Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ilaçlama yapmadık denk geldikçe öldürdümİlaçlama vs yaptınız mı yoksa denk geldikçe öldürerek mi kurtuldunuz?
Ben bakıyorum hiçbiryerde bi tane göremedim
Teşekkür ederim. Bakalım doktor kontrolünü bekliycem o ne diyecek.Yok ilaçlama yapmadık denk geldikçe öldürdüm
Yakalaması çok zor bilirim
İzleri hala geçmedi bacaklarımda
Her gün evi mutlaka süpürün halıların içine saklanıyolar genelde
Öyle mi dersinizPek pireye benzemiyor hem daha siskin bir kabariklik olur.
Hemde bu mevsimde biraz zor sicakta olur
Ama bocek isirigina benziyor
Yeni evimizde camlarda tel yok havalandırırken her türlü böcek sinek giriyor içeri anlamadım gitti bendePire ısırığı öyle hemen geçmez yalnız.sinek veya böcektir o
Bakın bu fotodaki 3 gün önce falan şiddetli kaşınıyordu şimdi böyle kaşıntı vs geçtiPire ısırığı öyle hemen geçmez yalnız.sinek veya böcektir o
Birşey alerji yapıyor olabilir ya da hamileymişsiniz birşeyden tiksindiniz mi son zamanlarda?Herkese merhaba
Yaklaşık 2-3 haftadır ellerimde ,ayak üstünde kol ve bacaklarda sinek ısırığı gibi kızarıklık ve kabarıklıklar oluyor sonra kendi kendine geçiyor. Ama hep başka yerde yenisi çıkıyor ve sinek ısırmış gibi kaşınıyor. Bazende kaşıdıktan sonra kabarıyor sanki.
Geçen gün koltukta otururken küçük siyah bi böcek uçtu gözümün önünden. Bu günde eşofmanımın paçasını dikiyordum bi baktım bişey yürüyor üstünde aynı böcekten yine elime almaya çalıştım alamadım öldü sandım bi baktım 5 dk sonra kolumda peçeteye sardım bi baktım yok uçmuş yada zıpladı bilmiyorum.
Halılara koltuklara yatağa baktım hiçbişey yok nette pire olursa buralarda olur yazıyor. Birde eşyaların dikiş yerlerinde yürürler yazıyordu nette tamde eşofmanın dikişinde yürüyordu.
Eşimde de yok böyle kızarıklık ve kaşıntı , sadece geçen gün ayağımda oldu bi kaşıntı dedi sadece. Pire olsa sadece beni ısırmaz dimi?
Yeni taşındık acaba binadamı bi sıkıntı var.
Salı günü kontrolüm var doktoruma sorucam alerji de olabilir büyük ihtimalle tahliller isteyecek ama hamileyim diye daha çok endişeleniyorum. Şu an sanki bütün vücudum kaşınıyor alerji gibi iyice pimpiriklendim.
Acile gitsem pire olup olmadığını anlarlar mı?
Lütfen bilen varsa yardımcı olsun. Foto da ekledim.
Gecmis olsun. Pire bazı insanlari cok ısırır, bazılarına dokunmaz bile. Eger elinizden kacirdiginiz an beyaz defter kâğıt gibi bir sey koysaydınız yere hemen gelirdi. Beyazda brlli oluyorlar ve yakalayinca çok sıkmak gerekiyor. Ufacicik bosluk bulsa yine zipliyor. Allahim yardimciniz olsun insallah öldürür rahatlarsınızBulamıyorum ki iki kez denk geldi bulsam öldürücem☹ Bakıyorum hiçbiyerde bişey yok
Eşim de olsa benide ısırır sen alerji oldun diyor
Bir daha gördüğünde elini ıslat,en azından tükürükle öyle tut. Islaklıktan kaçamaz. Başka türlü yakalayamazsın.Bulamıyorum ki iki kez denk geldi bulsam öldürücem☹ Bakıyorum hiçbiyerde bişey yok
Etten çok tiksindim dünde köfte yapmışlar gittiğimiz yerde çok pis yağ kokuyordu eve dönerken istifra ettim.Birşey alerji yapıyor olabilir ya da hamileymişsiniz birşeyden tiksindiniz mi son zamanlarda?
Ondan olabilir tiksinince de vücut böyle tepki verir yine de doktora söyle en doğrusunu o bilirEtten çok tiksindim dünde köfte yapmışlar gittiğimiz yerde çok pis yağ kokuyordu eve dönerken istifra ettim.
Eşim de öyle dedi kırmızı et tüketince oluyor bi süre yeme bakalım kesilecek mi dediOndan olabilir tiksinince de vücut böyle tepki verir yine de doktora söyle en doğrusunu o bilir
Bulamıyorum ki iki kez denk geldi bulsam öldürücem☹ Bakıyorum hiçbiyerde bişey yok
Pire ısırığına benziyor evet.Bakın bu fotodaki 3 gün önce falan şiddetli kaşınıyordu şimdi böyle kaşıntı vs geçti