sığınmak mı. onlar anne babanız. gidip bir ele sığınmıyorsnuz. sizi bu dünyaya getiren insanların evine tekrar dönüyorsunuz...
dayak var dediniz. bu bir kere de değil ,sanırım.
onun sözlerine ne çabuk inandınız da, tüp bebek yaptınız ki.
bu adam şiddet bağımlısı,, demek. onu tedavi olmadan,bir psikoloğa gitmeden, bu şiddet bağımlılığını tedavi etmeden, ne kabul edecektiniz ve affedecektiniz ne de tüp bebek yapacaktınız...
bu insanlarla konuşulamayacağı çok belli...konuşmak işlerin daha kötüye gitmesine senin daha çok üzülmene sebep olur....
bak işte bunu keşfettiğine göre "tatlı dil güler yüz yılanı bile deliğinden çıkarır" sözünü hatırla ve evlatların için kendini değiştir...
kocana karılık yaparsın yapmazsın onu bilmem ama evlatların için çok fedakarlık yapman gerektiğini biliyorum...üstelik senin yalakalık dediğin şey aslında bir gerekliliktir.
bak farkındaysan neden böyle yaptın ettin çek cezanı diyen yok....bizler hepimiz kendi hayat görüşümüze göre sana ve bebeklerine yardımcı olmak için çareler üretmeye çalışıyor çeşitli tavsiyelerde bulunuyoruz....
en uygun olanı seçmek sana kalmış....
dediğim gibi sana otur çek diyen yok...yani aynı şekilde devam et demiyoruz.... tavsiyelerimiz değişikte olsa ortak görüşümüz şartlarını iyileştirmen için birşeyler yapman.
Allahım yardımcın olsun canım yaaaa hamile olmasaydın bukadar yapamazlardı elin kolun bağlı biliyorlar.Allah bildiği gbi yapsın..
canım inşallah bebekler eşinin aklını başına getirir...Allah yardımcın olsun..onlar bu cesareti senin ailenin sana sahip çıkmayaşından alıyo sanırım..baban şöle kendini bi gösterse belki çekinicekler ama kaynanan bütün ipleri ele almış...kayınpeder ölünce kaynanan bu sefer oğlunu kendine çekip yanlızlığını onunla paylaşmaya çalışıyo ama unutuyo ki o evli ilgi göstericeği hamile bi eşi var..eşin annesine yüz vermeye devam ettikçe bu ilişki çok daha kötü bi hal alıcak gibi görünüyo...güzelim ya şimdi bi hamle yaparsın yada hayatın boyunca çok zor günler geçirip gençliğinin güzelliklerinden mahrum kalarak yaşarsın..git babana yada telefon aç seni kabul etmiyolarsa gelip konuşsun en azından gözlerini korkutsun..evlatları ve torunları için bu kadarını yapabilir herhaldeeeee..klava: klava:
Dİyecek sÖz bulamıyorum canım senİ Çok İyİ anlıyorum dengesİz İnsanlar saĞı solu bellİ olmayan allah yardımcın olsun arkadaŞım
30 yaşından sonra bazı şeyleri değiştirmek zor üstelik eşim bunu için hiçbir çaba sarf etmiyorken dahada zor mecburum zaten o şekilde yapmaya bebeklerimi onlara bırakamam onalrsızda yaşayamayacağıma göre seve seve çekecem bu derdi belki yaradanım beni deniyordur sabrımı sessizliğimi bozmayacağım bakalım daha ne kadarını yapabilecekler zamanla görücem destek ve yardımların için teşekkür ederim arkadaşım dayanılması zor ama yapıcam kocamıda bebeklerimide o kadına bırakmıcam elinden geleni ardına koymasın isterse ben kendimi düşünememki kendimden önce iki canım var düşünmem gereken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?