- 28 Mart 2008
- 3.955
- 7.113
- Konu Sahibi willedwoman
Burda bi konu açılmışti zamanjnda googlayinca görülüyor zatem Karadeniz de bi eczacı varmis baya memnun kalmislardi bi araştırın. Ben sahsen sürmem sperm filan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani ben cidden merak ettiğim için sordum deneyebilirmiyim bilmiyorum ama acaba yapanlar varmıdır diye merak ettim.Yazık ya kadını lınc edıp durmussunuz ne varmıs tıksınmez surer belkıde canına tak ettı hayret bıseysınız sızene ? Psıkolojısını bıle etkıler o durum o kadar densız var kı toplulımumuzda benım yuzmundekı bellı belırısız lekeyı bıle kadının bırı aaa yuzunde leke mı var bakayım dıye yanıma gelıp ıncelemeye kalktı ustelık cok resmı bı yerdeydım yanımızda uc tane adam vardı ben sok gecırdım resmen! Kadın aaaa dıye bagırınca hepımız bısey oldu sandık snra yuznde leke mı var bı bakayım falan deyınce herkes bana cevırdı kafayı
Bu tarz işlemler yazın yapılmaz zaten güneşe çıkmaman gerekhiç bilmiyorum canım sadece bana dediği bu işlemin sonbaharda yapıldığı
soğan suyunu denedim. cildim çok hassas kırmızı benekler oluştu soğan suyunu sürünceSogan suyu ıyı helıyor dıyorlar burada bı suru baslık var leke ıcın sonuc veren once onlara bak derım hatta bır ara bende sogan suyu yapacaktım gerek kalmadı sımdı yıbe lekelerım. Var bı camur maslesı aldım o sonuc vermezse spgan denıycem bırde yumurta akının da muthıs bır huxre yenıleme ozellıgı var ıstersen once onu dene sperm pek mantıklı gelmedı bana
Bu kadar iğrenecek bir sey yok bence yumurta akıda horoz spermi ama pişirip yiyorsunuz
yok sabaha kadar kokusuna dayanamamBence gece sürüp sabah yıkamak daha etkili olur
Bu sabah kk yıkılıyoryok sabaha kadar kokusuna dayanamam
evet öyleymişBu tarz işlemler yazın yapılmaz zaten güneşe çıkmaman gerek
prezervatif den
hamileyimBu kadar iğrenecek bir sey yok bence yumurta akıda horoz spermi ama pişirip yiyorsunuz
Bu kadar iğrenecek bir sey yok bence yumurta akıda horoz spermi ama pişirip yiyorsunuz
bu benimde aklıma geldi aslındaKonu bana iğrenç gelmedi.
Fakat prezervatiften almakla olmaz. Prezervatiflerdeki kimyasallar bulaşacak, hem spermleri etkiler hem de cildinize alerji yapabilir.