- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
Sacma geliyo bana bu.. birinin yaptigini digeri yapmiyo mu? Robot cok iyiyse neden dikeyinden alacaksinHer ikisi de olmalı diyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sacma geliyo bana bu.. birinin yaptigini digeri yapmiyo mu? Robot cok iyiyse neden dikeyinden alacaksinHer ikisi de olmalı diyorum.
Dikeyler genel temizlikte derinlemesine temizliyor, robotun çekim gücüyle bir değil, robot günlük yüzeysel toz, kırıntı için iyi. Yani biri halıya, yatağa, koltuğa kadar temizlik için, biri yüzey temizliğini mümkün mertebe korumak için.Sacma geliyo bana bu.. birinin yaptigini digeri yapmiyo mu? Robot cok iyiyse neden dikeyinden alacaksin
Ben de kendimi titiz sanirdim.Fakat her gün günde 3 kez süpürge çalıştırıyorum.
ben 2 süpürge kullanıyorum evde eşyam fazla bazılarının altları da dar robot giremez.robotla görünen yerleri temizliyorum salıp.dyson kabloluyla da eşya arkalarını süpürgelik üzerindeki tozları ve büyük kalıntıları temizliyorum.ikisi de lazım bana göre.tek robot olması için ev bomboş ve halısız olacak ancaSacma geliyo bana bu.. birinin yaptigini digeri yapmiyo mu? Robot cok iyiyse neden dikeyinden alacaksin
herkesin robotunun bir ismi var galiba.bizimki de şakir2006 yılından beri her platformda ben koydum evet
Bugün süpür akşam yine toz bırak ertesi günü toz nasıl biseyse hiç eksik olmuyor birinden duydum kurutma makinesi tozları aldığı için eskisi kadar toz olmuyormuş ev çalışıyorsan al ikisini de kolaylık olur2 çocuğu ve evcil hayvanı olan çalışan bir kadınım. Bir dönem çocuklar küçükken eve haftada bir yardımcı alıyordum. Sonraları ayda bir almaya başladım. Fakat her gün günde 3 kez süpürge çalıştırıyorum. Çünkü her yer toz. Yorulduğumdan geçtim hadi ama artık rahatsız oluyoruz ,çocuklar hapsuruyor ,boğazımız kaşınıyor, kötü görüntü oluyor vs vs.
Akıllı robot alayım diyorum, kullanıp memnun kalan ve önerisi olanlar var mı.
Veya nasıl kurtulurum bu tozlardan.
Not : 3 kez tüm evi supurmuyorum. Sadece çocuk odası, ders çalışıyorlar,birsyler yiyorlar kırıntı oluyor. Genel anlamda toz oluyor diğer odalar ama günde 1 kez supuruyorum .psikolojik bir durum yok yani
ben 2 süpürge kullanıyorum evde eşyam fazla bazılarının altları da dar robot giremez.robotla görünen yerleri temizliyorum salıp.dyson kabloluyla da eşya arkalarını süpürgelik üzerindeki tozları ve büyük kalıntıları temizliyorum.ikisi de lazım bana göre.tek robot olması için ev bomboş ve halısız olacak anca
Bugün süpür akşam yine toz bırak ertesi günü toz nasıl biseyse hiç eksik olmuyor birinden duydum kurutma makinesi tozları aldığı için eskisi kadar toz olmuyormuş ev çalışıyorsan al ikisini de kolaylık olur
AminnEvet ya onu çok diyorlar darısı bize
benim eşyaların çoğu robot süpürgeye uygun değil.o yüzden anca ortalıkta görünenleri temizliyor.gerisini gene kendim yapıyorumm.ama aldığıma da çok memnunummmNeden halısız olmalı dedin ceycey kardeş
Ben sadece robot ile hayatıma devam ediyor
Bi de normal süpürge var ama ucunu çıkarıp sadece 2 dk çalıştırıp hemen kapatıyorum yoruluyorum jajjaajajahb
Biz isim koymadık. Gel buraya itolittt süpür diyoruz.herkesin robotunun bir ismi var galiba.bizimki de şakir
e koymuşsun işte farkında olmadan.Biz isim koymadık. Gel buraya itolittt süpür diyoruz.
benim eşyaların çoğu robot süpürgeye uygun değil.o yüzden anca ortalıkta görünenleri temizliyor.gerisini gene kendim yapıyorumm.ama aldığıma da çok memnunummm
kurutma makinesi tozu çok engelliyor ama alamam bu aralar.içerde kurutuyorum çamaşırları.resmen toz saçıyorlarAnladım.canim.saglikla kullan
Neden halısız olmalı dedin ceycey kardeş
Ben sadece robot ile hayatıma devam ediyor
Bi de normal süpürge var ama ucunu çıkarıp sadece 2 dk çalıştırıp hemen kapatıyorum yoruluyorum jajjaajajahb
kurutma makinesi tozu çok engelliyor ama alamam bu aralar.içerde kurutuyorum çamaşırları.resmen toz saçıyorlar
seninki bekar evi ayol.tabiki robot yeter sadece.Ben de sadece robot yapıyorum süpürgeyi bir yere kaldırdım daha da yüzüne bakmadım ben pasaklı mıyım
Ben de sadece robot yapıyorum süpürgeyi bir yere kaldırdım daha da yüzüne bakmadım ben pasaklı mıyım
ben koridorda kurutuyorum valla.hiç boşta kalmıyor.çirkin bir görüntüde oluyorBenim.bi para var bekledigim o gelince üzrine koyup alacağım inş
Ev 100 metrekare balkon var da değişik çamaşırlık koyamayız o yüzden aşırı saçma.oliyor
ben koridorda kurutuyorum valla.hiç boşta kalmıyor.çirkin bir görüntüde oluyor