Derdime bir çare

Sarartici maske yaptirin yuzunuze ne bilim aklima baska birsey gelmedi
Allah yardim etsin sukur ki esim asla bakmaz
Tv de chole yaparken bile kadina oyle bakmaz yonunu doner bilir ki gozlerini oyarim

Ben o hatayi birlikte izlemeyi teklif ettiğinde kabul ederek yaptim yapmasaydim suan bu kadar rahat hareket edemezdi adam ben yokmusum gibi istifini bile bozmuyor

Hani tensel uyum sorunu yaşıyoruz diyecegim ama o en basta olmaz mi 2-3 sene çok iyiydik o zaman iyi olupta simdi olmayan nedir onu çözemiyorum
Cocugunuzda yokmus bizim iki bebegimiz var olmasa neler yasanir bu evde de neyse 😄😄😄
4 yillik evliyiz istegim hala bitmedi sukur ama kasmalarim basladi benimde
zayifliyorum daha cok zevk almak icin ama esim 30 kilo fazla oldugu icin hersey yarim kaliyor her hafta ikna oluyor kilo vermeye haftasonu bitiyor
Nasil ikna edecegimide bilmiyorum

Cocugunuzda yokmus bizim iki bebegimiz var olmasa neler yasanir bu evde de neyse 😄😄😄
4 yillik evliyiz istegim hala bitmedi sukur ama kasmalarim basladi benimde
zayifliyorum daha cok zevk almak icin ama esim 30 kilo fazla oldugu icin hersey yarim kaliyor her hafta ikna oluyor kilo vermeye haftasonu bitiyor
Nasil ikna edecegimide bilmiyorum

2 cocuk esinizin fazla kilosu ve anladigim kadariyla guzel bi cinsel yasaminiz var o zaman tum maharet sende napiyonda bu kadar oluyor varsa taktik bizede söyle ne yedirip iciriyon

2 cocuk esinizin fazla kilosu ve anladigim kadariyla guzel bi cinsel yasaminiz var o zaman tum maharet sende napiyonda bu kadar oluyor varsa taktik bizede söyle ne yedirip iciriyon
Nazlanmam
Asiri istekli gorunmem bazen istekli olmasamda

Teşekkür ederim ilk zamanlar zordu ama artik banada normalmis gibi gelmeye basladi bende hissizlestim
Hemen kal silkelen eger boyle devam edecekse psikologa gidicez de

Konuşmaya çalıştım sana dokununca kendi bedenime dokunuyor gibiyim en ufak heyecan hissetmiyorum diyor evliligimizin ilk 2 senesi haftada 5 gun olurdu cok fazla yapmaktan biktimi diye düşünüyorum bi sonuca varamiyorum
Çok kırıcı değil mi bu ya...
Bana bunu diyene beni seviyor sevgiden eminim diyemem açıkcası.

Bir çok erkek izler bekarliktan kalan alışkanlık ben çok fazla takmıyorum çünkü eşim beni ihmal etmiyor ben 2 defa yakaladım ikincisinde mesaj attım bende o kadınlar gibi olacam göğüslerimi yaptıracam türlü türlü bakıma gidecem vs vs hatta beraber iizleyelim.diyecemde midem kaldırmıyor falan demiştim tehtit etmistim ve beni kırdığını söylemiştim o gun söz verdi izlemeyecem diye o günden beri yakalamadim ben beraber izleyemezdim yaa eşim kadına bakacak çok zoruma giderdi bizim nefsimizle erkeğin bir değil hayal gücümüz onlar kadae kuvvetli de değil ben mesela bi erkeğe bakınca yakışıklı der geçerim vega geçeriz ama erkek öyle değil size gelince eşiniz değil siz uygulayın o sadece sözde diyor demissinz

Yine de gecelik fantazi kiyafeti alip deneyebilirsinde ne bilim sahsen 36 42 beden arasi olsam fantazi kiyafet alirdim
Gogus kismim ne kadar zayiflarsam zayiflayim 40 beden kiyafetler zor olacagi icin alaamiyorum yoksa ne fantazilerim varda bakalim bu sefer sonuna kadar zayiflicam insAllah su sıkılastirici kremi bir alayim

Bugun yine konuşmayı denedim ama nafile yatti uyudu adam her zaman ki anlattıklarını papağan gibi yine yineledi heyecan duymuyorum iş yoğunluğu felan filan mastürbasyon yaparken yorgunluk olmuyor mu dedim onla ugrasmiyorsun 3 dk lik is diyor zahmeti yok diyor sevismeyi zahmet olarak goren bi öküzle evliyim

Yine de gecelik fantazi kiyafeti alip deneyebilirsinde ne bilim sahsen 36 42 beden arasi olsam fantazi kiyafet alirdim
Gogus kismim ne kadar zayiflarsam zayiflayim 40 beden kiyafetler zor olacagi icin alaamiyorum yoksa ne fantazilerim varda bakalim bu sefer sonuna kadar zayiflicam insAllah su sıkılastirici kremi bir alayim

Resimdeki sensen zaten cok zayifsin niye zayiflamak istiyorsun

Çok kırıcı değil mi bu ya...
Bana bunu diyene beni seviyor sevgiden eminim diyemem açıkcası.

Yani bu konu haric ilgisi alakasi cok guzel seviyede ben cok bunaltiyorum oda artik kacacak yeri kalmadığını anladığı zaman kalbinde ne varsa disa vuruyor

Bunu hic dusunmemistim aslinda acik birisi en azından soylerdi ama yarin bunuda bi konusurum belkide dediginiz gibi olabilir
Cevap ne saçmalıyorsun olabilir. Belki kendi bile farkında olmadan yapıyordur. Bi evlilik terapistine gidebilirsiniz. Eğer gelmek isterse tabi

Bunu hic dusunmemistim aslinda acik birisi en azından soylerdi ama yarin bunuda bi konusurum belkide dediginiz gibi olabilir
Yinede cok sıkıştırma adami

Psikolojik baskimi yapsan acaba
Hani boyle depresif haller
yataktan cikmamalar
Yemekleri bile tatsiz tuzsuz yapmalar yani bildigin baharat ve tuz kullanmama agzimin tadi yok modu gibi dusun

X