Pire olabilir mi?

Şu an evde değilim birden bacağım kaşınmaya başladı aynı şekilde kabardı.Evde olan bi böcekten dolayı olsa başka biryerdeyken böyle olmazdı herhalde 🙄

Şu an evde değilim birden bacağım kaşınmaya başladı aynı şekilde kabardı.Evde olan bi böcekten dolayı olsa başka biryerdeyken böyle olmazdı herhalde 🙄
Pire senin üzerinde evde kalmaz.

Ürtiker gibi, bi doktora gitmende fayda var. Kan değerlerinde bi anormallik olabilir. Pire insanda konaklamaz pek.

Acile gittim. Vücudun alerjik reaksiyon göstermiş dedi. Bişey ısırmış olabilir mi dedim bişey ısırsa bile alerjik reaksiyon dedi.

Belki binada vardır. Bende bir gece yaralı köpek bulmuştum ertesi güne kadar bende kaldı o gittikten sonra kaşınmaya başladım aynı böle sınek ısırığı gibi ama kafayı yicektim evdede köpeğim var baktım onda birşey yok meğersem öteki köpek pireliymiş evi sarmışlar hemen halıları yıkatmaya gönderdim evi ilaçlatmıştık. Evde yanlız beni ısırırdı eşime dokunmazdı olan bana oldu çok hızlı ürüyorlar.

Ayy inanamıyorum aynısı bende de oldu iki üç hafta önce başladı aynı böyle hemde ben başta ürtiker sandım piremiymiş bu çok korkunç aynı dediğiniz gibi oldu bende de ve yaraları ayağımda var hala

Ayy inanamıyorum aynısı bende de oldu iki üç hafta önce başladı aynı böyle hemde ben başta ürtiker sandım piremiymiş bu çok korkunç aynı dediğiniz gibi oldu bende de ve yaraları ayağımda var hala
Alerji dedi doktor ben de tam bilemiyorum sebebini. Sizin geçtimi şu an ?

Bende öyle olduğuna inanmak istiyorum ama iki kez böcek görünce 😔😔
Pupp olmuştum ben hamileyken. 7-8-9. Ay ve lohusalığımda çok çektim bu kaşıntılı hastalıktan. Tam bir kâbustu. Advantan krem vs hiçbir şey tam anlamıyla rahatlatmadı. Kimse yaşamasın isterim o kadar berbat bir hamilelik hastalığı. Sebebi belirsiz, alerjik bünyelerin yatkın olduğu bir hastalık ama 7-8. Ayda başlıyor. Nadiren erken başlayanlar var.
Ayrıca karaciğerinize baktırın tam hatırlamıyorum da hamilelikte karaciğerden de olabiliyordu bu kaşıntılar.
Bence o gördükleriniz mucuk falandır 2 tane böcek görmeyle pire denmez diye düşünüyorum.
Doktora gidin bence.

Pire olabilir ve evet bazı insanlara daha çok giderler. Bir kac kez denk geldik, sokak hayvanlarının olduğu yerde özellikle, kaç kişi olursak olalım, anında babamın üstünde bulunurdu pireler. Bazı insanin kanı daha çok çekermiş pireyi..
Öyle birşeyse evi erken zamanda ilaçlatın..

Bulamıyorum ki iki kez denk geldi bulsam öldürücem☹ Bakıyorum hiçbiyerde bişey yok
Eşim de olsa benide ısırır sen alerji oldun diyor
Bu yaz bizim annemlerin yayla evinde pire vardi. Kecielrden gelms. Ben 3 4 gun kasiniyorum dedim arada oyle kasintim olur. Annem yine alerjiden dedi. Kasinan yerlerimde boyle sizinki gibi kabariyodu. Ve evde benden baska kimsede bise yoktu. Cocuklarimda da yoktu.Sonra kardesim dedi ayni sekilde kasiniyorum diye. Sonrada ortaya cikmaya basladi zaten dediginiz gibi yakalarken zipliyorlar

benim de her yerimi isirmis bi sey kolumda bacağımda bir sürü ısırık sivrisinek degil ama ne ve masi gecicek gercektn

X