- 9 Kasım 2016
- 1.334
- 2.689
- 39
- Konu Sahibi willedwoman
ne demek istiyosun. diğer konularınıda biliyorum bizi kandırıyomu
ne demek istediğini bende sordum cevap vermedi. anlamıyorumki bu konuda ne ile kandırıcam insanları.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne demek istiyosun. diğer konularınıda biliyorum bizi kandırıyomu
ne demek istediğini bende sordum cevap vermedi. anlamıyorumki bu konuda ne ile kandırıcam insanları.
haklısın canım çok yol var.Kışın tca ya da glikolik asit peeling dene bence,henüz tek umudun sperm değil ama sen bilirsin
koklamıyorumki ister istemez geliyo burnuma kokusuNiye kokluyosunuz ki
valla kendi gayreti ile bir kaba boşalacak. ben hergün seks yapamam dayanamamNasıl elde edeceksin kondomdan almayacaksan? Direk boşalacak mı adam,yoksa her gün seks mi yapacaksınız,ya da her gün o kendi gayreti ile bir kaba boşalıp teslim mi edecek adam kurur be
herhalde denicemKonu var dediler geldik. Konu sahibi nolurrrrr dene. Biz çatlarız burada meraktan.
İnek mi sağıyorsunuz ayol ahahahvalla kendi gayreti ile bir kaba boşalacak. ben hergün seks yapamam dayanamam
denersem mutlaka sonucu yazarım burayaBana hiç iğrenç gelmedi meni 3 ayda oluşan içinde bol vitamin mineral olan bi sıvı. Nip tuck diye bi dizide kadınlar meni ile yaptıkları kremlerle mucizeler yaratıyordu.benim de cildim çok sorunlu eşime yalvardım nolur süreyim diye vermedi gıcık, böyle bi nimet varken deneyin bence. Sonucu buraya yazın en olmadi kavga kıyamet alacam o meniyi :)
Beklediğim muhteşem soruNasıl elde edeceksin kondomdan almayacaksan? Direk boşalacak mı adam,yoksa her gün seks mi yapacaksınız,ya da her gün o kendi gayreti ile bir kaba boşalıp teslim mi edecek adam kurur be
allahım yaaİnek mi sağıyorsunuz ayol ahahah
eşime whatsapp tan attım haberin linkini. tabi bu çok mutlu oldu sen yeterki iste diyo yazık. normal yoldan boşalacam zannetti. ama dedim boşa sevinme bu işi sen kendi kendine halledeceksinBeklediğim muhteşem soru
onların asıl yeri daha tehlikeli canım çocukları zar zor büyüttüm. boşver yüzümde dursun daha iyiİdrar versiyonundan sonra sperm mi çıkmış şimdi de Allah'ım bu gözler neler görecek daha bosverin lekeli kalsın herşeyin bir yeri yakisigi var o spermlerin yeri suratiniz olmamalı bence
istedim bile vallaBir de adamdan günlük süt ister gibi günlük taze sperm mi isteyeceksiniz ayy kusura bakmayin canlandiramadim gözümde
Artık el birliğiyle çabalayacaksınız yaniKolay gelsin sonuçları heyecanla bekliyoruzeşime whatsapp tan attım haberin linkini. tabi bu çok mutlu oldu sen yeterki iste diyo yazık. normal yoldan boşalacam zannetti. ama dedim boşa sevinme bu işi sen kendi kendine halledeceksin
gittim canım ama faydası olmadıNeden sperm.. Bi sürü ilaç var leke için, dermatologa gittin mi?