How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Derdim kir-toz

Benim ev giriş kat olduğı için hemen toz olur günde süpürmeye çalışıyorum yapamazsam robotu salıyorum bebeğim daha küçük onunla ne kadar yapabilirsem işte.

Merhaba pure hazel pure hazel benim toz sorunum kurutma makinesi almamla buyuk ölçüde ortadan kalktı. Camasirlardan inanılmaz çok toz çıkıyor. Birde küçük çocugu olanlar icin robot süpürgedense şarjli dikey süpürgeyi daha kullanışli buluyorum ben. Kırıntı nereye dokulduyse orayı şipşak şupur bitti. Son olarakta süpürgeç kullanıyorum çok kullanışlı oluyor tozu olduğu gibi çekiyor kendine. Süpürgenin makinesinin bile cekemedigi tozu çekiyor. Müthiş birşey tavsiye ederim.
İnşaallah alma fırsatınız olur o vakit.
Ben kurutmaya atılmayan kıyafetlerimin bazısı toz çekiyor da onları da tazeleme seçeneği var on dakika atıyorum mis gibi oluyor. Ya da kullandığımız battaniyeyi de atıyorum hemen tozları gidiyor.

bir sey soracagim, kurutma makinesi nasil pratik oluyor? benim camasir makinem cok buyuk ve cok parca yikayabiliyorum. kurutma makinesine atinca en az bir saat calisip kiyafetleri yipratiyor diye hissediyorum, sonra bir de katlamasi var. benim icin camasir meselesinin en vakit alan kismi katlamasi, kurutma ona yardim etmedigi surece ne faydasi oluyor. esim kesinlikle alalim diyor, bense istemiyorum asla. fikrinizi merak ettim

bir sey soracagim, kurutma makinesi nasil pratik oluyor? benim camasir makinem cok buyuk ve cok parca yikayabiliyorum. kurutma makinesine atinca en az bir saat calisip kiyafetleri yipratiyor diye hissediyorum, sonra bir de katlamasi var. benim icin camasir meselesinin en vakit alan kismi katlamasi, kurutma ona yardim etmedigi surece ne faydasi oluyor. esim kesinlikle alalim diyor, bense istemiyorum asla. fikrinizi merak ettim
Evde asıp kurutmak hem yer açısından hem de evdeki toz bakımından sıkıntı.
Bir de ben nemi yüksek bir şehirdeyim.
Özellikle mevsim geçişlerinde artan nemden dolayı kesinlikle kurumuyor çamaşır.
Koktuğu bile oluyordu.
Kışın petek üzerleri hep dolu oluyor.
Çarşafları yer bakımından kurutmak daha bir sıkıntı.
Ya da bir battaniyeyi kurutmak kaç gün sürünüyor ortada.
Kururken tekrar tozlnıyor.
Kıyafet yıpranmıyor markadan markaya değişiyordur elbet.
Bir tık toparlıyor ama.
Bir de benim çamaşır makinem on kiloluk.
Şöyle yapıyorum ben.
Siyaha yakın koyu renkleri yıkıyorum arasından birkaç kurutmaya girmeyecek oluyor onları ayırıp kurutmaya atıyorum bekliyor.
Arkadan açık renkleri yıkayıp kurutmaya atıyorum.
Çorapları ayrı yıkarım ben onları da yıkayıp hepsini birlikte çalıştırıyorum ki bazen boşluk bile kalaniliyor.
Kazanı oldukça büyük yani.
Yaşken kurutmanın yarısını biraz geçebilir tıka basa doldurulmuyor.
Böylece üç posta yıkanıp kurutuyorum.
Kurutma biter bitmez sıcak haliyle katlayınca da ütülenmiş gibi oluyor.
Beyazlarla havluları da iki makine olarak böyle kurutuyorum.
Çarşafları da bir posta.
Böylece bir günde sabahtan başlayınca yıka kurut katla ortada çamaşır kalmıyor.
Battaniyeyi yıkıyorum hemen kurutup tozunu alıp eline veriyor daha nolsun. :)
Elbette katlanma kısmı oyalar ama hepsi toptan yapılıp ortadan kalkmış oluyor işte.

2 çocuğu ve evcil hayvanı olan çalışan bir kadınım. Bir dönem çocuklar küçükken eve haftada bir yardımcı alıyordum. Sonraları ayda bir almaya başladım. Fakat her gün günde 3 kez süpürge çalıştırıyorum. Çünkü her yer toz. Yorulduğumdan geçtim hadi ama artık rahatsız oluyoruz ,çocuklar hapsuruyor ,boğazımız kaşınıyor, kötü görüntü oluyor vs vs.
Akıllı robot alayım diyorum, kullanıp memnun kalan ve önerisi olanlar var mı.
Veya nasıl kurtulurum bu tozlardan.

Not : 3 kez tüm evi supurmuyorum. Sadece çocuk odası, ders çalışıyorlar,birsyler yiyorlar kırıntı oluyor. Genel anlamda toz oluyor diğer odalar ama günde 1 kez supuruyorum .psikolojik bir durum yok yani😀
Çekenin halinden çekenler anlar. Ben xaiomi v3 kullanıyorum 2 yıl oldu çok memnunum. Çamaşır makinesi kadaf elzem bir alet. Bu kadar iyi temizleyecegini düşünmemiştim ben ama gayet başarılı. Ayrıca begenmedin mi bir daha temizlet. Taş atıp da kolun yorulmuyor. Şahane bir icat

toz işine ben de çare bulamadım ya. haftada en fazla 2 kere süpürge açtığımdan da olabilir tabii :KK70: ama süpürdüğümün ertesi günü bile evde toz öbeği uçuşabiliyor, yıldım artık.
kapıların arkasına birikiyor her gün ben de.devamlı süpürüyorum bıktımmm bıktımmmmm :KK45:

ben 2 süpürge kullanıyorum evde eşyam fazla bazılarının altları da dar robot giremez.robotla görünen yerleri temizliyorum salıp.dyson kabloluyla da eşya arkalarını süpürgelik üzerindeki tozları ve büyük kalıntıları temizliyorum.ikisi de lazım bana göre.tek robot olması için ev bomboş ve halısız olacak anca
Haklisin.. birde biseyi kullaninca rahatligini kullaninca anliyorsun ve neden almadim diye pisman oluyorsun. Hepsi yer kapliyo o yuzden hep
Elemeye calisiyorum ben bu yuzden.

Haklisin.. birde biseyi kullaninca rahatligini kullaninca anliyorsun ve neden almadim diye pisman oluyorsun. Hepsi yer kapliyo o yuzden hep
Elemeye calisiyorum ben bu yuzden.
kablosuz dyson alacaktım.şarj olduğu için devamlı pili çabuk eskiyor.yenilemesi de pahalı dedi satıcı.ben de kablolusunu aldım.ama robot da aldığımdan ikisi birden işimi görüyor.şimdi vileda araştırıyorum.benimki eski tip pek memnun değilim

kablosuz dyson alacaktım.şarj olduğu için devamlı pili çabuk eskiyor.yenilemesi de pahalı dedi satıcı.ben de kablolusunu aldım.ama robot da aldığımdan ikisi birden işimi görüyor.şimdi vileda araştırıyorum.benimki eski tip pek memnun değilim
Amaan isimiz gucumuz temizlik olmus😐😂

Kizlar onerileriniz için teşekkür ederim. Uzun zamandır aklımda vardı ama fikir alıp almak istiyordum. Önceki evlerimde bu kadar kır toz olmuyordu lojman eski olunca sinir bozucu .
Normalde annemin kurutma makinesi yıpratıyor çamaşırları az da olsa ama bana şart yıpratsa da.
Robot
Kurutma makinesi
Fritoz siparişlerimizi verdik
Şarjlı dik supurge de alacağım ama dyson filan değil biraz daha uygun alyim dedim onu. Çünkü diğer supurg3mdwn cokcok memnunum

Kizlar onerileriniz için teşekkür ederim. Uzun zamandır aklımda vardı ama fikir alıp almak istiyordum. Önceki evlerimde bu kadar kır toz olmuyordu lojman eski olunca sinir bozucu .
Normalde annemin kurutma makinesi yıpratıyor çamaşırları az da olsa ama bana şart yıpratsa da.
Robot
Kurutma makinesi
Fritoz siparişlerimizi verdik
Şarjlı dik supurge de alacağım ama dyson filan değil biraz daha uygun alyim dedim onu. Çünkü diğer supurg3mdwn cokcok memnunum
Dyson kullananlarda fikirlerini yazarlar tabi ama yazın bende Dyson şarjlı süpürge alma niyetindeydim. Dayımın evinde Dyson var evini bi süpüreyim hemde denemiş olurum dedim (yurt dışında yaşıyor, evine biz bakıyoruz ara ara) parmağım koptu. Sürekli parmakla basılı tutmak gerekiyor çalışması için. Tamam belki enerji tasarrufu içindir bu durum ama beni çok yordu, ha süpürmesi portatifliği de harika. Ben kansız güçsüz zayıf bi insanım, biraz iş yaptım mı pertim çıkar. Evim de büyük, tüm evi parmağımla basılı tutarak süpürmek beni inanılmaz yordu. O yüzden ben vazgeçtim Dyson almaktan ve Philips kablolu aldım. Ha bu bence, Dyson kullananlarda bu konudaki deneyimlerini yazarlarsa size de fikir olur.

Dyson kullananlarda fikirlerini yazarlar tabi ama yazın bende Dyson şarjlı süpürge alma niyetindeydim. Dayımın evinde Dyson var evini bi süpüreyim hemde denemiş olurum dedim (yurt dışında yaşıyor, evine biz bakıyoruz ara ara) parmağım koptu. Sürekli parmakla basılı tutmak gerekiyor çalışması için. Tamam belki enerji tasarrufu içindir bu durum ama beni çok yordu, ha süpürmesi portatifliği de harika. Ben kansız güçsüz zayıf bi insanım, biraz iş yaptım mı pertim çıkar. Evim de büyük, tüm evi parmağımla basılı tutarak süpürmek beni inanılmaz yordu. O yüzden ben vazgeçtim Dyson almaktan ve Philips kablolu aldım. Ha bu bence, Dyson kullananlarda bu konudaki deneyimlerini yazarlarsa size de fikir olur.

cok guzel bır mesaj olmus

ben de agırlıgından sıkayet edenlerı duymustum o konu hakkında da yorum yapılırsa super olur

Benimde Philips maraton. Evet öyle basılı tutuluyorsa sıkıntı

Bende yurt dışında bekar kardeşimin evinde kaldim 3 ay. Dyson sarjli dikey süpürgesi vardı onunda. Gerçekten çok ağır insanın elini kolunu çok yoruyor. Birde kirintinin üzerine basili tutmak gerekiyor çekmesi için diğer türlü çekmiyor. Ben pek memnun kalmadım açıkçası. O kadar pahalli bir urune sırf marka adı içi o kadar para vermeye gerek yok bence performansı iyi olup daha uygun bir model almak daha mantıklı açıkçası.

Back