- 23 Mayıs 2009
- 14.108
- 15.211
- Konu Sahibi willedwoman
ben kokusundan nefret ettim, sen bide yüzüne sürceksin. o koku sürekli burnunda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yavrum oyle bişey yok tavuklar horozsuzda yumurtluyorlar o beyaz kısım sperm değil.yok canım üzülme yaa zaten yiyemiyorum ki malesef
Hurafe
bı tavuk horoz görmeden de yumurta yapabilir
Evet basuclarina günlük kaplar bırakıp topluyomus çok memnunmus var nette denk gelirsiniz .Çocuklarından mi topluyormus allahım
ne demek istiyosun. diğer konularınıda biliyorum bizi kandırıyomuBu konu ile birlikte sizinle ilgili kafamda bir seyler iyice oturdu.
Bence sadece yuze yetmez madem bu kadar faydali siz sperm banyosunu deneyin suzi hanim.
Not:
en merak ettiğim şey. tıp teknoloji bu kadar ilerlemişken adet sancılarınınn neden çözümü yok, niye bu işkenceyi çekiyoruz her ayTabii ki de spermin gençleştirdiği hatta kremlerde kullanıldığı bilimin size söylediği en büyük yalanlardan biri hanımlar!
Adet sancısının nedenini tam olarak bilemeyen, çözüm bulamayan bilim nedense kafayı spermle bozmuş! Sperm gençleştirir yüzünüze sürün yok spermin tadı ananas suyuyla güzelleşir partnerinize ananas içirin! Ee hani adet sancısı neden çekiyoruz güzel bir ilaç yok tamamen geçirecek!
Haberlere girin yarısı spermin gençleştirmesi tadıyla alakalı. Bilim size buyuruyor gözünüze sokuyor oyuna gelmeyin!
Gunah yaEvet basuclarina günlük kaplar bırakıp topluyomus çok memnunmus var nette denk gelirsiniz .
Balda ari kusmuguNeöyy yumurta akı horoz spermi miymiş
zaten denersem sonuçları paylaşırım sizinleDeneyin bence
İşe yararsa biz de yaparız
Bir bana mı öyle gelmedi
Çocuk yapılıyor o spermlerden
Üstelik pis değildir, deneyin bence
öffff konu nerelere geldiBalda ari kusmugu
zaten denersem sonuçları paylaşırım sizinlebende çok iğrenemedim..
siz deneyin olursa biz de deneriz
yaa kokusundan bende nefret ediyorumben kokusundan nefret ettim, sen bide yüzüne sürceksin. o koku sürekli burnunda
Çünkü bilim de kadını eziyor kadına bakmıyor erkeği yüceltiyor o sperme bile ne övgüler düzüyorlar yok kremlerde var yüzünüze sürün. Erkeklerin sıvısı onlar sürsün yüzlerine neden kadınlar sürecek erkeklerde de kırışıklık olmuyor mu? Onları değil kadınları eziyorlar basmakalıp şeylerin altına koyarak. Burdaki kadınlar makara yapıyor da işin bu ciddi yönü var kimse farkında değil. Daha bilimin başka ikiyüzlülüğü var ama konu dağılır başka konuda denk gelirse derim.en merak ettiğim şey. tıp teknoloji bu kadar ilerlemişken adet sancılarınınn neden çözümü yok, niye bu işkenceyi çekiyoruz her ay
Çok mutsuzum su an.Balda ari kusmugu
HahahahaaaAy koptum dur bana lazım o spermler düzgün boşal de bari adama
Balda ari kusmugu
yaa kokusundan bende nefret ediyorum