• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim var

Hayalyarim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
149
44
48
Daha önce eşimin ilgisizlik ve aldattıgından suphelendigimi yazmıştım buraya. Ben mi paranoyaklastim diye düşünmeye başladım. Konuyu özetlemek çalışacağım. Esimle aramızda yaş farkı var. Sevince gözün görmez derler ya benimki de öyleydi. Ben hiç kafaya takmadım mutluyum onunla. is yerine ziyaretine gittimde aynı odada is arkadaşı da vardı 3 sohbet ediyorduk Kezban diyelim kıza oda sohbetin içine daldı evlilikten konuşuyorduk Kezban da kendisinin bekar olduğundan ve eşimin de bekar olduğunu söyledi. Antenler attı ne demek diye rahatsız olduğunu söyledim eşim de mesafesini koydu 1 yıla yakın. Sonra da iş hayatında çalışanlar bilir çıkarları doğrultusunda Kezban aynı grupta bulundular. Bana anlattı onu gruba alacağız diye nedenlerle. Bende onaylamistim. Sonra nisan ve evlilik oldu. Evlendiğim gün Kezban eşime mesaj attı bir işin son gün olduğunu yapması gerektiğini yazan bir mesaj sonra da son gün o gün olmadığını öğrendim kafam attı sinir oldum rahatsız olduğunu da dile getirdi. Eşim beni haklı gördü. Dengesiz bir kadın dedi. Adını duymak bile sinirlerimi bozuyor. Araması bile beni rahatsız ediyor. Bütün tartismamizin bu kadın yüzünden çıkıyordu. Sonra bem hamile kaldım çok yardımcı oldu sagolsun ilgi alaka... 7 ayda bunların müdürleri değişti eşimle sürekli uğraştı müdürleri işten yorgun geliyordu bende horlama baslamisin uyuyamiyorum ölü gibi oluyorum gün boyunca dedi farklı odada yataam dedi bende tamam dedim. Bide çocuk ilgili korkuları oluşmaya başladı o zaman çocuk olunca hicbirsey yapamiyacagim tezde yazamiyacagim vs gibi şeyler düşünüyordu. Benimde korkularım vardi ona kokmasi gerektiğini söylüyor um. Daha öncesinde de çocuğunun bir an önce gelmesini ve onu çok ozlediğin dalan bahsederdi. Yatakları ayırdık işte. Son ayinda telini bakıyorum Kezban mesaj atmış gecenin 12 sinde eşim de silmiş arama kaydinda var. Ona sordum ne demek oluyor diye o da mesajı okumadigini söyledi ve büyük tartışma çıktı toparlanip gidecektim ama mesajın içeri hakkında bir fikrim olmadigindan gitmedim. Sonra soğuk davrandim fazla konuşmadık birbirimizle çocuk dünyaya geldi gene bana mesafeli artık nefes almak icin ilçede oturken ile gidiyordu. Artık ona yabancı biriyim gibi bakıyordum ilgi alaka sıfır kaciyirdu resmen ama benim aklımda o kadına mi diye düşünmeye başladım sinir oluyorum. Cinsel anlamda da hic birsey hissetmiyir ben istiyirum basi agriyir basi donuyor diyaordu artik İçimden geçirdiklerini ona sordumgumda benim paranoyaklastim i söyledi onun yaşlı olduğunu sinirlı biri olduğundan bahsetti sonra tartışmalar artık konusulmuyirdu sürekli kavga ediyorduk. Sonra bir mesaj daha kezbandan kezbana sorusturma acilmis bizimkinden yardim istemis. Mesjin son cumledi harbi ozlermesin. Ben patladim buyuk bir kavga babamı aradım. Beni alıp goturmesini istedim babam geldi konuştu evlilikte böyle şeyler olabileceğinden bahsetti benim abartılı ndan bahsetti vs yani beni götürmedi. Eşim tartışmak için sudan sebep bulmuyor normal ev arkadaşı gibi konuşuyor. Her tel konuştuğunu yada eve gec geldiğinde acaba diye düşünüyorum. Paranoyaklastim mi diye düşünüyorum

Back