- 9 Kasım 2016
- 1.334
- 2.689
- 39
- Konu Sahibi willedwoman
Artık el birliğiyle çabalayacaksınız yaniKolay gelsin sonuçları heyecanla bekliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık el birliğiyle çabalayacaksınız yaniKolay gelsin sonuçları heyecanla bekliyoruz
istedim bile valla
yaa benim eşim çok temiz titiz bir insan yani genital temizliğini falan hiç ihmal etmez. o nedenle birazda sıcak baktım duruma.Ayy iğrençç yaa nasıl surecen onu allah aşkına bırak öle kalsın daha iyi
Devreyi deve olarak okudum. Aklımda deli sorularHhahaha işte burda devreler yanar
iki kızım var onlar beni çok yordular çok ziyan ettiler. boşver biraz da ben çocukları ziyan edeyimmÇocukları yüzünde ziyan edeceksin ya yazık
yapmayın allah aşkına bize değilde bu konuyu uzman bi dermatologa danışın lutfenyaa benim eşim çok temiz titiz bir insan yani genital temizliğini falan hiç ihmal etmez. o nedenle birazda sıcak baktım duruma.
Devreyi deve olarak okudum. Aklımda deli sorular
ya bu konuyu kimseye yüzyüze soramam da söyleyememde burda beni tanımıyorsunuzda ondan bu kadar rahat sorabildim.yapmayın allah aşkına bize değilde bu konuyu uzman bi dermatologa danışın lutfen
O Allah'ın emri.Hahhaha Sen benim aklımdaki soruları bi bilsen
ben denersem mutlaka yazıcam burayaBen öyle birşey yapsam bile eşim kendi tiksinir. Daha prezervatifi tutmaktan midesi bulanıyor.. kabul etmez yani ... Ama acaba sonuç verir mi bende merak ettim yani.. deneyen olursa haber versin...
şimdi evet iyi geliyormuş desek süreceksiniz yani... doktordan çekinmenize gerek yok bence böle böle bi yazı okudum doğruluğu nedir diyin nolcak :)ya bu konuyu kimseye yüzyüze soramam da söyleyememde burda beni tanımıyorsunuzda ondan bu kadar rahat sorabildim.
iki kızım var onlar beni çok yordular çok ziyan ettiler. boşver biraz da ben çocukları ziyan edeyimm
İntikam soğuk yedirilen kremdir diyorsun.Ohhhh yarasın arkadaşım suyundan da koy
ben denersem mutlaka yazıcam buraya
İntikam soğuk yedirilen kremdir diyorsun.Ohhhh yarasın arkadaşım suyundan da koy
Prezervatif içine boşalsın onu kullanın diğer türlü çok zoreşime whatsapp tan attım haberin linkini. tabi bu çok mutlu oldu sen yeterki iste diyo yazık. normal yoldan boşalacam zannetti. ama dedim boşa sevinme bu işi sen kendi kendine halledeceksin
cildim çok hassas bundanda korkuyorumBence denemeyin yuzunuz hassassa alerji bile olabilirsiniz o zaman daha kotu olur
Baydın artık...ben denersem mutlaka yazıcam buraya