How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Derdim kir-toz

Toz olur çok normal birde çocuklar yastık yorgan battaniyeyle oynamayı seviyorlarsa 🤦
Benimkiler koltukların yastıklarını alırlar zıplarlar üzerinde al sana toz
Battaniyeyi çırpıp çırpıp oraya buraya sererler
Küçük sünger var mesela taşırlar ordan oraya
Çamaşırlar hava yağmurlu olduğu için içerde kuruyor
Kısacası tekstil ürünü herşey toz yapıyor
Perdeler toz topluyor düzenli yıkanmazsa
Halılar desen onlarda toz topluyor
Kurutma makinesi işe yarar hemde çok yarar elektrik zorlamayacaksa tabi

Toz için kurutma makinesi alın. Elektirik zammından önce almıştım evde ciddi anlamda toz azaldı. Hemde balkonda kuruturdum çamaşırı. Şimdi arada bir açıyorum kurıtucuyu ona ragmen azaldı.

2 çocuğu ve evcil hayvanı olan çalışan bir kadınım. Bir dönem çocuklar küçükken eve haftada bir yardımcı alıyordum. Sonraları ayda bir almaya başladım. Fakat her gün günde 3 kez süpürge çalıştırıyorum. Çünkü her yer toz. Yorulduğumdan geçtim hadi ama artık rahatsız oluyoruz ,çocuklar hapsuruyor ,boğazımız kaşınıyor, kötü görüntü oluyor vs vs.
Akıllı robot alayım diyorum, kullanıp memnun kalan ve önerisi olanlar var mı.
Veya nasıl kurtulurum bu tozlardan.

Not : 3 kez tüm evi supurmuyorum. Sadece çocuk odası, ders çalışıyorlar,birsyler yiyorlar kırıntı oluyor. Genel anlamda toz oluyor diğer odalar ama günde 1 kez supuruyorum .psikolojik bir durum yok yani😀
Evinize hava filtresi alabilirsiniz. Ben de almayı çok istiyorum ama biraz pahalılar ne yazık ki. Gözüme kestirdiğim Xiaomi airpurifier ama sizde hayvanlar var o sebeple buna uygun bir model bakabilirsiniz. Tek başına robot süpürge ile kurtulamazsınız özellikle hayvanlar varken.

Yukarıda arkadaş da öyle soyledi. Bende önce uygun bir model alayım diyorum. Haritalama ve silme olmasa da olur. Sizin ki hangi model
Haritalama çok kullanışlı bir özellik, robot süpürgeler başarılı olsalarda kafaları hayli kolay karışıyor, haritalama kolaylık sağlıyor, git şurayı süpür diyorsun ya da alan seçiyorsun hallediyor hemen

Arkadaşlarla da konuşuyoruz aynı şeyi. Onlar da robot supurge öneriyorlar. Sizler de hemen hemen aynı fikirlerdesiniz. Söylediğiniz modelleri not alıyorum kizlar. En azından hergun çalışır robot. Duruma göre haftada bir normal süpürge çalışır
bende de robot supurge var ama haritalama olmasa da olur kisminda arkadaslara katilmiyorum. Benimki de haritalama olmayandan o yuzden esyalara carpiyor bazen. bi de ne kadar sensorlu olsada duz degilde yatay duran engellere carpiyor. Ornegin koltuklarimin ayaklari açılı durdugu icin carpiyor denk gelen yerler hep cizildi ama buyuk rahatlik kismina sonuna kadar katiliyorum ve sadece supuren degil mop ozelligi de olan bisey almanizi tavsiye ederim benimki mop+supurme viledaya da gerek kalmiyor mutfak harici yerlerde

Haritalama odaya gönderip calistirmani sağlıyor ve bence temizliği bitirdiğinden emin oluyor .
Benim icin en önemlisi ince olmasıydı bir üründen bu yüzden vazgeçtim ama supurge alıp mobilyaları yükseltelim diyenler bile varmış.

Bende de 3 çocuk ve çalışıyorum. Robot süpürge kesinlikle tavsiye ederim. Hayatımı çok kolaylaştırdı. Grundig in haritalamalı modelini aldım halıda tekerleklerinin izi çıkıyor. Yüksek havlı halılardan bile gayet rahat inip çıkıyor. Haftasonu parkeleri mopunu takıp sildiriyorum. Gırgır falan diyenler olmuş hayır kesinlikle gırgır gibi değil baya süpürge heryere girip çıkıyor. Oğlum 2 yaşında herşeyi döküp saçıyor hemen süpürgeyi işaretliyorum gidip süpürüp yerine geçiyor bizim için büyük konfor 🧿
Bir de eş zamanlı olarak kurutma makinası aldım. Evde toz bitti öyle diyim. Hiç asmıyorum çamaşırı faturada 20 lira farketti şaka gibi. Bir günde bitiyor haftalık çamaşır işi yıka kurut katla kaldır. Filtre de biriken toz kir ibretlik gerçekten.

Evim büyük, eşyalarım olabildiğince az ve hep yerden yüksek ayakları (Koltuklar, konsol, bazalar, şifonyer vb. hepsi yüksek ayaklı). Robot süpürgem heryere giriyor, giremediği yerler sadece odanın 4 duvar köşesi ve koltuklarımın üstü. Koltuklarımın üstünü şarjlı el süpürgemle süpürüp, her gün mutlaka robotu çalıştırırım. Allah razı olsun çıkarandan. Büyük kolaylık mutlaka her eve lazım bence. Dediğim gibi az eşyalı ve yerden yüksek eşyalı evlerde mükemmel ötesi bir icat. Şiddetle tavsiye ederim, bendeki en vasıfsız 1.nesil olanlardan. Haritalama ve silme yapmıyor. Tecrübe edeyim, pahalısını almayayım ilk etapta dedim en ucuzunu aldım. İyi ki ,iyi ki almışım. Canım Anna'm benim.
Tam bana göre bu robot ama fiyatı arttı mı arttı gidiyoooor.
Benim evimde de eşyalarımın hepsi yerden yüksek ve halılarım ince ve küçük.
Sal gezinsin modunda ev.
Ama işte.
5-6 bin lira da çok geliyor ya huu:)

Merhaba pure hazel pure hazel benim toz sorunum kurutma makinesi almamla buyuk ölçüde ortadan kalktı. Camasirlardan inanılmaz çok toz çıkıyor. Birde küçük çocugu olanlar icin robot süpürgedense şarjli dikey süpürgeyi daha kullanışli buluyorum ben. Kırıntı nereye dokulduyse orayı şipşak şupur bitti. Son olarakta süpürgeç kullanıyorum çok kullanışlı oluyor tozu olduğu gibi çekiyor kendine. Süpürgenin makinesinin bile cekemedigi tozu çekiyor. Müthiş birşey tavsiye ederim.

kurutma makinesi tozu çok engelliyor ama alamam bu aralar.içerde kurutuyorum çamaşırları.resmen toz saçıyorlar
Bugünden itibaren kurutma için para biriktiriyorsunuz.:D
Evde toz kalmıyor cidden.
Hele ki çarşafları yıka kurut tak mis gibi.
Havlular yumuşacık.
Haftada bir güne yıkama kurutma işi bitiyor.
Çıkan tozları görmeniz lazım.

Merhaba pure hazel pure hazel benim toz sorunum kurutma makinesi almamla buyuk ölçüde ortadan kalktı. Camasirlardan inanılmaz çok toz çıkıyor. Birde küçük çocugu olanlar icin robot süpürgedense şarjli dikey süpürgeyi daha kullanışli buluyorum ben. Kırıntı nereye dokulduyse orayı şipşak şupur bitti. Son olarakta süpürgeç kullanıyorum çok kullanışlı oluyor tozu olduğu gibi çekiyor kendine. Süpürgenin makinesinin bile cekemedigi tozu çekiyor. Müthiş birşey tavsiye ederim.
Süpürgeç nedir? :)

Bugünden itibaren kurutma için para biriktiriyorsunuz.:KK70:
Evde toz kalmıyor cidden.
Hele ki çarşafları yıka kurut tak mis gibi.
Havlular yumuşacık.
Haftada bir güne yıkama kurutma işi bitiyor.
Çıkan tozları görmeniz lazım.
bekarken ev arkadaşımın vardı kullanıyorduk biliyorum.gerçekten bir ihtiyaç.bazen yıkadığım çamaşırlar kurutmalığa sığmıyor.yürüyüş bandının üstünde kurutuyorum :KK45:

Herkes yazmış robot süpürge hayat kurtarıyor. Hergün açıyorum extra şarjlı dikeyle de kendim sağı solu yine süpürüyorum. Evim yeşilliğiñ içinde,yüksek kat sitede. Kış günü cam kapı da açılmıyor yinede toz bitmiyor. 3 tane çocuk var bende de çözümü bulamadım. Anca aza indirebilirsiniz.

Eklentiler

• IMG_20220308_215107.jpg
    IMG_20220308_215107.jpg
    93 KB · Görüntüleme: 48
Tam bana göre bu robot ama fiyatı arttı mı arttı gidiyoooor.
Benim evimde de eşyalarımın hepsi yerden yüksek ve halılarım ince ve küçük.
Sal gezinsin modunda ev.
Ama işte.
5-6 bin lira da çok geliyor ya huu:)
Benim 3 tane kalın saçaksız halım var onlarda bile performansı harika. Diğer odalar da ince halı onlarda da çok güzel süpürüyor. Bende memnun kalmam belki diye cesaret edip çok para vermek istemedim, o yüzden en düşük modelini tercih ettim 1.700 TL idi ben aldığımda haritalaması silmesi falan yok, açıyorum cihazı kapatıyorum kapıyı denkgele süpürüyor, gayette güzel işimi görüyor sağolsun.

bekarken ev arkadaşımın vardı kullanıyorduk biliyorum.gerçekten bir ihtiyaç.bazen yıkadığım çamaşırlar kurutmalığa sığmıyor.yürüyüş bandının üstünde kurutuyorum :KK45:
İnşaallah alma fırsatınız olur o vakit.
Ben kurutmaya atılmayan kıyafetlerimin bazısı toz çekiyor da onları da tazeleme seçeneği var on dakika atıyorum mis gibi oluyor. Ya da kullandığımız battaniyeyi de atıyorum hemen tozları gidiyor.

2 çocuğu ve evcil hayvanı olan çalışan bir kadınım. Bir dönem çocuklar küçükken eve haftada bir yardımcı alıyordum. Sonraları ayda bir almaya başladım. Fakat her gün günde 3 kez süpürge çalıştırıyorum. Çünkü her yer toz. Yorulduğumdan geçtim hadi ama artık rahatsız oluyoruz ,çocuklar hapsuruyor ,boğazımız kaşınıyor, kötü görüntü oluyor vs vs.
Akıllı robot alayım diyorum, kullanıp memnun kalan ve önerisi olanlar var mı.
Veya nasıl kurtulurum bu tozlardan.

Not : 3 kez tüm evi supurmuyorum. Sadece çocuk odası, ders çalışıyorlar,birsyler yiyorlar kırıntı oluyor. Genel anlamda toz oluyor diğer odalar ama günde 1 kez supuruyorum .psikolojik bir durum yok yani😀
dyson kablosuz supurge aldim hayat kalitem artti. robot supurge bence guzel degil, cunku tozlu olan yeri bir kere, diger yeri uc kere supuruyor, cocuklu evde bi ise yaramiyor. kablosuz olan supurge 10 dakika calisiyor ama cok pratik. bazen esime ya da cocuklara veriyorum, onlar da seviyor kolay oldugu icin. mutlaka tavsiye ederim.

Back