bulamaıyorum. gömlek de, siyah etek üzerine giyilebilecek, yarı resmi, şık birşey arıyorum. şifon da olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…