- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
- Konu Sahibi willedwoman
hamileyim
aylardır ağzıma yumurta süremiyorum
bu yorumda çok daha iyi geldi
Kuluçka makinesi mesela
Bı tavuk horoz görmeden de yumurta yapabilir
Hurafe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hamileyim
Döllenmemiş tavugub yumurtasinda ki beyaz kısım ney o zaman? Döllenme olmuş yumurtanin icinde pihti gibi küçük bi kısım var o döllenme olmus yani sperm olan yumurta demek ayrica biz vet. Fakültesinin organik döllenmemiş yumurtasini yiyoruz tavsiye ederim spermsizBu kadar iğrenecek bir sey yok bence yumurta akıda horoz spermi ama pişirip yiyorsunuz
sahlep mikızlar 7 yıl evli kalmıştım.. bende sadece benimkinin spermleri kokuyor ve bu kokudan sadece ben tiksiniyorum sanmıştım.. kız ben normalmişim ya yawwww .. allah iyiliğinizi versin emi...
ve hala sahlep içerken aklıma geliyor böğğğğğ
Duydum denemedim ama tiksinecek bisiy yok.insan vucudunda bakteri mikrop vs..icinde kotu birsey bulunmayan tek madde sperm.cis kanalindan gelmiyor ayri bir bolumu var.yinede gelis yeri nedeniyle insan psikolojik olarak etkileniyor.bende bebekler cope gitti diye uzulurdum eskidenya çok şey denedim. ama bende tiksindiğim halde bunu düşünmeye başladım.
hemen ayarlara bakıyorumSize özel mesaj atacaktım ama gizlilik ayarları sebebiyle gönderemedim.
banada çok doğru gelmedi ama konu hakkında fikrim yokKuluçka makinesi mesela
Bı tavuk horoz görmeden de yumurta yapabilir
Hurafe
Sahlep ne alaka :)kızlar 7 yıl evli kalmıştım.. bende sadece benimkinin spermleri kokuyor ve bu kokudan sadece ben tiksiniyorum sanmıştım.. kız ben normalmişim ya yawwww .. allah iyiliğinizi versin emi...
ve hala sahlep içerken aklıma geliyor böğğğğğ
Koş kiz koş bardak getir diyecek heralde
hamileyim
kahkaha attim
yok canım üzülme yaa zaten yiyemiyorum ki malesefÜzdün şimdi beni böyle deme
Neöyy yumurta akı horoz spermi miymişBu kadar iğrenecek bir sey yok bence yumurta akıda horoz spermi ama pişirip yiyorsunuz
sahlep mi
yok lazer denemedim canım
Çocuklarından mi topluyormus allahımSelülitlere iyi gelseymis keşke surerdim hemen
Mideniz bulanmiyosa deneyin madem.
Ben de okumuştum bi yazı bi anne cocuklarindan günlük Sperm toplayıp bakim yapiyomus falan e demek ki ise yariyo.
yani sahlebi çok severim ama hiç sperme benzetmemiştim.Kiz niye ürkek ceylan gibi yorum yaptın