How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Derdim kir-toz

Sacma geliyo bana bu.. birinin yaptigini digeri yapmiyo mu? Robot cok iyiyse neden dikeyinden alacaksin😐
Dikeyler genel temizlikte derinlemesine temizliyor, robotun çekim gücüyle bir değil, robot günlük yüzeysel toz, kırıntı için iyi. Yani biri halıya, yatağa, koltuğa kadar temizlik için, biri yüzey temizliğini mümkün mertebe korumak için.

Sacma geliyo bana bu.. birinin yaptigini digeri yapmiyo mu? Robot cok iyiyse neden dikeyinden alacaksin😐
ben 2 süpürge kullanıyorum evde eşyam fazla bazılarının altları da dar robot giremez.robotla görünen yerleri temizliyorum salıp.dyson kabloluyla da eşya arkalarını süpürgelik üzerindeki tozları ve büyük kalıntıları temizliyorum.ikisi de lazım bana göre.tek robot olması için ev bomboş ve halısız olacak anca

2 çocuğu ve evcil hayvanı olan çalışan bir kadınım. Bir dönem çocuklar küçükken eve haftada bir yardımcı alıyordum. Sonraları ayda bir almaya başladım. Fakat her gün günde 3 kez süpürge çalıştırıyorum. Çünkü her yer toz. Yorulduğumdan geçtim hadi ama artık rahatsız oluyoruz ,çocuklar hapsuruyor ,boğazımız kaşınıyor, kötü görüntü oluyor vs vs.
Akıllı robot alayım diyorum, kullanıp memnun kalan ve önerisi olanlar var mı.
Veya nasıl kurtulurum bu tozlardan.

Not : 3 kez tüm evi supurmuyorum. Sadece çocuk odası, ders çalışıyorlar,birsyler yiyorlar kırıntı oluyor. Genel anlamda toz oluyor diğer odalar ama günde 1 kez supuruyorum .psikolojik bir durum yok yani😀
Bugün süpür akşam yine toz bırak ertesi günü 🤣toz nasıl biseyse hiç eksik olmuyor birinden duydum kurutma makinesi tozları aldığı için eskisi kadar toz olmuyormuş ev çalışıyorsan al ikisini de kolaylık olur

ben 2 süpürge kullanıyorum evde eşyam fazla bazılarının altları da dar robot giremez.robotla görünen yerleri temizliyorum salıp.dyson kabloluyla da eşya arkalarını süpürgelik üzerindeki tozları ve büyük kalıntıları temizliyorum.ikisi de lazım bana göre.tek robot olması için ev bomboş ve halısız olacak anca

Neden halısız olmalı dedin ceycey kardeş

Ben sadece robot ile hayatıma devam ediyor

Bi de normal süpürge var ama ucunu çıkarıp sadece 2 dk çalıştırıp hemen kapatıyorum yoruluyorum jajjaajajahb

Bi de normal süpürge var ama ucunu çıkarıp sadece 2 dk çalıştırıp hemen kapatıyorum yoruluyorum jajjaajajahb
benim eşyaların çoğu robot süpürgeye uygun değil.o yüzden anca ortalıkta görünenleri temizliyor.gerisini gene kendim yapıyorumm.ama aldığıma da çok memnunummm

Ben de sadece robot yapıyorum süpürgeyi bir yere kaldırdım daha da yüzüne bakmadım ben pasaklı mıyım:KK45:

Benim.bi para var bekledigim o gelince üzrine koyup alacağım inş

Ev 100 metrekare balkon var da değişik çamaşırlık koyamayız o yüzden aşırı saçma.oliyor
ben koridorda kurutuyorum valla.hiç boşta kalmıyor.çirkin bir görüntüde oluyor

Back