derdim yüzümdeki lekeler. sperm iyi geliyormuş bilen varmı???

Bu konu ile birlikte sizinle ilgili kafamda bir seyler iyice oturdu.

Bence sadece yuze yetmez madem bu kadar faydali siz sperm banyosunu deneyin suzi hanim.

Not: :kusmuk:
ne demek istiyosun. diğer konularınıda biliyorum bizi kandırıyomu

Tabii ki de spermin gençleştirdiği hatta kremlerde kullanıldığı bilimin size söylediği en büyük yalanlardan biri hanımlar!
Adet sancısının nedenini tam olarak bilemeyen, çözüm bulamayan bilim nedense kafayı spermle bozmuş! Sperm gençleştirir yüzünüze sürün yok spermin tadı ananas suyuyla güzelleşir partnerinize ananas içirin! Ee hani adet sancısı neden çekiyoruz güzel bir ilaç yok tamamen geçirecek!
Haberlere girin yarısı spermin gençleştirmesi tadıyla alakalı. Bilim size buyuruyor gözünüze sokuyor oyuna gelmeyin!
en merak ettiğim şey. tıp teknoloji bu kadar ilerlemişken adet sancılarınınn neden çözümü yok, niye bu işkenceyi çekiyoruz her ay :kızgın:

Böyle bir yazı okudum ama hiç denemedim ama iyi olduğunu düşündüren yazılar okumuştum hatta ünlü bir blogger var insanlardan göndermesi için rica ediyor dünyanın her yerinden herkes gönderiyormuş

en merak ettiğim şey. tıp teknoloji bu kadar ilerlemişken adet sancılarınınn neden çözümü yok, niye bu işkenceyi çekiyoruz her ay :kızgın:
Çünkü bilim de kadını eziyor kadına bakmıyor erkeği yüceltiyor o sperme bile ne övgüler düzüyorlar yok kremlerde var yüzünüze sürün. Erkeklerin sıvısı onlar sürsün yüzlerine neden kadınlar sürecek erkeklerde de kırışıklık olmuyor mu? Onları değil kadınları eziyorlar basmakalıp şeylerin altına koyarak. Burdaki kadınlar makara yapıyor da işin bu ciddi yönü var kimse farkında değil. Daha bilimin başka ikiyüzlülüğü var ama konu dağılır başka konuda denk gelirse derim.

Eklentiler

• 15011420252111827795271.jpg
    15011420252111827795271.jpg
    58,3 KB · Görüntüleme: 156
X