- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- Konu Sahibi willedwoman
Nasıl elde edeceksin kondomdan almayacaksan? Direk boşalacak mı adam,yoksa her gün seks mi yapacaksınız,ya da her gün o kendi gayreti ile bir kaba boşalıp teslim mi edecek adam kurur be
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O allahın emriZiyaretçi sayısı itibariyle konuyu sosyal medyada görme ihtimalimiz yüzde yüze cıktı
tam da kahvaltı ederken tıkladım, tıklamaz olaydım midem kalktı.
Kaç kişi?Ziyaretçi sayısı itibariyle konuyu sosyal medyada görme ihtimalimiz yüzde yüze cıktı
şaka yapıyosunuz heralde?
gerçi şaşırmam. daha önce kkda çil lekelerinden kurtulmak için yüzüne idrarını süren kadınları okumuştum.
Buda çok doğal değil mi :) fabrikadan halka ilk kez duydum bir yaşıma daha girdim resmen bu sitede her geçen gün yaşlanıyorumHücre yenileme özelliği var, deneyenler de çok evet ama şahsen benim midem bulanır. Cilt lekeleri için daha farklı doğal şeyler deneyin bence...
Bekarlar napsın nereden bulsunkızlar günaydın,
benim cildim çok problemli lekeli bu benim için çok büyük bir dert. doktora gittim çok krem falan kullandım ama pek bir fayda göremedim. bugünde internetten araştırırken denk geldim sperm çok iyi geliyormuş taze spermle cilde maske yapıp 20 dakika sonra ılık su ile temizleniyormu. epey araştırdım. deneyen ve faydasını gören çok insan var. sonuçta evliyiz ayıp bişey yok. sizlerden deneyen faydasını gören oldumu.
Kaç kişi?
Kaç kişi?[/QUOTE
Borsa gibi mübarek.20 kullanıcı 40 ziyaretci
Bekarlar napsın nereden bulsun
Bekarlar napsın nereden bulsun
Hahaha ama bir çok doktor bunu doğruluyor ben onların yalancısym... İnsan çaresiz kalmaya görsün :)Buda çok doğal değil mi :) fabrikadan halka ilk kez duydum bir yaşıma daha girdim resmen bu sitede her geçen gün yaşlanıyorum
soydurmayı denemedimC vitamini ya da aha denedin mi,ya da soydurma işlemi
soydurmayı denemedim