tüm sayfaları okudum, başka şeyler de yazılmış olup da söyleyeceklerimin havada kalmaması için.
Ama gördüm ki değil 6 sayfa 60 sayfada yazılmış olsa değişik birşey yok.
şiddetin psikolojik olanı ya da fiziksel olanı farketmez.
şiddet şiddettir.
Evet o kocaya barışır barışmaz çocuk yapmak en büyük hatalardan biri.
Ama olmuş bir kere.
Merak ediyorum;
anne-babanızın yanında sığıntı gibi yaşamak; kocanızın hakaretlerinden, kayınvalidenizin eziyetlerinden, bebeklerinizin kıpırtısını hissetmemekten daha mı kötü?
Bu sıkıntılarla 7 ayda sancılanırsanız ne olacak?
Hangi yaşadığınıza değecek?
Büyük konuşmayayım diyorum ama konuşacağım.
Ben olsam pılımı pırtımı toplar ne kadar sığıntı da olacaksam anamın evinde sığıntı olurdum; kendi evimde sığıntı gibi yaşamaktan iyidir.
Gerekirse anamın evinde hizmetçilik yapar gibi iş yaparım, kapısında yatıp beni eve alın diye yalvarırım ama o kocanın kahrını çekmem..
[ı]canım ya hamilelik haberine sevinişimizi hatırlıyorum da
ah be canım çocuk olmuyorsa vardır bir sebebi deyip oturuyoruz işte
az daha otursaydın keşke bekleseydin
dayak falan olması çok kötü
ne tavsiye edilir sana bilmiyorum
iyi düşün, planlı hareket et, siyasi davran biraz[/ı]
evet nurcum malesef bazen sevinçlerimiz kursağımızda kalabiliyor ama herşeye rağmen bebeklerim benim herşeyim aslada pişman değilim onlar için gerekirse canımı veririm ama ne kocam ne bi başkası için kılımı bile kıpırdatmam bak gör şimdi bugün cinsiyetler netleşti bundan sonra kozlar bende 1 kız 1 oğlan istiyodu al dedim sana kahkahalara boğuldu ağzı kulaklarına vardı şimdi sıra bende çocuklarımı kullanmıyorum asla yanlış anlama ama bebeklerimin iyiliği ve sağlığı için bazı şeyler gerekiyor artık zamanıda geldi bundan sonra bakalım neler olucak canım öpüyorum
canım malesef bebeklerim çok etkileniyor o bana bağardığında kıpır kıpır oynayan bebeklerim iki gün hiç kıpırdamıyorlar dahada yıkılıyor dünyam onlara bişey olursa dayanamam ozaman ona neler yapacağımı kestiremiyorum bile
evet nurcum malesef bazen sevinçlerimiz kursağımızda kalabiliyor ama herşeye rağmen bebeklerim benim herşeyim aslada pişman değilim onlar için gerekirse canımı veririm ama ne kocam ne bi başkası için kılımı bile kıpırdatmam bak gör şimdi bugün cinsiyetler netleşti bundan sonra kozlar bende 1 kız 1 oğlan istiyodu al dedim sana kahkahalara boğuldu ağzı kulaklarına vardı şimdi sıra bende çocuklarımı kullanmıyorum asla yanlış anlama ama bebeklerimin iyiliği ve sağlığı için bazı şeyler gerekiyor artık zamanıda geldi bundan sonra bakalım neler olucak canım öpüyorum
ne demek kim kurtarcak seni elimden napacakmış katil mi olacakmışcanım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için eşime bunuda söyledim dedim mahkemeye verir uzaklaştırırım seni evden diyorum bana dediği şey 3 ay 5 ay sonra cezada bitecek ondan sonra kim kurtarcak seni benden beni rezil edeceksin madem bende tam rezillik çıkarırım diyor eşim de kayınvalidemde dayktan çok psikolojik baskı ve şiddet uyguluyor bunun için yapacak bişeyim varmı nasıl ispatlanır bilmiyorum kayınvalidem sinir hastası ilaçlar kullanıyor benide hasta etmek için uğraşıyorlar ben dayanıyorum bi şekildede aklım dayanmıyor bu baskılara psikolojim bozuldu resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?