hayata bak be.Evet öyle cnm
Yorumlarda anlatıyorım ama anlamıyorlar
Bi ayakkabı magazasına gidince direkt en pahalısı hangisi diye soran bi kız
Begendiğini alırsın en pahalısını begeneceğinin garantisi var mı
Kardesimin evinde ne görsek aynısından kızın annesinde var
Ya dedim ya kızın balıkesirdeki emziren arkadasının emzirme vitamını bile kutu kutu biizm şirketten kargolanıuor
Bunları mı kıskanıcam
Peki bu kız evliliği için ne yapıyor ya yaptıgı tek sey imza atmak oldu
Sürekli derdi vizesini yenilemek
Yemin ederim gecen ay bir günlük boslugu vardı hafta içinde italyaya gtti
Bunu mu kıskanıcam
aylık 5 bin tl olan tek basına yasayan bir kızın ne borcu olabilirSiz beni anlamıyorsunuz, niyetimi de. sağlık olsun.
Bilakis ben 34 yaşındayım evlilik hazırlığındayım ve gayet de kendi evimi kendim yapıyorum, elimden geldiğince tüm eşyaları kendim alma niyetindeyim içime sinsin diye. Çünkü pahalısını beğenirsem isteyemem. Onlar başka masrafları üstlensin, ben eşyalarımı kendim seçip kendim alayım. Ben normal türk gelini gibi bile yaklaşmıyorum kendi durumuma. Konumu buraya açsam kıymetin bilinmez saflık etme diye bir sürü akıl alırım belki siz de dersiniz ki siz de alın aldırın da dersiniz belki ama bu durumda açacak konum yok inanın. Maddi meseleler daha şimdiden benimle nişanlım arasındadır bana göre. Yani sandığınız gibi kimsenin ailesinden tek iğne isteyemem onlar kendi düşündükleri harcamaları yapıyor ben de yeri gelince şunu almayın ben alcam diyorum.. ama şunu alın diyemem. ama her şeyini isteyeni de kınayamam, bu kadar dillendirilirse et pirzola ev içi meselelere neden girdiniz derim. Bir de durumları yoktu dediniz ne yapsınlar yoktan mı yaratsalardı. Kızın pazardan giyindiğini söylüyorsunuz. Sonra borcu varmış inanmadım diyorsunuz. Borç harç olmasa pazardan giyinmezdi gibi geldi bana.
Eş bulun demedim temenni ettim. Umarım eşiniz öyle olur diye.. ne haddime bulun demek.eşiniz varmış sizin beklentilerinizi karşılayan. Daha da mutlu olun. Ama başka dengeleri olan evliliklere o öyle olamaz kadın da iş yapacak demenizi hala yanlış buluyorum. Şikayet eden yoksa karı koca içinden bir şey denilmez. Yazılı bir kural yok ki bu konuda. Hayat müşterek de, siz kendi kocanız için hayat müşterek şunu yapsnı dersiniz de, ama gelin için hakkınız yok evde bılaşık yıkıyor mu yıkamıyor mu diye takip etmek. Ablayım hakkım var derseniz üç kişi mutsuz olacak onu diyorum sadece.
Son olarak haksız mıyım diye sormuşstunuz ben de farklı görüşlere açık olduğunuzu sandım haksız bulduğumdan yazdım, konunuzu ciddiye aldım uzun uzun yazdım. Kızmanıza ya da bana kendinizi açıklamaya çalışmanıza gerek yok çünkü ilk yazdıklarınızdan farklı bir şey anlatmıyorsunuz, daha sinirleniyorsunuz o kadar.
Durup düşüncelerinizi gözden geçirin isterdim. Düzeltin bu meseleyi temenni ederdim. Ama hayat sizin kardeş sizin sizin yakıştırdıklarınıza ben ne diyebilirim başka... koşullarınızı olanı biteni en iyi siz bilirsiniz ama uslubunuzu hesabını yaptıklarınızı yadırgadım gerçekten, ne yapabilirim... konu açtınız diye de yazdım. hayırlısı..
babam ılımlı bi adam güzel gğzel konusuyor ama kardesim yakıp yıkıyor ortalıgıhayata bak be.
bi günlüğüne italya mı.
bu gelin hanım şirketi resmen hortumluyomuş ya.
baban bişey demiyo mu.
şirketin işlerine karışmaz mı.
bu kadının savurganlığı açgözlülüğü kimsenin dikkatini çekmiyor mu.
kardeşinin gözleri nasıl kör bu kadar.
şirketinizin kazancı çok yüksek te o yüzden mi önemsemiyo kardeşin.
arkadaşına gönderdiklerini bile size ödeten kadın tabiki ailesinin evini de donatmıştır ve her masrafı da karşılıyodur.
Tesekkurler anlayısınız için :))Ben onu cok da haksiz gormedim
Gelin de inadina yapiyor bazi seyleri
Konu sahibi alacaklilar para beklerken onlarla ugrasiyor, kardesi param yoook diyor gelin sulaleyi doyuruyor sizce bu sadece gorumce kiskancligi mi
Konu sahibi abartmış. Tabii ki olayları tek taraflı dinliyoruz, yorum yapmak zor ama evde çamaşır yıkamasından iş yapmasından sana ne??? "Kardeşin sana şikayet mi etti karısını" diye sorarlar adama. Tam tersine kardeşi ısrarla karısını savunuyor. Onların ilişkisindeki dengeye sen müdahil olamazsın. Karısı isterse sadece çamaşır değil bütün camları da siler kardeşin, onun bileceği iş...Ben onu cok da haksiz gormedim
Gelin de inadina yapiyor bazi seyleri
Konu sahibi alacaklilar para beklerken onlarla ugrasiyor, kardesi param yoook diyor gelin sulaleyi doyuruyor sizce bu sadece gorumce kiskancligi mi
neden anlaşılmıyorsun onu da ben anlamadım:))A
aylık 5 bin tl olan tek basına yasayan bir kızın ne borcu olabilir
Aylık 5 bin tl alan bir kişi işten cıkınca peki ne kadar tazmınat alabilir
Burda hep acındırma var siz de beni anlamıyorsunz
Ben de evlenirken ikinci evliliğimde cogu esyamı kendim aldım
Bunlar herseyi ittirme ne aldirsam kar derdinde
babam ılımlı bi adam güzel gğzel konusuyor ama kardesim yakıp yıkıyor ortalıgı
Şükür beni anlayan biri çıktı
Evet resmen sömürüyor
Kardesim hiçbirsey demıyor
Karım benim tabiki gezecek diyır
Türkiyede hangi evli kadın bu sartlarda bilemiyorım
Bizimki ünlüler gbi yasıyor
Evet milletin vitaminleri bile bizden giidyor
Kardesim yazık abla balıkesırde satılmıyormus bu vitamınler diyor
Babam artık en son birak ne halt ederlerse etsinler
Sen işini yap cık karısma kötü oluyorsun dedi ama artık ipler koptu
Zaten ben bu işe girerken ailesi hiç istemedi kızın
Sen daha ii yerlere layıksın burda sıkılırsın ben olsam orda calısmam falan dediler
Burada konu o degil ki, sadece camasir olsa keske. Ortada kullanilan bi kardes var, bu ask sevgi falan degil adam bildigin kullaniliyor. Siz kardesiniz kullanilmasina gercekten hic bozulmaz miydiniz? Hic yorum yapmaz miydinizKonu sahibi abartmış. Tabii ki olayları tek taraflı dinliyoruz, yorum yapmak zor ama evde çamaşır yıkamasından iş yapmasından sana ne??? "Kardeşin sana şikayet mi etti karısını" diye sorarlar adama. Tam tersine kardeşi ısrarla karısını savunuyor. Onların ilişkisindeki dengeye sen müdahil olamazsın. Karısı isterse sadece çamaşır değil bütün camları da siler kardeşin, onun bileceği iş...
Valla ben de anlamadım cnmneden anlaşılmıyorsun onu da ben anlamadım:))
illa konu sahipleri suçlanacak ya.
ee sen de görümcesin zaten:))
neyse şaka bi yana da bu şartlarda yaşayan insan sayısı çook azdır.
bu kadın harvurup harman savurmaya ne güzel alışmış.
baban sert dursaydı biraz bu kadar yapamazdı.
ailesi de çook fenaymış valla.
anlaşılan kızın tüm ailesi ve arkadaşlarına siz bakıyorsunuz ,mesele sadece tatiller filan değil.
ayrılmışssın zaten yapacağın bişey yok.şirket fiilen kime aitse bundan sonra onlar hesap etsin.
sen dönme bi daha da.
naparlarsa yapsınlar.
kardeşin elini kolunu kaptırmış,şirketi de kaptırması an meselesi olmuş zaten
yapmazlardı sanırım:))Burada konu o degil ki, sadece camasir olsa keske. Ortada kullanilan bi kardes var, bu ask sevgi falan degil adam bildigin kullaniliyor. Siz kardesiniz kullanilmasina gercekten hic bozulmaz miydiniz? Hic yorum yapmaz miydiniz
kk böyledir.Yapmaz
yapmazlardı sanırım:))
Erkek yapmayacak mi diyorlar
Sanki ben yapmasın diyorım
Benim kocam da bana yardım eder
Etmesi gerekli ama ben de evim için birseyler yaparım
Bunu anlamıyorlar
Adım kıskanca cıktı:)))
Şaka gbi
Normalde kimsenin hayatına karışmam zaten ben, bana ne...Benim de erkek kardeşim ve eşi var, ben de bir görümceyim yani ama bugüne kadar bana sorulmadıkça hiç bir konuda yorum yapmamışımdır. Harcadıkları para, gezmeleri, yedikleri, ev işi paylaşımları beni hiiiiiç alakadar etmez, onların hayatı. Benim cebimden çıkmıyor sonuçta onların harcamaları, karışma hakkım yok.Burada konu o degil ki, sadece camasir olsa keske. Ortada kullanilan bi kardes var, bu ask sevgi falan degil adam bildigin kullaniliyor. Siz kardesiniz kullanilmasina gercekten hic bozulmaz miydiniz? Hic yorum yapmaz miydiniz
Evet normalse kimseyi alakadar etmez zaten. Ama sizce bu olanlar normal mi?Normalde kimsenin hayatına karışmam zaten ben, bana ne...Benim de erkek kardeşim ve eşi var, ben de bir görümceyim yani ama bugüne kadar bana sorulmadıkça hiç bir konuda yorum yapmamışımdır. Harcadıkları para, gezmeleri, yedikleri, ev işi paylaşımları beni hiiiiiç alakadar etmez, onların hayatı. Benim cebimden çıkmıyor sonuçta onların harcamaları, karışma hakkım yok.
Evet normalse kimseyi alakadar etmez zaten. Ama sizce bu olanlar normal mi?
Kardesinize bunlar yapilsa hic kinlenmez misiniz gercekten?
Hem ortada ortak bir is var, alacaklilarla muhattap olan abla, ortada donen ise gelince para yok ama sacma sapan bir suru harcama var ortada. Zor durumda kalan millete bugun yok yarin gel diyen konu sahibi, sıkıntıyı ceken konu sahibi, bi eli yagda bi eli balda gelin.
Evet dedikleriniz dogru, ortak degil calisan. Normal calisan olsa bile sinir olunmaz mi?En başta bir soru sormuştum, formun en başında. Ortak mısın çalışan mı diye? Çalışanmış. Orası işyeri, abisi patronu. Ona göre davranması lazım. Memnun değilse de işinden, başka iş bulsun. Sıkıntı çekeceği bir durum yok parasal anlamda.
ben sızı fazla agresıf buldumBenim ve kardeşimin orda öğle arası yok
İş kendi işimiz hastalanma lüksumuz yok
Herkes gbi yıllık iZin lüksümüz yok
Öğle aramız yok
Vs vs
Siz ortaklıga takmıssınız
Ben tüm yetkilere sahibim diyorum siz imza pesindesiniz ya
Konu bu mu cidden
Yoksa önlem alınması mi harcamalara dikat edilmesi m
Peki adam köle mi? Ben burda konu sahibinin kardeşi için "ev işi yapmasın " tarzı bir yorumunu görmedim. İşten çağırıyor "çamaşırları yıka" diyormus ya hu! Kardesiniz çok sakinmis konu sahibi.Kusura bakmayın ama şirketin sorunlarını anlatma maskesi altında kardeşinizin eşine nefretinizi kusmuşsunuz. Eşinin harcamaları sizi ilgilendirmez. Bu onların evliliği, onların aile düzeni, onların aile bütçesi. Onlardan başka hiç kimseyi ilgilendirmez. Kardeşinizin ütüsünü kendisinin yapmasında ne anormallik var bunuda anlamış değilim, kadın köle mi her şeyi yapsın?Ayrıca madem ailecek tanıdığınız birileri ve kardeşiniz bu aileyi ve eşini yıllarca tanıyarak evlenmiş, koskoca adamın tercihlerine saygı duymaktan başka bir görevinizi yok kardeş olarak.
Sizin aile şirketi gibi kabul ettiğiniz şirket için yapabileceğiniz tek şey, gel kardeşim, hesapların üstünden geçelim, önlemlerimizi alalım, yol yordam belirleyelim demek. Bunun dışında söyleyeceğiniz her şey kastını ve haddini aşar. Eşini şirket konularını konuşurken dahil etmek ne profesyonel, ne etik, ne de şık bir davranış.