- 5 Haziran 2024
- 77
- 42
- 30
Merhaba kizlar bana akil verin lütfen.. Ben 29 yasindayim 58 kilo Hemsireyim Bakimliyim bunlari neden söylüyorum asagida okursaniz anliycaksiniz.. Esim birbirimizi cok severek evlendik ama esimin 2. esiyim benden önce evliydi ve ailem o evlenip bosandigi icin beni vermek istemedi ben kactim esimle fransanın kücük bi köyünde yasadik. sonra esim artik sehrimize geri dönüp evlenelim dedi herseyi göze aldik ve döndük ev tuttuk ailesi esimle kactigim icin beni pek istemediklerini anladim telefonda duydum.. benimkilerde hic istemiyordu babam falan benimle asla görüsmedi sonra birgün annesi bize geldi böyle küslük olmaz evlenin senin ailenlede ben konuscam dedi neyse sonra küslük bitti hemen eve hoca getirdi imam nikahı yaptırdı cünkü eltımın dügününe gelmem icin arada bisey olması gerektigini söyledı. 1 gün icinde imam nikahı yaptıı sonra 4-5 gün sonra kaynım evlendi. eltim aşırı kilolu asla kilolulara lafım yok ama hep beni bi süzüyor evlenmeden öncedende onu tanıyorum ama icim asla ısınmadı neyse bizde onlar evlendikten 3 hafta sonra resmi evlendik dügünüm olmadi kücük bir yemek aksami yaptik ama gelinligimi giydim neyse sonra ailem icin tabikide bu sorun oldu cünkü babamda annene dügün yapmamis annem ben bebeken öldü ben öksüz büyüdüm babannem halam herkes bana cok düskün onlari asla üzmek istezdim ama oldu birkere.. Kaynanamla git gide cok sıkı olduk fransizca bilmedigi icin herseyine ben kosturuyorum bu böyle yıllarca devam etti neyse biz eltimle artık telefonda konusmaya yazısmaya basladık aıle toplantılarında yemekte bayram vs biraraya cok gelmeye basladık bu eltim baslıyor bana bu yapıldı şu yapıldı ayy ben bunu giymem yaaa kardesım benim giydigim sana olmazki zaten tabi giymezsin yok bana kaynanam şunları taktı ne biliyim beni kıskanıyor aşırı hemde ben her istedigimi giyen alan calısan bi insanım sürekli kendini kıyaslıyor kendide sacma sapan biyerde 2 saat calısıyor. onla konustugum zaman kaynanamı kötülüyor sürekli kadına hakaret edıyor gercegini bildigim seylerin yalanını söylüyor. Aileye demedigini bırakmıyor kocasıda varya yani kaynım melek gibi cocuk ya. Ben kaynanama cıtlattım biraz anlasın ne mal oldugunu diye ama kaynanam bana demezmi bosver onun anası babası var hani senin kimsen yok onun var bisey diyemem gibisine… cok agrıma gitti neyse biz 2 katlı ev yaptırdık eşimle calısyoruz eşiminde işi iyi arkamizdan demedigi kalmadı yok bende alıcam söyle böyle beni düsman belledi ev aldık diye arkadaslar benim 4 senedir cocugum olmuyor eltim benden Kücük oldugu halde suan hamile sürekli üstüme geliyorlar o 150 kılosuyla oluyor senın yok yada whatsappde sürekli bebek seyleri koyması biliyor yıllardır istedigimi ama olmadıgını işin en komigide biliyor cok sevdigim ismi ve whatsappe cocuguna o ısmı koycagını yazmıs eşime anlatıyorum sacmalama laz o karakterı öyle fln sacma sapan konusuor sizce ben bu kötü kalpli eltime ne yapsam dünyanın kac bucak oldugunu anlar?!