Derdime çare yok malesef

tüm sayfaları okudum, başka şeyler de yazılmış olup da söyleyeceklerimin havada kalmaması için.
ama gördüm ki değil 6 sayfa 60 sayfada yazılmış olsa değişik birşey yok.

şiddetin psikolojik olanı ya da fiziksel olanı farketmez.
şiddet şiddettir.
evet o kocaya barışır barışmaz çocuk yapmak en büyük hatalardan biri.
ama olmuş bir kere.

merak ediyorum;
anne-babanızın yanında sığıntı gibi yaşamak; kocanızın hakaretlerinden, kayınvalidenizin eziyetlerinden, bebeklerinizin kıpırtısını hissetmemekten daha mı kötü?
bu sıkıntılarla 7 ayda sancılanırsanız ne olacak?
hangi yaşadığınıza değecek?

büyük konuşmayayım diyorum ama konuşacağım.
ben olsam pılımı pırtımı toplar ne kadar sığıntı da olacaksam anamın evinde sığıntı olurdum; kendi evimde sığıntı gibi yaşamaktan iyidir.
gerekirse anamın evinde hizmetçilik yapar gibi iş yaparım, kapısında yatıp beni eve alın diye yalvarırım ama o kocanın kahrını çekmem..

canım ya hamilelik haberine sevinişimizi hatırlıyorum da
ah be canım çocuk olmuyorsa vardır bir sebebi deyip oturuyoruz işte
az daha otursaydın keşke bekleseydin
dayak falan olması çok kötü
ne tavsiye edilir sana bilmiyorum
iyi düşün, planlı hareket et, siyasi davran biraz

Son düzenleme:
tüm sayfaları okudum, başka şeyler de yazılmış olup da söyleyeceklerimin havada kalmaması için.
Ama gördüm ki değil 6 sayfa 60 sayfada yazılmış olsa değişik birşey yok.

şiddetin psikolojik olanı ya da fiziksel olanı farketmez.
şiddet şiddettir.
Evet o kocaya barışır barışmaz çocuk yapmak en büyük hatalardan biri.
Ama olmuş bir kere.

Merak ediyorum;
anne-babanızın yanında sığıntı gibi yaşamak; kocanızın hakaretlerinden, kayınvalidenizin eziyetlerinden, bebeklerinizin kıpırtısını hissetmemekten daha mı kötü?
Bu sıkıntılarla 7 ayda sancılanırsanız ne olacak?
Hangi yaşadığınıza değecek?

Büyük konuşmayayım diyorum ama konuşacağım.
Ben olsam pılımı pırtımı toplar ne kadar sığıntı da olacaksam anamın evinde sığıntı olurdum; kendi evimde sığıntı gibi yaşamaktan iyidir.
Gerekirse anamın evinde hizmetçilik yapar gibi iş yaparım, kapısında yatıp beni eve alın diye yalvarırım ama o kocanın kahrını çekmem..

allah korusun arkadaşım doğru söylüyosun son derece haklısın ama bi kadın yüzündende çocuklarımı babasız büyütmek istemiyorum ileride ne olur bilemiyorum ama bundan sonra ya benim kurallarımla oynayacak ya oynayacak istediği oldu bi kız bide erkek evlat veriyorum ona bundan sonra onlar çeksin kahrımı hiç birine taviz vermicem işlerine gelirse gelmiyosa bu sefer gerçekten düşünücem bişeyler canım

[ı]canım ya hamilelik haberine sevinişimizi hatırlıyorum da
ah be canım çocuk olmuyorsa vardır bir sebebi deyip oturuyoruz işte
az daha otursaydın keşke bekleseydin
dayak falan olması çok kötü
ne tavsiye edilir sana bilmiyorum
iyi düşün, planlı hareket et, siyasi davran biraz
[/ı]

evet nurcum malesef bazen sevinçlerimiz kursağımızda kalabiliyor ama herşeye rağmen bebeklerim benim herşeyim aslada pişman değilim onlar için gerekirse canımı veririm ama ne kocam ne bi başkası için kılımı bile kıpırdatmam bak gör şimdi bugün cinsiyetler netleşti bundan sonra kozlar bende 1 kız 1 oğlan istiyodu al dedim sana kahkahalara boğuldu ağzı kulaklarına vardı şimdi sıra bende çocuklarımı kullanmıyorum asla yanlış anlama ama bebeklerimin iyiliği ve sağlığı için bazı şeyler gerekiyor artık zamanıda geldi bundan sonra bakalım neler olucak canım öpüyorum

evet nurcum malesef bazen sevinçlerimiz kursağımızda kalabiliyor ama herşeye rağmen bebeklerim benim herşeyim aslada pişman değilim onlar için gerekirse canımı veririm ama ne kocam ne bi başkası için kılımı bile kıpırdatmam bak gör şimdi bugün cinsiyetler netleşti bundan sonra kozlar bende 1 kız 1 oğlan istiyodu al dedim sana kahkahalara boğuldu ağzı kulaklarına vardı şimdi sıra bende çocuklarımı kullanmıyorum asla yanlış anlama ama bebeklerimin iyiliği ve sağlığı için bazı şeyler gerekiyor artık zamanıda geldi bundan sonra bakalım neler olucak canım öpüyorum

tatlım çok sevindim...

Allah hayırlısıyla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin...

dün sabah ki çaresiz ağlayan umutsuz kadın gitmiş yerine çok güçlü kendine güvenen geleceğe ümitle bakan bir kadın gelmiş:nazar:

buna çok sevindim ve KK nın gücüne bir kez daha inandım:lepi:

evet gorunen koy kılavuz ıstemez arkadaslar madem mutlu degılsenız gıt bosan :( daha neyıne cock yapıyorsunuz kı :( sımdı daha kötu olmus esınızle ve kayınvalıdenızle yasamak zorundasınız.Ne yazık kı allah sabır versın.

güzelim maden kocan dövüyordu neden hamile kaldın. eğer durum bu kadar vahimse polise git derim. hamile kadın dövülürmüymüş yaa. allah korusun bebklerini düşürürsün birde ikiz daha çok dikkat etmelisin. ailenin yaptığı ayıp üstü ne demek sen istedin sen biliyormuydun sanki böyle olduğunu sen istermiydin. sana sahip çıkmaları gerekir o zaman ne kaynanan ne kocan seni dövemez. benim eşimin ailesi kavga çıkarmış beni dövmeye yeltenmişlerdi. eşimle çok büyük kavga etmiştik hatta eve gitmeyip ailemin evine gitmiştik. babam eşime kızımı ailen ezsin diye vermedim sana eğer böyle yapacaksanız bitsin oğlum kızımı burada bırak git demişti. annen baban sana destek vermeliki korksunlar seni sahipsiz görmüşler ezip duruyorlar izin verme hayatım yaa. bu senin hayatın bir daha gelmiyecez dünyaya

Allah yardımcın olsun ne denilebilirki böyle bi durumda
Herşey ailende bitiyor, sana sahip çıkmaları, arkanda olmaları lazım, sen gittin sen buldun die bişe varmı ya...
Rabbim hepsine iman gücü allah korkusu versin. Nasıl insnalar bunlar yaa.

canım malesef bebeklerim çok etkileniyor o bana bağardığında kıpır kıpır oynayan bebeklerim iki gün hiç kıpırdamıyorlar dahada yıkılıyor dünyam onlara bişey olursa dayanamam ozaman ona neler yapacağımı kestiremiyorum bile

aaaaaaaa ben başlarım öyle işe.ne biçim adam bu ya.sanki bebek onun değil.ne vicdansızlık.ama yine söylüyorum üzülme ağlama.bebişlerini düşün.kaynanana yalakalık yapmak çok zor biliyorum ama kocanla aranın düzelmesi için yalakalık yap ne olacak bebişler için de yap.sarıl annemsin canımsın falan filan işte.bebişlerin biraz büyüyene kadar sabret sonra işe girersin baktın aynımı bunlar o zaman eyvallah der çeker gidersin.şimdi herşeyi boşver

çok sevindiiiiiiiiiiiiiiiim.

canım benim ya coküzüldüm bende sorunlar yasıyorum ama dayak derecesine kadarda değil ve benim ailem hep arkamda oldu o kadra yanlıs yapmama ragmen olsun sen yinede annene anlat derdini evladına hiçbi anne dayanamaz canım emin ol aallah yardımcın olsunn

canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için eşime bunuda söyledim dedim mahkemeye verir uzaklaştırırım seni evden diyorum bana dediği şey 3 ay 5 ay sonra cezada bitecek ondan sonra kim kurtarcak seni benden beni rezil edeceksin madem bende tam rezillik çıkarırım diyor eşim de kayınvalidemde dayktan çok psikolojik baskı ve şiddet uyguluyor bunun için yapacak bişeyim varmı nasıl ispatlanır bilmiyorum kayınvalidem sinir hastası ilaçlar kullanıyor benide hasta etmek için uğraşıyorlar ben dayanıyorum bi şekildede aklım dayanmıyor bu baskılara psikolojim bozuldu resmen
ne demek kim kurtarcak seni elimden napacakmış katil mi olacakmış

psikolojik baskı ve şiddet tanıkla ispatlanır canım olayları gören bilen duyan birileri lazım mesela bağrışmaları komşunuz duymuş olabilir ya da belki bir arkadaşınızın yanında olmuş olabilir

malesef psikolojik şiddet yani hakaret vs. sadece boşanma sebebi olabiliyor bir de manevi tazminat için kullanılabilir

bu adam gerçekten seni sahipsiz bulmuş bir şekilde aileni ikna etmen lazım sonra da evden uzaklaştırıp boşanma davası açman ailen eve dönme diyorsa tamam dönmem ama gelin bana sahip çıkın demen lazım

ben mi kaçırdım annen sağdı di mi annen de gelsin sen lohusayken baban gelsin bi görünsün damadına aileni yanında görürse bence ayağını denk alır biraz başka türlü boşanmadığın müddetçe kurtulamazsın muhtemelen

canım benim şimdi tamamen okudumda sen iyi dayanıyosun vallahi bravoo kendini bu kadar ezdirme yinede kayın validene tatlı dille anlasmaya calıs tabi nereye kadarrr bilemem

aklıma gelen ilk şey ne olursa olsun ailenin desteğini almaya çalış.kendini acındır ailene çaresizliğini anlat canım hiçbir anne baba evladının bu durumuna kayıtsız kalamaz
eğer onlar sana destek verirse eşin ve kaynananda biraz ayaklarını denk alırlar gibime geliyo.şimdi seni sahipsiz bulmuşlar iyice yükleniyolar sana
bir diğer tavsiyemde biliyorum zor ama kaynananla göstermelikde olsa iyi geçinmeye çalış.
evinde huzurlu olmak için bunu yap bence
son seçenekde tabiki boşanmak.

şunu söyleyimm eğer tatlı dilin güler yüzün işe yaramıyorsa
bunlar hala devam ediyorsa ve olanların saan bu kadar zararı varsa
kiii sen şu an hamile bi bayansın zaten yeteri kadar hassas bi dönemdesin :çok üzgünüm:
ben senin yerinde olsam davranışları halan böyle devam eden bi adamı hiç düşünmez terk ederdim

sen hamilesin yaa bi meleksin şu andaa
sana değil bebişleri acıması lazım sana el kaldırırken yasakkelime
gerçekten zor günler yaşamışsın
dilerim son bulur en kısa zamanda
ama eğer son bulmazsa
kocanın evinde sığıntı gibi yaşamaktansa baba evinde sığıntı olmayı tercih et derim :teselli:
analık babalık evlendikten sonra bitmiyoo
gider ailene bunu hatırlatırsın
bebişlerin doğduktan sonrada gider çalışmaya başlarsın
şimdiden allah yardımcın olsun canım :enbuyukkk:

merhabalar arkadaşlarım hepinize teker teker teşekkür ediyorum destekleriniz iki gündür siteye giremiyordum uzak kaldım pazartesi annemle ablam geldi onlara anlattım durumu bana dedikleri şey kulağını tıka herşeyi duyma boşver sen hamilesin sıkma kendini yahu duymada bir yere kadar duymuyosun benimde sinirlerim bozuldu e kendi ailem nasılsa nazım geçiyo ya biraz sert ama tatlı bi dille anlattım ne olduğunu ablamın söylediği şey bana bağardığın gibi kaynanada bağırıyorsan hakedersin şok geçirdim oysaki 5 senedir kaynanama sesim yükseltmedim hiç insanı kendi ailesi anlamazsa kim anlar ya bana onların verdiği tesellinin fazlasını arkadaşlarım veriyor zaten herkesi tek aklemde silen bi tipim aslında ama et tırnaktan ayrılmıyor işte herkes bebeklerimle yuvamda mutlu olmak için çaba sarfetmemimi istiyor yoksa beni bütünüyle bunalımamı sokmaya çalışıyor anlamadım ama bildiğim tek şey var canlarım inanın ailemden çok siz destek oluyorsunuz allah razı olsun hepinizden

sersevcim çok üzüldüm cnm haline bırakma kendini ezdirme kavga etmeden iyi niyetini göster sanırım eşin seni tanıyamamış seni tanıdıkça annesininde gerçek yüzünü görecektir kendinin iyi taraflarını görmeye çalış ve mutlu ol kendine güvenin artacaktır onların aşağılamalarına aldırma güzel yönlerini düşün ve kendinle gurur duy zamanla düzelicektir inş cnm

merhaba yasnurcum ben kendime güvenen biriydim aslında evlenene kadar ama eşim kendini bulunmaz hint kumaşı görüyor anneside bunu her seferinde tasdikliyor yok oğlu çok yakışıklıymış ben çirkinmişim oğlunun ne kumarı ne içkisi ne kahrı varmış allahtan belamı istiyormuşum ben kendimi toparladıkça kolumu kanadımı kırıyorlar duyma diyorum bi yere kadar oluyor ettiği hakaretin haddi hesabı yok bunu oğlunun yanında yapıyor ama eşimde sadece gülüp geçiyor elim kolum bağlı canım hiç bişey söyleyemiyorum sadece uzaydan gelmişim gibi bakıyorum suratlarına

Back