- 1 Ağustos 2018
- 2.224
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.824
- 83
- Konu Sahibi Ocimum basilicum
-
Ama oradayken de defalarca yıkadım giydiklerimi. Bugün kendi evimde de hepsini attım makineye valiz de dahil. Zaten sabah akşam duş da aldım.Artiyorsa yemege devam ediyordur once tamamen arinmalisiniz
Ama oradayken de defalarca yıkadım giydiklerimi. Bugün kendi evimde de hepsini attım makineye valiz de dahil. Zaten sabah akşam duş da aldım.Yinede vücudumda olma ihtimali var mı ki
Yeni kabarcıklar ve sürekli kaşınma hissi var. Sinir oldum. Kanattım heryerimi.Bunu bilemem olabilir cok dayaniklidir tasinabilir yeni isirik varmi?
Yeni kabarcıklar ve sürekli kaşınma hissi var. Sinir oldum. Kanattım heryerimi.
Sormayın, sinirden ağladım valla. Sürekli bir kaşıntı var. Hiç sevmem zaten normalde de herşeyden huylanırım.Kaşınıyorum şu anda
Valiz ayakkabılar da dahil yıkadım. Bugün 3 posta çamaşır attım makineye.Eve donduyseniz kirli temiz demeden her kıyafeti makineye atın kendiniz de banyonuzu yapın. O zaman kalmaz büyük ihtimalle eski ısırdığı yerler siz kaşidikca tekrar hararetle kaşınıyor . Köye yeri kümes , ahir vs. Yerlerde oluyor . Ev sahipleri genelde evin etrafını ilaçlar köylerde . Tabi yinede bulaşan biri gelip bırakıp gider pis bir hayvan
Sivrisinek bazılarını çok ısırır bazısına hiç gitmez ya pire de öyle işte.. birde oranın insanı alışıyor isirsada takmaz . Siz kaşidikca kafaya taktiniz ondan :)Valiz ayakkabılar da dahil yıkadım. Bugün 3 posta çamaşır attım makineye.
Niye sadece beni ısırdı onu da anlamış değilim. Ne pis birşeymiş ya. Sanki binlercesi hala üzerimde geziniyor. Kıpır kıpır tüm vücudum.
Canım köylerde en çok da hayvancılık yapan evlerde kişilerde bunlar bulunur. Valizinize pire ilaçları var sıkın sprey şeklinde başınıza bit ilacı kullanın ama doktorunuzdan bilgi alın kullanmadan evvel hamiş olduğunuz için. Eşyalarınızı makinada 100 derecede yıkayın. 90 derece de olur ama uzun süreli programlarda yıkayın. Eve sıçrarsa sıkıntı olur ama çok sıkmayın kendinizi gerginliğe gerek yok.İyi akşamlar kızlar;
eşimle kayınvalidemin yanına köye gittik geldik, bir hafta kaldık.. Daha dün gece geldik kendi evimize..
Oradayken aniden kaşınmaya başladım; alerji gibi heryerim küçük küçük kırmızı kabarcıklarla doldu. Çikolata, ceviz, fındık fıstık vs alerji yapar. Öyle birşey sanmıştım.
Ama üzerimden küçük bir böcek zıpladı. Eşime gösterdim pire bu dedi. Öldürdü. Köydeki sorduğum herkes pire ısırığı geçer dediler. Pek önemsemediler fikir verende olmadı. Sonra orada kaldığım sürece hep duş aldım, kıyafetlerimi tekrar yıkadım filan .
Ama geçmiyor bu lanet şey.daha da artıyor kabarcıklar. Kaşınmaktan uyuyamıyorum bile. Kanattım heryerimi. Bir haftadır böyle. Bu arada hamişim de. Çok gerildim. Nasıl geçer bu kaşıntılar ilaçsız kremsiz? Önerisi olan var mı? Doktora gitmeli miyim yine de?
Ya siz hamilesiniz sakın gebelik kolestazı olmasın? Hemen kadın doğum doktorunuza gidin sakın ihmal etmeyin. Arayın ve kaşındığınızı söyleyin. Yaralar çıktığını söyleyin ve asla ihmal etmeyin.Valiz ayakkabılar da dahil yıkadım. Bugün 3 posta çamaşır attım makineye.
Niye sadece beni ısırdı onu da anlamış değilim. Ne pis birşeymiş ya. Sanki binlercesi hala üzerimde geziniyor. Kıpır kıpır tüm vücudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?