Canım,öncelikle yaşadıkların gerçekten çok kötü.
bi ev içinde yaşananları biz dışarıdan bilemeyiz
ama ben bi kaç noktaya takıldım.
diyorsun ki "annesiyle ilgili ne zaman konuşmaya başlasam sonu kötü oluyor"
eh be güzelim madem biliyorsun laf ettirmiyor sen de hiç annesi hakkında konuşma hatta güzel konuş,
içinden gelmese bile güzel şeyler söyle o kadın hakkında.sen eşinin ne olduğunu bile bile adamın üstüne gidiyorsun sonra tabiki kabahatli sen oluyorsun.
soğuk durma bende çok soğuk bir insanımdır.normal arkadaşlarıma karşıda mesafeliyimdir ancak
olay aile olunca ağzım kulaklarımda karşılıyorum hep eşimin ailesini.
canım gülmek istemese bile onlarla takılmak istemesem bile hep onlara karşı iyi davranıyorum.
bu bana bişey kaybettirmedi yıllardır.aksine kocamın sevgisi ikiye katlandı annesine iyi davranıyorum diye...bana sıkıldın yaa benim yüzümden diyor mesela bazen eşim eğer ailesinde takılıyorsak ben de yooo aksine çok güzel vakit geçirdim niye sıkılayım diyorum.
yani kusura bakma ama bizim ailedede var senin gibi soğuk bir gelin,bize komşu gibi davranır hatta insan komşusuna bile daha yakın davranır.biz onu dövüp hakaretler etmiyoruz ama o kişiyi sevmiyoruz da...yüzü gülmeyen insan,yakın olması gerekirken uzak duran yabancı gibi davranan hiçbir insan sevilmez.seninkiler abartıp şiddet uyguluyor.o da onların cahilliği.
kısaca Sardunya zakkum un yazdığı herşeye harfi harfine katılıyorum.bi işin olsaydı ya da sahip çıkacak bir ailen olsaydı hiç düşünmeden bırak o adamı derdim ama ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin demişler.sen bu deveyi gütmek zorundasın.
allah yardımcın olsun.