Oğlum bu sene devlet anaokuluna gidecek. Maalesef öğretmen açığı göstermeyerek milli eğitim bu yönde bir yazı göndermiş sanırım diğer sınıflara dağıtım yapmışlar. Ve sınıf mevcudumuz 22 hatta 25 olabilir diyor öğretmenimiz. Endişeliyim. 5 yaş çocuklar 25 kişilik sınıfta gerçekten eğitim alabilecek mi emin değilim. Ne yapabilirim onu da bilmiyorum. Sizde durumlar nasıl her yerde mi bu şekilde yoksa olabilirse okul değişikliği yapmaya çalışacağım ama konul olarak işimi kolaylaştıracak bir yerde işime çok yakın. O yüzden kararsızım. Özeller eminim bu şekilde değildir ama imkanım da yok maalesef
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Derdim sınıf mevcudu
- Konu Sahibi kurupasta
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Ekim 2023
- 271
- 265
- 23
- 32
Çok sorun olmaz dert etmeyin bu çocukların her biri aynı anda sınıfta olmuyor çoğu zaman. Hele kış mevsimi gelince hasta olanlar gelmeyenler derken sınıf mevcudu çok da yoğun olmuyor. Bir de devletteki öğretmenler bunu bilerek bu sisteme alışık olarak başlıyor döneme yani iyi yönetiyorlar durumu. Çok endişe etmeyin derim
- 14 Haziran 2019
- 14.800
- 72.293
- 598
- 24 Eylül 2013
- 9.830
- 32.165
- 748
devlet okullarında böyle. Yapabileceğiniz bir şey yok. Ya çocuğunuzu evde tutacaksınız ya da o mevcuda yollayacaksınız.Oğlum bu sene devlet anaokuluna gidecek. Maalesef öğretmen açığı göstermeyerek milli eğitim bu yönde bir yazı göndermiş sanırım diğer sınıflara dağıtım yapmışlar. Ve sınıf mevcudumuz 22 hatta 25 olabilir diyor öğretmenimiz. Endişeliyim. 5 yaş çocuklar 25 kişilik sınıfta gerçekten eğitim alabilecek mi emin değilim. Ne yapabilirim onu da bilmiyorum. Sizde durumlar nasıl her yerde mi bu şekilde yoksa olabilirse okul değişikliği yapmaya çalışacağım ama konul olarak işimi kolaylaştıracak bir yerde işime çok yakın. O yüzden kararsızım. Özeller eminim bu şekilde değildir ama imkanım da yok maalesef
- 6 Mart 2024
- 9.760
- 8.339
- 113
- 28
ben de devlet okulunda çalıştım sınıf öğretmeni olarak. anasınıfı mevcudu 30 küsürdü ama düzenli gelen sadece 17 kişi vardı. ben 1.sınıf öğretmeniydim ve sınıfım 22 kişiydi.. sorun yasamadık. he tabii ki 15 kişilik sınıfta verilen ilginin aynısını veremiyorsunuz ama her cocuk yeterli edinimi sağlıyor.. bence tabii ki
- 24 Temmuz 2023
- 581
- 1.803
- 33
- 24 Temmuz 2023
- 581
- 1.803
- 33
ben de devlet okulunda çalıştım sınıf öğretmeni olarak. anasınıfı mevcudu 30 küsürdü ama düzenli gelen sadece 17 kişi vardı. ben 1.sınıf öğretmeniydim ve sınıfım 22 kişiydi.. sorun yasamadık. he tabii ki 15 kişilik sınıfta verilen ilginin aynısını veremiyorsunuz ama her cocuk yeterli edinimi sağlıyor.. bence tabii ki
E valla bizim sınıflar 53 kişi sınıf listesini bi atayım 9 tane Muhammed, 8 tane Elif, 10 tane Baran var
- 17 Ocak 2020
- 28.029
- 1
- 40.693
- 548
Anaokulu zorunlu degıl ne de olsa.Oğlum bu sene devlet anaokuluna gidecek. Maalesef öğretmen açığı göstermeyerek milli eğitim bu yönde bir yazı göndermiş sanırım diğer sınıflara dağıtım yapmışlar. Ve sınıf mevcudumuz 22 hatta 25 olabilir diyor öğretmenimiz. Endişeliyim. 5 yaş çocuklar 25 kişilik sınıfta gerçekten eğitim alabilecek mi emin değilim. Ne yapabilirim onu da bilmiyorum. Sizde durumlar nasıl her yerde mi bu şekilde yoksa olabilirse okul değişikliği yapmaya çalışacağım ama konul olarak işimi kolaylaştıracak bir yerde işime çok yakın. O yüzden kararsızım. Özeller eminim bu şekilde değildir ama imkanım da yok maalesef
Yollamayın ne ogrencek zaten o kalabalıkta ve anasınıfında Bi insan
Bi nevi çiçek bocek
İlim bilim değil, boşa zaman kaybı
- 14 Haziran 2019
- 14.800
- 72.293
- 598
Ay yok artık yaaa.Anaokulu zorunlu degıl ne de olsa.
Bi nevi çiçek bocek
Şu zamanda okul öncesi eğitime bunları söylemek ne tür bir cahillik acaba?
Senelerdir uzmanlar anasınıfı zorunlu olmalı diye neden diyor sizce?
Okula hazırlık, akran iletişimi, motor becerilerin gelişiminde çok çok fayda sağlıyorlar.
Ayrıca 0-6 yaş arası zihin gelişiminde en kritik en önemli dönemdir. O dönemde ne kadar uyarana maruz kalırsa çocuk o kadar zeki olur.
- 6 Mart 2024
- 9.760
- 8.339
- 113
- 28
düzenleme yapılması gerekiyor aslım. 53 sınıf mevcudu açıl bir sekilde iki sınıfa ayrılmalı.. hepsi gelsin gelmesin… öğretmen atayıp maas vermemek için girmedikleri sekil kalmadıE valla bizim sınıflar 53 kişi sınıf listesini bi atayım 9 tane Muhammed, 8 tane Elif, 10 tane Baran var
- 1 Ekim 2013
- 7.947
- 16.131
- 448
- 34
25 kişi olacak muhtemelen ben 18 20 arası olur diye tahmin ediyordumnormal değil mi ya 20 kişi? kaç kişi beklentiniz acaba?
Anasınıfı için mi bu. İlkokul için evet ama anasınıfı için daha alt düzeyde oluyor genelde25 normal ya. Özel okullarda da üst sınır 25 dir zaten. Sıkıntı yapma
- 1 Ekim 2013
- 7.947
- 16.131
- 448
- 34
Kız deli deli konuşma okul öncesi yaşıtlarla sosyalleşmenin önemini bilmiyor musun? Kız Allah seni ne etmesinAnaokulu zorunlu degıl ne de olsa.
Bi nevi çiçek bocek
- 14 Haziran 2019
- 14.800
- 72.293
- 598
Özel anaokulundaydı oğlum. 4 yaşta 18, 5 yaşta 20 kişiydi üst sınır.25 kişi olacak muhtemelen ben 18 20 arası olur diye tahmin ediyordum
Ki bu özel okul.
Şu an özel ilkokulda 23 kişiler. Üst sınırda 24
Dediğim gibi normal sayılar bunlar
- 1 Ekim 2013
- 7.947
- 16.131
- 448
- 34
Yok yok anaokulu da öyle. Burada önemli olan yaşıtlarıyla olması. Tecrübeli bir öğretmen çok rahat halleder hiç canını sıkmaAnasınıfı için mi bu. İlkokul için evet ama anasınıfı için daha alt düzeyde oluyor genelde
- 25 Nisan 2018
- 4.222
- 8.234
- 158
- 23 Eylül 2023
- 3.534
- 21.815
- 228
Anaokulu zorunlu degıl ne de olsa.
Bi nevi çiçek bocek
Sen anaokulunun ne olduğunu biliyor musun? Bu yoruma bakınca hiç bilmiyorsun gibi duruyor.
- 23 Ağustos 2012
- 14.378
- 37.898
- 798
merak etmeyin, üstte arkadaşın dediği gibi zaten aktif gelen sayısı 20 bile olmayacaktır.25 kişi olacak muhtemelen ben 18 20 arası olur diye tahmin ediyordum
özeller de bu sayılarda, daha azı özel okul olmayan dil okulu vs gibi olan kreş anaokulları. Genelde anaokulunda insanlar devlete bağlı okulları tercih ettiğinden sayılar 20-25.