Derdimi normal birsekilde anlatamamak

Ayrılık gerektiren sorunlarınız varken eşiniz sizi dinlememiş siz devam etmişsiniz şimdi rahatını bozup neden dinlesinki? Kaybetmekten korkan bir erkek göremedim ki ortada çocuklar var. Anladığım kadarıyla bebek bakımında da zaten ilgilenmiyormuş. Böyle bir adama bağırıp kendinizi yoracağınıza yok sayın geçin. Kendisi sizi umursuyor olsaydı birazcık gelişim gösterirdi.

Ne yapmak lazım 60 yıl kavga etmemek icin

Vallahi artık bazen yaptıklarına göz yumacaksınız, bazen dediğinizi yaptıracaksınız. Bu adamın babası değişmemiş 60 yıl kendi de değişmez orası kesin. Artık tolere edebildiğiniz davranışlarına karışmayacak, olmazsa olmazlara karışıp düzeltmeye çalışacaksınız.. Yoksa hep kavga, bağırış çağırış nereye kadar?

Diyorum ya ucu bana dokunmasa ne hali varsagorsun diyeceğim. Örneğin kombi olayında evde tek ben olsam giyeceğim hırkamu oturacağım en kötü ihtimalle ama evde bebek var hasta olsa hem çocuk hem ben perişan olacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…