Derdime çare yok malesef

sersev79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2008
841
48
96
45
Bursa
merhaba arkadaşlar evliliğimde 5. yılımdayım herşey bütün evliliklerde olduğu gibi çok güzel başladı eşimle birbirimizi çok seviyorduk taki gerçek yüzünü görünceye kadar onun için hiç birşeyi vakti saati düşünmeden elimden ne gelirse yaptım sorunlarımız başladı kavgalar gürültüler nedeni ne biliyormusunuz benim 3 yıl tanıyamadığım eşim meğersem annesinin delisiymiş ne baba ne eş ne kardeş düşünmeden kırıyor dövüyor hatta silebiliyor annesi için kayınvalidemmi oda tam bir dedikoducu ve gaz verici eşimi her gelişinde dolduruyor ya dayak yiyorum ya 3-4 gün konuşmuyor benimle nedeni ise annesine ilgi göstermiyor onu sevmiyormuşum bu kadar huzur bozan bi insan nasıl sevilebilirki yapım dolayısıyla kesinlikle yalakalığı sevmem becerememde zaten dün yine geldi analı oğullu neredeyse döveceklerdi beni zor kitledim kendimi yatak odasına canım çıktı ağlamaktan tek destekçim kayınpederim canım babam 2 ay önce vefat etti ondan sonra herşey dahada kötü oldu annem ve babamda bana sahip çıkmıyorlar kendin istedin çekeceksin diyorlar kaç kez bırakıp kaçmayı düşündüm ama altı aylık ikizlerime hamileyim eşim için ne ben nede bebeklerimin hiç bir önemi yok bırakırsan alırım çocukları göstermem diyor ne bana kocalık ne çocuklarına babalık yapıyor sadece annesi için yaşıyor çıldırma noktasına geldim artık allaha sığındım ama dayanıcak gücümde kalmadı biliyorum çocuklarım doğunca dahada zından edicekler hayatı kaynanam 2-3 ay burda kalıcakmış ya ölürüm ya öldürürüm ben bunu çok çaresizim sadece bebeklerim için katlanıyorum ama biliyorum onlarında psikolojisi bozulacak böyle bi ortamda daha şimdiden eşim bağardığında iki gün küsüyorlar hiç kıpırdamıyorlar allahım nolur bana yardım et.........senağlama

Simdi hamile olmasaydin..kac git kafan nereye gözün nereye derdim...:kahve:

Ah be arkadasim..insan kendi kendinin elini kolunu böyle baglarmi ? Böyle bir adama neden cocuk yaptin....kendi caresizligne birde o minicik yavrulari katacaksin?? Yani cidden bazen inanamiyorum ya...ve cok üzülüyorum...benneyaptımki

Ailenin davranisi hic hos degil, ne olursa olsun insan evladina destek olmali...sen yinede annen ile konus güzelim...anne yüregi dayanamaz..siddet gördügünü falan anlat...:teselli:

Birde bir laf vardir...baktin gördün düsmanindan kurtulamiyorsun onunla dost olmaya calis...buda kayinvaliden icin önerebilecegim tek sey...cünkü belliki sorunlarinizin kaynagi o...:delphin:

Allah yardimcin olsun...:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar evliliğimde 5. yılımdayım herşey bütün evliliklerde olduğu gibi çok güzel başladı eşimle birbirimizi çok seviyorduk taki gerçek yüzünü görünceye kadar onun için hiç birşeyi vakti saati düşünmeden elimden ne gelirse yaptım sorunlarımız başladı kavgalar gürültüler nedeni ne biliyormusunuz benim 3 yıl tanıyamadığım eşim meğersem annesinin delisiymiş ne baba ne eş ne kardeş düşünmeden kırıyor dövüyor hatta silebiliyor annesi için kayınvalidemmi oda tam bir dedikoducu ve gaz verici eşimi her gelişinde dolduruyor ya dayak yiyorum ya 3-4 gün konuşmuyor benimle nedeni ise annesine ilgi göstermiyor onu sevmiyormuşum bu kadar huzur bozan bi insan nasıl sevilebilirki yapım dolayısıyla kesinlikle yalakalığı sevmem becerememde zaten dün yine geldi analı oğullu neredeyse döveceklerdi beni zor kitledim kendimi yatak odasına canım çıktı ağlamaktan tek destekçim kayınpederim canım babam 2 ay önce vefat etti ondan sonra herşey dahada kötü oldu annem ve babamda bana sahip çıkmıyorlar kendin istedin çekeceksin diyorlar kaç kez bırakıp kaçmayı düşündüm ama altı aylık ikizlerime hamileyim eşim için ne ben nede bebeklerimin hiç bir önemi yok bırakırsan alırım çocukları göstermem diyor ne bana kocalık ne çocuklarına babalık yapıyor sadece annesi için yaşıyor çıldırma noktasına geldim artık allaha sığındım ama dayanıcak gücümde kalmadı biliyorum çocuklarım doğunca dahada zından edicekler hayatı kaynanam 2-3 ay burda kalıcakmış ya ölürüm ya öldürürüm ben bunu çok çaresizim sadece bebeklerim için katlanıyorum ama biliyorum onlarında psikolojisi bozulacak böyle bi ortamda daha şimdiden eşim bağardığında iki gün küsüyorlar hiç kıpırdamıyorlar allahım nolur bana yardım et.........senağlama
bir kere dayak yiyorsunuz. hatta kayınvalidenizle sizidövmeye kalkmışlar ,üstelik ikizlerinize hamileyken.
ne yapıp edip o evden bir an evvel ayrılmalısınız. bunlar insan olamaz çünkü..
bir kuzeniniz,teyzeniz,akrabanız, yada arkadaşınız varsa, bir süre onda kalın. veya sığınma evlerinden birine ,yerleşin.
eşinizi hem dayak atıp hemde çocuklarınızı alamaz.hayal kuruyor kendisi....bu ülkedede hukuk, denilen birşey var..
anne ve babanıza da çok sinirlendim.ne biçim annelik babalık bu. ne demek ,sen ettin sen, çekeceksin...insanız, hata yaparız. evlenince annelik babalık bitiyor mu Allahaşkına...
bir şey soracağım,hamilesiniz .peki bu şiddetler vardı da neden hamile kaldınız. bu yaptığınız en büyük yanlışlardan biri bence...

Allah onlari islah etsin
hamile bir kadina el kaldirilir mi ya
canim belki babasinin olumuyle kayinvalidenin daha yalniz kaldigini daha ilgiye muhtac oldugunu mu saniyor kocan
belliki olum sokunu atlatamamis bunlar
bu kocalar kadinlarini sahipsiz oldugunu anladiklari an cildiriyorlar
sen dualarini eksik etme insallah dogru yolu bulurlar ikiside

hala böyle kaynanalar olduğuna inanamıyorum...inanmak istemiyorum....
bu nasıl mantıktır ki farkında olmadan bu insanlar çok sevdikleri oğullarının mutlu olmasına mani oluyorlar....

"ölürüm öldürürüm" gibi kelimeleri bırak arkadaşım....aciz insanların sözcükleridir bunlar....sen güçlü birisinki herşeye rağmen eşinden çocuk yapmayı göze alabilmişsin....

çocukların olunca belki iş değişir,kayınvaliden vicdana ,eşininde aklı başına gelir umarım....

bir kere çalışıyorsunuz hemen buna baktım.neden çekiyorsunuzki?:1shok:
polise gidip kocanız ve kayınvalideniz hakkında şikayette bulunun derhal,eşinz evden uzaklaştırma cezası alabilir.
nereye kadar çekebilirsiniz Allah aşkına?nereye kadar devam edebilir bu hakaretler,şiddet?
hemen birşeyler yapın.sineye çekmeyin.düzelir baba olduktan sonra diye ümit ediyorsanız yanılıyorsunuz.siz olacak şeyi söyleyeyim mi?ana oğul bir olup çocuklar konusunda da sizin sesinizi kesecekler.lohusalık bunalımı yetmiyor gibi(ben 40 gün yaşadım berbat bir şey) bir de bunların stresi eklenecek..benneyaptımki
ayrıca çocukları göstermezmiş..avucunu yalasın.böyle bir hakkı yok arkadaşım.rahat olun.:teselli:

Yani ne söylenir ki anne baba eve almıyor karında da ikiz bebek ..en mantıklısı ne yalakalık yapamıyorum diyorsun ya yalakalık yapacaksın bi süre..eşin annesine iyi davranmanı mı istiyor iyi davran numaradan sen de sorun cıkmasın madem tek sorun bu böyle manyak adamlar var ..evden git diyemiyorum gidecek yer yok şu an için en iyi yol bu..
bi de ben suna inanıyorum eşlerinize annelerini sevmediginizi niye belli ediyorsunuz ki bastan sever gibi yapın olun bitsin..aile huzuru için bu numaralar sart sanırım..

senin derdine bir tek kendi ailen derman olabilir...

ne yap et yalakalık değildir kendi ailene yakınlık göstermen aileni sana yardım etmeye ikna et...

2 yıldır eşinin çok iyi tanıdığını anlıyorum peki neden çocuk yapmaya karar verdin....hatalısın çok hatalı fakat artık olan olmuş bebeklerin için kuvvetli olmak zorundasın....

ailenin desteğini kazanmak için elinden ne geliyorsa yap....ailenin desteğini alamazsan 2 bebekle ne yapar edersin bilmiyorum durumun gerçekten çok zor....o zaman kayınvalidene yakınlık göster...el öpmekle dudak aşınmaz...kendin için değil evlatların için yapmak zorunda olduğunu unutma...

hele bir doğsun biraz büyüsün bebeklerin ..gün doğmadan neler doğar...

Allah yardımcın olsun.

senin derdine bir tek kendi ailen derman olabilir...

ne yap et yalakalık değildir kendi ailene yakınlık göstermen aileni sana yardım etmeye ikna et...

2 yıldır eşinin çok iyi tanıdığını anlıyorum peki neden çocuk yapmaya karar verdin....hatalısın çok hatalı fakat artık olan olmuş bebeklerin için kuvvetli olmak zorundasın....

ailenin desteğini kazanmak için elinden ne geliyorsa yap....ailenin desteğini alamazsan 2 bebekle ne yapar edersin bilmiyorum durumun gerçekten çok zor....o zaman kayınvalidene yakınlık göster...el öpmekle dudak aşınmaz...kendin için değil evlatların için yapmak zorunda olduğunu unutma...

hele bir doğsun biraz büyüsün bebeklerin ..gün doğmadan neler doğar...

Allah yardımcın olsun.

öncelikle allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin yavrularınızı..

ailenizin torunlarınıgörünce yelkenleri suya indireceğini düşünüyorum..

ama iki bebekle bi yere sığmak çook çok zor..

şimdi bırakın gidin desem bu bebekler doğunca nasıl olacak..

aslında siz böyle bi ortamda ve böyle şartlarda hamile kaldıysanız birazda gönüllü işkence oluyo bu..

belki yakın zamanda bi doğum yaptığım için böyle düşünüyorum ama heleki iki bebekle siz ayrılamazsınız geibi geliyo..

tabi arkanızda olacaksa aileniz ne ala..

çok teşekkür ederim canlarım fikirleriniz için öncelikle yalakalık yapmayı denedim ama olmuyo zorla güzellik olmuyo işte karşınızdaki bütün gün size laf sokunca afedersiniz yüzüne gülünmüyor işte bu konuda herkese aynıyım sadece kaynanama değil bi yerlere gitme konusuna gelince sahip çıkacak kimsem yok iki bebeyle ben nereye gidebilirimki kim açar kapısını anne baba istemeyince daha önce terk ettim eşimi 15 gün ağladı sızladı ozaman bebeklerimiz yoktu olmuyodu zaten sonra barıştık herşey çok güzeldi hemen gidip tüp bebek yaptırdık eşimde çok istiyordu ve herşey düzelmişti davranışları annesinin yanında hareketleri ama işte safım biraz madalyonun yüzü öyle değilmiş hamile kaldığımı öğrendiğim gün ilk şoku yedim eşimin yüzü bile gülmedi bi kere yüzüme gülmeden annesini aradı hemen ve bana hamileliğimin 4. ayında senin yüzünden oldu ben yaptırmıcaktım çocukları karambole getirdin dedi yemin ederim 6 aydır bi kere yüzümü güldürmedi tek tesellim içimde oynayan meleklerim onlarında babasız büyümesini istemiyorum kadın sığınma evini denedim sadece 6 ay kalabiliyormuşsun sonra ne yapacağım çalışamamda zaten işide bıraktım cuma günü hepten kırıldı kanadım kolum

Sersevcim bir de tüpbebekle hamile kaldın,anlayamadım peki neden:kızgın:
Madem iki senedir gerçek yüzünü gördün,neden nedeeeenÇok üzgünüm çoook
Şimdi bazı arkadaşlar gidecek yerin yok diyor,yanılıyor...
Ailemin yanına giderim,yiyeceksem de anamın babamın dayağını yerim,dengesiz bir kocayla dengesi hiç olmamış bir kaynana bozuntusunun değil:1shok:
Ki onlar herhalde acırlar bebelerine:a015:
Toparlan ve çık o evden,insanca bir yaşama adımını at,kendin için değilse bile karnındaki günahsızlar için,zira daha anne karnında şiddet görmeye başlamış garipler...
Ne diyeyim Allah böyle insanları ıslah etsin:oklava:

Sersevcim bir de tüpbebekle hamile kaldın,anlayamadım peki neden:kızgın:
Madem iki senedir gerçek yüzünü gördün,neden nedeeeenÇok üzgünüm çoook
Şimdi bazı arkadaşlar gidecek yerin yok diyor,yanılıyor...
Ailemin yanına giderim,yiyeceksem de anamın babamın dayağını yerim,dengesiz bir kocayla dengesi hiç olmamış bir kaynana bozuntusunun değil:1shok:
Ki onlar herhalde acırlar bebelerine:a015:
Toparlan ve çık o evden,insanca bir yaşama adımını at,kendin için değilse bile karnındaki günahsızlar için,zira daha anne karnında şiddet görmeye başlamış garipler...
Ne diyeyim Allah böyle insanları ıslah etsin:oklava:

tüp bebek yapmaya giderken eşin seninle gelmiyor mu ki karambole getirdin diyor...çok ilginç...cidden çok cahil...hani sarhoş ve ya takvim yöntemine göre korunurken hamile kalsan haklı diyeceğim de tüp bebek nasıl karambole gelirmiş...cidden çok cahil....

çalışman birşey ifade etmedi bana zaten...iş dediğin bugün var yarın yok....kriz var ve daha uzun sürecekmiş...mesleğin olsa bile ne fayda...

ailen tek çaren ailen....

ve kayınvalidesine yakın duran aile huzuru mutluluğu için fedakarlık gösteren gelinler için lütfen yalaka gibi son derece itici bir kelimeyi kullanma...evlilik gibi kutsal bir kurumu korumak için gösterilen çaba gayret yalakalık değildir.

canım ya cok üzüldüm ama böylede yasanmaz ki
bence ailene herseyi anlat o zaman kapıdan cevirecek değiller ya
annen baban dişini göstersin onlara
kimse kızını ezilsin dövülsün diye evlendirmiyo dimi
birazda sahipsiz bulmuşlar anlasılan seni

canım ilk zamanlar herşey yolundaydı eşimle konuşuyorduk ben annesinin bana neden böyle davrandığını sorduğumda bana idare et boş ver sen onlara değil bana bak bi derdin olduğunda bana anlat diyordu kayınvalidem benimle evenmesini istememişti eşimin her seferinde sözleriyle canımı çok acıtıyordu ama sevdiğim için eşimin hatırına katlanıyordum annesi için kavga edip evi terk ettiğimde bana bidaha olmayacağını beni çok sevdiğini ve nekadar çok özlediğini anlatıp ağlayınca dayanamadım geri döndüğümde herşey yolundaydı ve çocuk için deli oluyordu ki tüp bebeği yaptırabilmek için parmağındaki alyansına kadar sattı eşim sırf tedavimiz olsun bi an önce çocuk sahibi olalım diye herşey kayınpederim öldükten sonra değişti sanki benim değil onun kocası oldu çok şaşırdım yapacak bişeyde kalmamıştı annemlerin evi çok küçük iki kardeşim daha okuyor evde babam emekli durumları pekte iyi değil yani biz bakamayız gibilerinde şeyler söylüyorlar konuyu biraz açtığımda normalde olsa 1 saniye bile yüzlerine bakmaz çeker giderdim ama bebeklerle bide çalışmadan biyerlere sığınmak böyle çaresi olmak neredeyse imkansız hayatım bütün gün ben neler düşünüyorum neler planlıyorum aklımda ama olmuyo işte napıcam bilmiyorum

canım ilk zamanlar herşey yolundaydı eşimle konuşuyorduk ben annesinin bana neden böyle davrandığını sorduğumda bana idare et boş ver sen onlara değil bana bak bi derdin olduğunda bana anlat diyordu kayınvalidem benimle evenmesini istememişti eşimin her seferinde sözleriyle canımı çok acıtıyordu ama sevdiğim için eşimin hatırına katlanıyordum annesi için kavga edip evi terk ettiğimde bana bidaha olmayacağını beni çok sevdiğini ve nekadar çok özlediğini anlatıp ağlayınca dayanamadım geri döndüğümde herşey yolundaydı ve çocuk için deli oluyordu ki tüp bebeği yaptırabilmek için parmağındaki alyansına kadar sattı eşim sırf tedavimiz olsun bi an önce çocuk sahibi olalım diye herşey kayınpederim öldükten sonra değişti sanki benim değil onun kocası oldu çok şaşırdım yapacak bişeyde kalmamıştı annemlerin evi çok küçük iki kardeşim daha okuyor evde babam emekli durumları pekte iyi değil yani biz bakamayız gibilerinde şeyler söylüyorlar konuyu biraz açtığımda normalde olsa 1 saniye bile yüzlerine bakmaz çeker giderdim ama bebeklerle bide çalışmadan biyerlere sığınmak böyle çaresi olmak neredeyse imkansız hayatım bütün gün ben neler düşünüyorum neler planlıyorum aklımda ama olmuyo işte napıcam bilmiyorum

canım ya cok üzüldüm ama böylede yasanmaz ki
bence ailene herseyi anlat o zaman kapıdan cevirecek değiller ya
annen baban dişini göstersin onlara
kimse kızını ezilsin dövülsün diye evlendirmiyo dimi
birazda sahipsiz bulmuşlar anlasılan seni

sığınmak mı. onlar anne babanız. gidip bir ele sığınmıyorsnuz. sizi bu dünyaya getiren insanların evine tekrar dönüyorsunuz...
dayak var dediniz. bu bir kere de değil ,sanırım.
onun sözlerine ne çabuk inandınız da, tüp bebek yaptınız ki.
bu adam şiddet bağımlısı,, demek. onu tedavi olmadan,bir psikoloğa gitmeden, bu şiddet bağımlılığını tedavi etmeden, ne kabul edecektiniz ve affedecektiniz ne de tüp bebek yapacaktınız...

sardunyacım ya beni yanlış anladın yada ben yanlış anlattım ben yapısı dolayısıyla ciddi bi insanım ama gülmeyi eğlenmeyide bilirim tabiki kabuğu kırıldığında çok cana yakın hayat dolu biriyimdir yakın ailelerede asla laf ettiğim yok keşke benimde öyle bi kayınvalidem olsada ölene dek başımın üstünde taşısam dışardan soğuk durduğumu biliyorum ama her allahın günü laf söyleyen sürekli aşağılayıp hakaretler eden birine istesemde yalan yere gülümseyemiyorum bu kim olursa olsun ister benim ailem ister eşim isterse kaynanam olsun içime kapanıyorum çok üzülüyorum ve kendimi savunamıyorum benim yalakalıktan tabirim yalan yere güler yüz göstermektir ben kimsenin arkasından konuşmam yüzünede zorla gülemem anlatabildimmi canım yoksa senin dediğinle benim yalakalık örneğinin hiç bir alakası yok hayatım

Back