Derdime çare yok malesef

Ya sana hakaret edildiği zaman niye cevap vermiyorsun? Bu kadını tepene çıkartmışsın sen. Sana ne derse cevabını ver asla cevapsız bırakma. Görürsün büyük ihtimal bi süre sonra vazgeçer sana laf söylemekten.Mesela sana çirkin mi dedi o zaman Allah herkesi güzel yaratmıştır anne de. Allahtan belanı istiyorsun derse benimle böyle konuşamazsın anne sözlerine dikkat et de. Sana bir hakaret ettiği zaman hem cevabını ver hem de bir süre küs konuşma kendini koru.

Ah canım benım ya dede bak noluyo sonra eŞım kesınlıkle anneme laf sÖyleyemezsın saygısızlık yapamazsın dıyor o benım annem ne ısterse sÖyler ısterse dÖver sesını Çıkaramazsın dedı bı gÜn bende bugÜne kadar kendı annemden yemedım senın annedenmı dayak yıcem kusura bakma dedım ama eŞım tek taraflı oynuyo malesef canım

canim benim msjlari hepsini okumaya calistim
herkes sana fikrini soylemeye calismis ama birsey untmasinlarki her sey uzaktan durdugu gibi durmuyor yani ben olsam sunu yapardim demek bence cok yanlis cunku siz olsaniz gerecekten isler degisiyor
eminim sersev arkadasimizda bekarken ben olsaydim falan derdi ama iste is degisti
neden bebek yaptin diyenler var belki de bebek olunca hersey duzelcek sandi ki bir cogumuzun dusuncesi bu
ikinici guler yulzu davran diyorsunuz nasim davransin kendisini sevmeyen hakaret eden birisine sadece susmakla yetinmisin demek canim sen ki yapabilecegin seyde o galiba
cunku ben cok iyi biliyorum hakarettte etsen konussanda guler yuzlude olsan o insanlar oyle onlari hicbirsey degistirmez
eminimki yinede esine karsi biraz sevgin var yoksa orda kalmazdin
ayrica ailene karsida ben cok kizdim ne olursa olsun senin her zaman arkanda olduklarini gostermelri gerekirdi

bunu cekmen gerek demeleri falan cok yanlis neden cekicekmisin ki ailen kabul etmediyse bile bir sekilde kendi basinin caresine bakmak zorundasin bebislerin olsa bile kimsenin seni ezmesine ve siddete maruz birakmasina izin verme

benim de boyle sorunlarim oldu herkes gibi ve ailem her zaman arkamdaydi benim esim de senin esin gibi annesinin etkisi altiydaydi surekli galiba halende oyledir cunku anne yetistiriyor sonunda o ne derse dogru olarak kabul ediyorlar kimisi buyuse bile
cok uzun oldu sana diyebilecegim tek sey benim
ALLAH YARDIMCIN OLSUN TEK CAREN BU
o herseyin en iyisini bilir seni hakkinda hayirli olan yone yonlendirsin

Asıcım canım benım sen bıtanesın bılıyosun demı gÜzelım az Çok bu zamana kadar derdımızı sıkıntımızı paylaŞtık azda olsa tanıyosun benı bu zamana kadar hıÇ bÖyle ŞıkayetÇı olmamıŞtım sende duyduĞunda Şok geÇırmıŞsın ama bı yere kadar dayandım arkadaŞlar saĞolsunlar ıyı kÖtÜ fıkır vermeye ÇalıŞıyorlar herkes kendıne gÖre haklıdır canım evet malesef yapacak bıŞeyımız yok zaten topıĞıde aÇarken gÖrmÜŞsÜndÜr baŞlıĞımı anladıĞın gıbı canım susmakla yetındım ama bunlar susmanın ne olduĞunuda bılmıyorlar sustukÇa dahada yÜklenıyorlar ezıyorlar bakalım zaman neler gÖsterıcek bıtanem bı doĞsun meleklerımde bakıcaz ılerıye ınŞallah doĞduklarında bu adamda baba olduĞunun bılıncıne varır yada hep bu duygudan yoksun yaŞamak zorunda kalır gÜzelım Çok ÖpÜyorum senı Çok saĞol desteĞın ıÇın

ya seni hamile iken döven bir adam cinnet geçirip kesebilirde
ben olsam ayrılırdım o evden
canları cehenneme

Valla bence bu adam bu cüreti senin onu terkedemeyeceğine emin olmasından alıyor. Sen onda bu adam bana ne yaparsa yapsın ben bunu bırakamam izlenimini yaratmışsın. Seni kaybetmekten en küçük bir korkusu olmadığı için de istediği herşeyi yapıyor.

birinin ailene olanları anlatması ve sorumluluklarını göstermesi lazım.
ailenle konuşacak bir büyük yok mu etrafında :uhm:

ya seni hamile iken döven bir adam cinnet geçirip kesebilirde
ben olsam ayrılırdım o evden
canları cehenneme

canım elimde bi güvencem yada bebeklerime bakabilecek imkanım olsa durmam zaten hem para yok hem aile ilgisiz gidicek yer yok artı çocuklarım babasız kalıcak daha doğmadan hangi birini düşüneyim hangi birine çare bulayım

Valla bence bu adam bu cüreti senin onu terkedemeyeceğine emin olmasından alıyor. Sen onda bu adam bana ne yaparsa yapsın ben bunu bırakamam izlenimini yaratmışsın. Seni kaybetmekten en küçük bir korkusu olmadığı için de istediği herşeyi yapıyor.

yok canım akşam dahada iyi anladım bizim aramızdaki tek şey bebeklerimiz artık daha doğrusu onun için ben elimden geleni yapmaya hazırım ama onun umurunda değil ya benim anlam veremediğim şey annesinin bi iki lafı için insan bu kadar dağıtırmı yuvasını nefret edermi karısından yaaaa sadece hizmetçi gibiyim evde getir götür başka bişey yok soğudum artık iyice

birinin ailene olanları anlatması ve sorumluluklarını göstermesi lazım.
ailenle konuşacak bir büyük yok mu etrafında :uhm:

yok canım allahtan başka kimsem yok ben anlattım birinci elden olanları okumamışsındır belki kulağımı tıkıcak duymucakmışım söyledikleri tek şey bu

Back