Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pire senin üzerinde evde kalmaz.Şu an evde değilim birden bacağım kaşınmaya başladı aynı şekilde kabardı.Evde olan bi böcekten dolayı olsa başka biryerdeyken böyle olmazdı herhalde
Alerji dedi doktor ben de tam bilemiyorum sebebini. Sizin geçtimi şu an ?Ayy inanamıyorum aynısı bende de oldu iki üç hafta önce başladı aynı böyle hemde ben başta ürtiker sandım piremiymiş bu çok korkunç aynı dediğiniz gibi oldu bende de ve yaraları ayağımda var hala
Pupp olmuştum ben hamileyken. 7-8-9. Ay ve lohusalığımda çok çektim bu kaşıntılı hastalıktan. Tam bir kâbustu. Advantan krem vs hiçbir şey tam anlamıyla rahatlatmadı. Kimse yaşamasın isterim o kadar berbat bir hamilelik hastalığı. Sebebi belirsiz, alerjik bünyelerin yatkın olduğu bir hastalık ama 7-8. Ayda başlıyor. Nadiren erken başlayanlar var.Bende öyle olduğuna inanmak istiyorum ama iki kez böcek görünce
Bu yaz bizim annemlerin yayla evinde pire vardi. Kecielrden gelms. Ben 3 4 gun kasiniyorum dedim arada oyle kasintim olur. Annem yine alerjiden dedi. Kasinan yerlerimde boyle sizinki gibi kabariyodu. Ve evde benden baska kimsede bise yoktu. Cocuklarimda da yoktu.Sonra kardesim dedi ayni sekilde kasiniyorum diye. Sonrada ortaya cikmaya basladi zaten dediginiz gibi yakalarken zipliyorlarBulamıyorum ki iki kez denk geldi bulsam öldürücem☹ Bakıyorum hiçbiyerde bişey yok
Eşim de olsa benide ısırır sen alerji oldun diyor