Derdime çare yokmu ? Yada fikir verin lütfen acil...

Doktorunuza gidin ntsye bağlasın sizi ne olur ne olmaz belki erken Doğum riskinizvar ki idrar yolu enfeksiyonu tetıkler ve gebelikte şakaya gelmez amanihmal etmeyin geçmiş olsun

Ben doktoruma sordum bebeğe etkisi olmaz bebek nerde enfeksiyon nerde dedi güldü hatta :) son bir ay kala ilaç bile yazmadı bir ay ilaçsız enfeksiyonlu gezdim sen düşün
Bende öyle zannediyordum ama bedendeki enfeksiyon artınca bebeğin gözlerine zararı oluyormuş bunj birkaç doktordan bizzat duydum.

Aynen öyle şase kullandım 4 gün önce fakat şuan hayla idrar yaparken yanma var biraz daha ilaçları kullanacagım bakalım ne olacak.

Aşırı c vitamini düşüge sebep olabiliyor hamile iken portakal ve mandalinaya bile dikkat edilmesi gerekiyor

Doktorunuza gidin ntsye bağlasın sizi ne olur ne olmaz belki erken Doğum riskinizvar ki idrar yolu enfeksiyonu tetıkler ve gebelikte şakaya gelmez amanihmal etmeyin geçmiş olsun
Tşkr ederim annemde öyle dedi bikaçgün daha kullanim ilaçları sonra gidecegim doktora inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…