derdim yüzümdeki lekeler. sperm iyi geliyormuş bilen varmı???

sonradan oluştu güneş lekesi gibi
En kolayı

Merkezde cilt soydurma işlemi yapılabilir
Özel peeling işlemi yapılabilir
Bunu destekleyici ürünler kullanılabilir
Sperme gelene kadar 4656775577 tane yol var

Bı merkezle görüştünüz mu ? Ne dedi
Benim annem estetisten bu arada

erkeklerin egosunun niye tavan yaptığı belli.
adamların vücut ifrazatları bile şifa kaynağı.
ben olsam sürer miyim
kesinlikle hayır, lekeli kalsın yüzüm daha iyi.
PRP yöntemine bakın bir de güzel sonuç veriyormuş

Sogan suyu ıyı helıyor dıyorlar burada bı suru baslık var leke ıcın sonuc veren once onlara bak derım hatta bır ara bende sogan suyu yapacaktım gerek kalmadı sımdı yıbe lekelerım. Var bı camur maslesı aldım o sonuc vermezse spgan denıycem bırde yumurta akının da muthıs bır huxre yenıleme ozellıgı var ıstersen once onu dene sperm pek mantıklı gelmedı bana

şaka yapıyosunuz heralde?

gerçi şaşırmam. daha önce kkda çil lekelerinden kurtulmak için yüzüne idrarını süren kadınları okumuştum.

Cilt hastalıklarına çok iyi geliyormus. O tür kremler bende aldım UREA deniliyo. Gerçek idrar değil yanlız ama içinde ne varsa artık cok ağır kokuo :KK70:

Yazık ya kadını lınc edıp durmussunuz ne varmıs tıksınmez surer belkıde canına tak ettı hayret bıseysınız sızene ? Psıkolojısını bıle etkıler o durum o kadar densız var kı toplulımumuzda benım yuzmundekı bellı belırısız lekeyı bıle kadının bırı aaa yuzunde leke mı var bakayım dıye yanıma gelıp ıncelemeye kalktı ustelık cok resmı bı yerdeydım yanımızda uc tane adam vardı ben sok gecırdım resmen! Kadın aaaa dıye bagırınca hepımız bısey oldu sandık snra yuznde leke mı var bı bakayım falan deyınce herkes bana cevırdı kafayı :KK70:

Cilt hastalıklarına çok iyi geliyormus. O tür kremler bende aldım UREA deniliyo. Gerçek idrar değil yanlız ama içinde ne varsa artık cok ağır kokuo :KK70:
Üre ...

Üreler gerçekten yenileyici ve iyileştirici özellikte kullanılan birçok seyinde içinde var

En kolayı

Merkezde cilt soydurma işlemi yapılabilir
Özel peeling işlemi yapılabilir
Bunu destekleyici ürünler kullanılabilir
Sperme gelene kadar 4656775577 tane yol var

Bı merkezle görüştünüz mu ? Ne dedi
Benim annem estetisten bu arada
evet bu ay içerisinde gittim doktora eylül ayında gel dedi leke tedavisi için

kızlar günaydın,

benim cildim çok problemli lekeli bu benim için çok büyük bir dert. doktora gittim çok krem falan kullandım ama pek bir fayda göremedim. bugünde internetten araştırırken denk geldim sperm çok iyi geliyormuş taze spermle cilde maske yapıp 20 dakika sonra ılık su ile temizleniyormu. epey araştırdım. deneyen ve faydasını gören çok insan var. sonuçta evliyiz ayıp bişey yok. sizlerden deneyen faydasını gören oldumu.
Daha kahvaltı mı yapmamıştım başlığı gördüm yaaaa derdiniz bu mu?:kusmuk:

X