Evet özelede gittim devletede devlette hastaned eyattım bir hafta geçmedi daha sonra da gitmeye devam ettim fakat devlette ürodinamk incelemeye hirsim mesaneme gereginden fazla su verilince böbrege kaçak oldu aylarca çektim özelde ise igne tedavisi gördüm ozamandan buyana idari ediyorum sürekli antibiyotik kullanmk bagışıklık yaptıgı için özelde igne tedavisi gördüm.Ürolojiye gittiniz mi hiç?
Kesim çözümü bulamiyacagız desenizeİlacı kullanmaya devam edin. Daha 3 gün olmuş..
Bana da antibiyotikten sonra suya atılıp içilen purinol diye bir ilaç vermişti.
Tamamen geçmedi benim de enfeksiyonum. Takip edin tedaviyi..
Evet özelede gittim devletede devlette hastaned eyattım bir hafta geçmedi daha sonra da gitmeye devam ettim fakat devlette ürodinamk incelemeye hirsim mesaneme gereginden fazla su verilince böbrege kaçak oldu aylarca çektim özelde ise igne tedavisi gördüm ozamandan buyana idari ediyorum sürekli antibiyotik kullanmk bagışıklık yaptıgı için özelde igne tedavisi gördüm.
Ev yapımı sirke birebir. Bir yemek kaşığı sirkeyi 1 bardak suya koyup 2 akşam üst üste içeceksin bu kadar.
Bir de eşinden mi sana bulaşıyor diye düşündüm. Eğer ki eşinle kondomsuz beraber oluyorsaniz o yüzden tekrarlıyor olabilir. İç çamaşırı temizliğine de dikkat edin. Pamuk peçete günlük ped filan kullanmayın. Camasirinizi sık değişme şansınız yoksa bir kaç parça kumaş kesip yanınızda taşıyın kumaşlar kirlenince degisin
Ev yapımı sirke birebir. Bir yemek kaşığı sirkeyi 1 bardak suya koyup 2 akşam üst üste içeceksin bu kadar.
Bir de eşinden mi sana bulaşıyor diye düşündüm. Eğer ki eşinle kondomsuz beraber oluyorsaniz o yüzden tekrarlıyor olabilir. İç çamaşırı temizliğine de dikkat edin. Pamuk peçete günlük ped filan kullanmayın. Camasirinizi sık değişme şansınız yoksa bir kaç parça kumaş kesip yanınızda taşıyın kumaşlar kirlenince degisin
Çok geçmiş olsun tek umudum bebeğime bulaşmaması eger oda enfeksiyon kaparsa şu durumda gözlerine zararı olabilir. Dogumdan sonra geçecegini umuyorum inşallah ebediyen geçerBenim gebeliğimde de üç kez idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ben anal bölgeye fitil kullandım resmen dökülüyordu enfeksiyonama erken Doğum vs olmadı 40+1 de geldi kızım hatta son enfeksiyon geçirdiğimde Doğuma yakın olduğu için bir ay kala hiçbir ilaç kullanmadım Doğumdan sonra da kendiliğinden geçti
Hamileligimin basindan beri enfeksiyonla ugrasiyorum kutu kutu antibiyotikler ilk zaman fayda ediyordu sonra kasik agrisindan anliyordum tekrar olustugunu temizligime cok cok dikkat etmeme ragmen surekli tekrarladi igneyle tedavi olduk en son artik ne igne ne hap hicbirsey fayda etmedi vucut bagisiklik kazandi galiba sirkeli suda fayda etmedi benim bebegim bobreklere baski yapiyor oyuzden oluyormus enfeksiyon sebep olarak onu gösterdiler hamileyken yapabilecegimiz pek birsey yok malesef bol bol su bu laftan nefret ediyorum ama kac doktora gittiyssm aynisini soyledi...
Devlettede bikaç doktora gitmeyi düşünüyorum hem üroloji hemde kadın dogum ikisini birlikte yürütmeyi düşünüyorumÖncelikle cok gecmis olsun Allah yardımcınız olsun. Başka bir doktora görünseniz olmaz mı
HımmEğer hamilelikte zararı yoksa kızılcık suyu yada cranberry suyu çok faydalı şiddetle tavsiye ederim.
Ben doktoruma sordum bebeğe etkisi olmaz bebek nerde enfeksiyon nerde dedi güldü hatta :) son bir ay kala ilaç bile yazmadı bir ay ilaçsız enfeksiyonlu gezdim sen düşünÇok geçmiş olsun tek umudum bebeğime bulaşmaması eger oda enfeksiyon kaparsa şu durumda gözlerine zararı olabilir. Dogumdan sonra geçecegini umuyorum inşallah ebediyen geçer
Oncelikle bol su icin dinlenin.antibiyotik 3 gunde gecirmiyebiliyo bazen en az 7 gunde ilacla geciyo.benmde sk sk idrar yolum iltihaplanir.ben bide cranberry kapsulune basladim tabi gebe degilim gebelerde kullaniliyomu bilmiyorum5 buçuk aylık hamileyim ve tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonum var hamile kaldıktan sonrada vardı ama bebeğim küçük diye doktor hiçbirşey veremem demişti şuanda 1 haftadır kasık sancım var ve bulantım var hafta sonu acile gittim tekrar enfeksiyon çıktı ve bitakım ilaçlar aldm antbyotik vs. Doktorumu aradım görüştüm ilaçları kullan geçemzse mutlaka gel dedi 3 gündür kullanıyorum ilaçları ne bulantımda geçme nede kasık sancımda azalma olmadı daha çok ilerlermi bilmiyorum korkuyorum doktor kasık sancımın enfeksiyondan veya erken dogum riski olabilecegini söyledi ne yapacagım bana yardım edin derdime çare yokmu?
Gebelikte bitkisel şeyleri kullanmayın diyorlar tehlikeli ama benim hamile kalmadan önce idrar yolumda sıkıntı olmuştu bi doktor tanıdığım yaban mersini tavsiye etti her akşam çayını yapıp içtim rahatlattı ve kolesterolü de düşürüyor. Bir araştırsana sakıncası var mı yok mu öğren doktora sor idrar yolunu temizliyor5 buçuk aylık hamileyim ve tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonum var hamile kaldıktan sonrada vardı ama bebeğim küçük diye doktor hiçbirşey veremem demişti şuanda 1 haftadır kasık sancım var ve bulantım var hafta sonu acile gittim tekrar enfeksiyon çıktı ve bitakım ilaçlar aldm antbyotik vs. Doktorumu aradım görüştüm ilaçları kullan geçemzse mutlaka gel dedi 3 gündür kullanıyorum ilaçları ne bulantımda geçme nede kasık sancımda azalma olmadı daha çok ilerlermi bilmiyorum korkuyorum doktor kasık sancımın enfeksiyondan veya erken dogum riski olabilecegini söyledi ne yapacagım bana yardım edin derdime çare yokmu?
Faydalı olabilir ama gebelikte bu kür düşüğe sebep oluyor konu sahibi doktora sormadan önerileri yapmayın sakın hiç belli olmaz belki hamilelikte kullanılmayan bitkisel şeyler vardırMaydanozu kaynatıp suyunu içmek de iyi geliyor
Çok haklısınızFaydalı olabilir ama gebelikte bu kür düşüğe sebep oluyor konu sahibi doktora sormadan önerileri yapmayın sakın hiç belli olmaz belki hamilelikte kullanılmayan bitkisel şeyler vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?