derdim yüzümdeki lekeler. sperm iyi geliyormuş bilen varmı???

Burda bi konu açılmışti zamanjnda googlayinca görülüyor zatem Karadeniz de bi eczacı varmis baya memnun kalmislardi bi araştırın. Ben sahsen sürmem sperm filan.

Yazık ya kadını lınc edıp durmussunuz ne varmıs tıksınmez surer belkıde canına tak ettı hayret bıseysınız sızene ? Psıkolojısını bıle etkıler o durum o kadar densız var kı toplulımumuzda benım yuzmundekı bellı belırısız lekeyı bıle kadının bırı aaa yuzunde leke mı var bakayım dıye yanıma gelıp ıncelemeye kalktı ustelık cok resmı bı yerdeydım yanımızda uc tane adam vardı ben sok gecırdım resmen! Kadın aaaa dıye bagırınca hepımız bısey oldu sandık snra yuznde leke mı var bı bakayım falan deyınce herkes bana cevırdı kafayı :KK70:
yani ben cidden merak ettiğim için sordum deneyebilirmiyim bilmiyorum ama acaba yapanlar varmıdır diye merak ettim.

Sogan suyu ıyı helıyor dıyorlar burada bı suru baslık var leke ıcın sonuc veren once onlara bak derım hatta bır ara bende sogan suyu yapacaktım gerek kalmadı sımdı yıbe lekelerım. Var bı camur maslesı aldım o sonuc vermezse spgan denıycem bırde yumurta akının da muthıs bır huxre yenıleme ozellıgı var ıstersen once onu dene sperm pek mantıklı gelmedı bana
soğan suyunu denedim. cildim çok hassas kırmızı benekler oluştu soğan suyunu sürünce

valla o anda spermlerini bi yere aktarmayı düşünmem sanırım:) bir sürü yöntem var tek bu mu allah aşkına, bana saçma geldi öyle olsa cildi lekeli kimse kalmazdı yani.

Tabii ki de spermin gençleştirdiği hatta kremlerde kullanıldığı bilimin size söylediği en büyük yalanlardan biri hanımlar!
Adet sancısının nedenini tam olarak bilemeyen, çözüm bulamayan bilim nedense kafayı spermle bozmuş! Sperm gençleştirir yüzünüze sürün yok spermin tadı ananas suyuyla güzelleşir partnerinize ananas içirin! Ee hani adet sancısı neden çekiyoruz güzel bir ilaç yok tamamen geçirecek!
Haberlere girin yarısı spermin gençleştirmesi tadıyla alakalı. Bilim size buyuruyor gözünüze sokuyor oyuna gelmeyin!

X