- 12 Haziran 2019
- 32
- -1
- 36
- Konu Sahibi Sugar girl
5 yıllık evliyim.Buyuk bir şehirden ufak bir şehire gelin geldim aslında geldiğim şehir memleketim fakat ailemden kimsem yok burada.cok sıkıntılar çektim yalnizliktan tutun da sağlık problemlerine kadar.Esim once evlenelim sonra tayin alırım diye diye 5 yıl oldu beni kandırmış sözünde durmadı bu durum beni çok etkiledi. Eşim kahvehaneden hiç çıkmadı varsa yoksa hayatı arkadaşları olmuştu. Sürekli evde tek kalıyordum.yemek yedikten sonra her akşam arkadaşlariyla buluşuyordu şimdi biraz daha azaldı ama o 5 yıl nasıl geçti bir bilseniz.Sorun su eşim hiçbir şekilde beni dinlemiyor bana ve çocuğuma para harcamak istemiyor.Cocuk 3 yıldır yer yatağında yatıyor.besik almıyor.ama ailesine krediler çekiyor.onlarin kredilerini ödemekle uğraşıyor.biktim artık.canima tak etti.ailemin maddi durumunun olmadığını biliyor.bana bakamayacaklarini biliyor.bu sebeple geri dönersek daha da zorlanacağı mi biliyor.cocugun masrafı var.bosansam nasıl bakicam.daha çok küçük.ne yapmalıyım.bana bir akıl verin lütfen.he bir de aldatıliyormusum.bunu da sonradan öğrendim.ne zamandan beri aldatildigimi bilmiyorum.ama derdim artık o da değil.kendimi ve çocuğumu nasıl kurtarabilirim.cocugum bu arada hasta. Sağlık masraflari için eşimin yanında duruyorum.cunku kimse ödeyemez.param olmadığı için ne fatura ödeyebilirim ne bez alabilirim.bu sebeple istemeye istemeye eşimin yanında duruyorum.ne yapicam bilmiyorum. Allah yardımcım olsun.