Derdime çare yokmu ? Yada fikir verin lütfen acil...

Ürolojiye gittiniz mi hiç?
Evet özelede gittim devletede devlette hastaned eyattım bir hafta geçmedi daha sonra da gitmeye devam ettim fakat devlette ürodinamk incelemeye hirsim mesaneme gereginden fazla su verilince böbrege kaçak oldu aylarca çektim özelde ise igne tedavisi gördüm ozamandan buyana idari ediyorum sürekli antibiyotik kullanmk bagışıklık yaptıgı için özelde igne tedavisi gördüm.

İlacı kullanmaya devam edin. Daha 3 gün olmuş..
Bana da antibiyotikten sonra suya atılıp içilen purinol diye bir ilaç vermişti.

Tamamen geçmedi benim de enfeksiyonum. Takip edin tedaviyi..
Kesim çözümü bulamiyacagız desenize

Evet özelede gittim devletede devlette hastaned eyattım bir hafta geçmedi daha sonra da gitmeye devam ettim fakat devlette ürodinamk incelemeye hirsim mesaneme gereginden fazla su verilince böbrege kaçak oldu aylarca çektim özelde ise igne tedavisi gördüm ozamandan buyana idari ediyorum sürekli antibiyotik kullanmk bagışıklık yaptıgı için özelde igne tedavisi gördüm.

Böbreklerinizde bir sıkıntınız var mı? Bu denli iltihapla? Yani tekrar üroloji derim ben... tatsız tecrübeleriniz olmuş, geçmiş olsun ama yapacak bir şey de pek Yok.
Bitkisel çözüm önerilerinden uzak durun. Hamilesiniz. Daha büyük zararlar olmasın.

Canım eşimle birlikte de tedavi gördükonda enfeksiyon yoktu bakteride fakat doktor tedbir amaçlı onada ilaç verdi ve sonuç yine tekrarladı eşimde yanma vs yok. Sık ilişkide yapmıyoruz enfeksiyon durumu artar diye eşim yaz kış günlük duş alan bir insan.
Ev yapımı sirke birebir. Bir yemek kaşığı sirkeyi 1 bardak suya koyup 2 akşam üst üste içeceksin bu kadar.
Bir de eşinden mi sana bulaşıyor diye düşündüm. Eğer ki eşinle kondomsuz beraber oluyorsaniz o yüzden tekrarlıyor olabilir. İç çamaşırı temizliğine de dikkat edin. Pamuk peçete günlük ped filan kullanmayın. Camasirinizi sık değişme şansınız yoksa bir kaç parça kumaş kesip yanınızda taşıyın kumaşlar kirlenince degisin

İç çamaşırı konusjndada günde birkaç kez akıntı gelmese dahi değiştiriyorum.
Ev yapımı sirke birebir. Bir yemek kaşığı sirkeyi 1 bardak suya koyup 2 akşam üst üste içeceksin bu kadar.
Bir de eşinden mi sana bulaşıyor diye düşündüm. Eğer ki eşinle kondomsuz beraber oluyorsaniz o yüzden tekrarlıyor olabilir. İç çamaşırı temizliğine de dikkat edin. Pamuk peçete günlük ped filan kullanmayın. Camasirinizi sık değişme şansınız yoksa bir kaç parça kumaş kesip yanınızda taşıyın kumaşlar kirlenince degisin

ben hamile degilken bile doktora gidip ilac yazdiramazdiysam bol suyla enfeksiyonu geciriyodum.
Ama oyle aaa ben su iciyorum ki olayı degil.
mesela bi şişe suyu 10 dk da hoop içiyodum.
bi 10 dk sonra 1 şişe daha.
maksat bol bol idrara çıkmak devamlı boşaltım yapıp enfeksiyonu dışarı atmak.

Bende sık idrar yolu enfeksiyonu olurum hatta şuan antibiyotik kullanıyorum hamile değilim ama limonlu su ıyi geliyor ben onu içince biraz rahatlyrm ınsallah faydası olur sıcak suya biraz limon sıkıp içerseniz tabi su da çok önemli

Benim gebeliğimde de üç kez idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ben anal bölgeye fitil kullandım resmen dökülüyordu enfeksiyon :kusmuk:ama erken Doğum vs olmadı 40+1 de geldi kızım hatta son enfeksiyon geçirdiğimde Doğuma yakın olduğu için bir ay kala hiçbir ilaç kullanmadım Doğumdan sonra da kendiliğinden geçti
Çok geçmiş olsun tek umudum bebeğime bulaşmaması eger oda enfeksiyon kaparsa şu durumda gözlerine zararı olabilir. Dogumdan sonra geçecegini umuyorum inşallah ebediyen geçer

Bazi hastaliklari hamilelik tetikliyomus maalesef.benim kardesimdede mantar vardi hamileyken dunyanin fitilini ilacini kullandi.gecmedi.baska bi doktor bunlari duyunca ne kadar kizdi hamilesin zaten gecmez diye normal dogum yaptigi gün bitti mantar.bide monurol diye bi ilac var suya atilip icilen hamilelere zarari yokmus benim arkadasimin onunla gecmisti.

Aynen öyle
Hamileligimin basindan beri enfeksiyonla ugrasiyorum kutu kutu antibiyotikler ilk zaman fayda ediyordu sonra kasik agrisindan anliyordum tekrar olustugunu temizligime cok cok dikkat etmeme ragmen surekli tekrarladi igneyle tedavi olduk en son artik ne igne ne hap hicbirsey fayda etmedi vucut bagisiklik kazandi galiba sirkeli suda fayda etmedi benim bebegim bobreklere baski yapiyor oyuzden oluyormus enfeksiyon sebep olarak onu gösterdiler hamileyken yapabilecegimiz pek birsey yok malesef bol bol su bu laftan nefret ediyorum ama kac doktora gittiyssm aynisini soyledi...

Çok geçmiş olsun tek umudum bebeğime bulaşmaması eger oda enfeksiyon kaparsa şu durumda gözlerine zararı olabilir. Dogumdan sonra geçecegini umuyorum inşallah ebediyen geçer
Ben doktoruma sordum bebeğe etkisi olmaz bebek nerde enfeksiyon nerde dedi güldü hatta :) son bir ay kala ilaç bile yazmadı bir ay ilaçsız enfeksiyonlu gezdim sen düşün

5 buçuk aylık hamileyim ve tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonum var hamile kaldıktan sonrada vardı ama bebeğim küçük diye doktor hiçbirşey veremem demişti şuanda 1 haftadır kasık sancım var ve bulantım var hafta sonu acile gittim tekrar enfeksiyon çıktı ve bitakım ilaçlar aldm antbyotik vs. Doktorumu aradım görüştüm ilaçları kullan geçemzse mutlaka gel dedi 3 gündür kullanıyorum ilaçları ne bulantımda geçme nede kasık sancımda azalma olmadı daha çok ilerlermi bilmiyorum korkuyorum doktor kasık sancımın enfeksiyondan veya erken dogum riski olabilecegini söyledi ne yapacagım bana yardım edin derdime çare yokmu?
Oncelikle bol su icin dinlenin.antibiyotik 3 gunde gecirmiyebiliyo bazen en az 7 gunde ilacla geciyo.benmde sk sk idrar yolum iltihaplanir.ben bide cranberry kapsulune basladim tabi gebe degilim gebelerde kullaniliyomu bilmiyorum

Bolsu ,arada karbonatli veye limonlu su .C vitamini takviyesi .Kızılcik suyu.Birde rezene cayı ,ayaklara ve totonuza sicak su torbası ,kasıklarda olur .
Rezene şıp diye rahatlatir beni ama abtibiyotige devam edin..
Cok su icip idrar bekletmeyin antiseptik ilaclarda olur yada bir gecelik şaseler var onlarda kesin cözum oluyor .
Cok su icip devamli tuvalete giderek mikroptan arindiracaksiniz baska yolu yok.

5 buçuk aylık hamileyim ve tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonum var hamile kaldıktan sonrada vardı ama bebeğim küçük diye doktor hiçbirşey veremem demişti şuanda 1 haftadır kasık sancım var ve bulantım var hafta sonu acile gittim tekrar enfeksiyon çıktı ve bitakım ilaçlar aldm antbyotik vs. Doktorumu aradım görüştüm ilaçları kullan geçemzse mutlaka gel dedi 3 gündür kullanıyorum ilaçları ne bulantımda geçme nede kasık sancımda azalma olmadı daha çok ilerlermi bilmiyorum korkuyorum doktor kasık sancımın enfeksiyondan veya erken dogum riski olabilecegini söyledi ne yapacagım bana yardım edin derdime çare yokmu?
Gebelikte bitkisel şeyleri kullanmayın diyorlar tehlikeli ama benim hamile kalmadan önce idrar yolumda sıkıntı olmuştu bi doktor tanıdığım yaban mersini tavsiye etti her akşam çayını yapıp içtim rahatlattı ve kolesterolü de düşürüyor. Bir araştırsana sakıncası var mı yok mu öğren doktora sor idrar yolunu temizliyor

Back
X