- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Her yeri sırayla yapın derim aynı anda her yer olamayacağı için örneğin yatakodası camlrdan başlayın kazıması silmesi vs sonra yerlere devam edin orası bitince de aşama aşama devam edin en sona mutfak kalsın o daha çok uğraştırır temizlediğiniz odanın kapısını kapatırsınız toz vs girmesin diye e tabii yardımcı malzemeleri de en kalitelilerinden alın kiri çözsün hemen kolay gelsindüğünüme az bir zaman kaldı. Ev bugünlerde teslim edilecek.
Ev yeni bina. İki oda bir salon 90m2. Cok tozlu ev inşaat pisliği var. Gözümde cok büyüyor. Bana verebileceğiniz tüyolar var mı?
Şunu muhakkak yap-yapma, şurdan başla, şu şekilde temizle gibi gibi yorumlarınıza yardımlarınıza ihtiyacım var
önce heryeri bir süpürge ile süpürün mümkünse kaba kiri el tipi süpürge ile yapın. sonra incesini elektrikli süpürge ile yapın.düğünüme az bir zaman kaldı. Ev bugünlerde teslim edilecek.
Ev yeni bina. İki oda bir salon 90m2. Cok tozlu ev inşaat pisliği var. Gözümde cok büyüyor. Bana verebileceğiniz tüyolar var mı?
Şunu muhakkak yap-yapma, şurdan başla, şu şekilde temizle gibi gibi yorumlarınıza yardımlarınıza ihtiyacım var
Teşekkür ederim :)Herşeyin kabasini süpürmek lazım önce
Kalan taş toz parçaları falan yerleri hallettikten sonra gerisi kolay tabi yerleri hallettikten sonra kapı pencere kaba tozunu al sonra camsil le giriş
Güzel tavsiyeleriniz için çook teşekkür ederim :)Her yeri sırayla yapın derim aynı anda her yer olamayacağı için örneğin yatakodası camlrdan başlayın kazıması silmesi vs sonra yerlere devam edin orası bitince de aşama aşama devam edin en sona mutfak kalsın o daha çok uğraştırır temizlediğiniz odanın kapısını kapatırsınız toz vs girmesin diye e tabii yardımcı malzemeleri de en kalitelilerinden alın kiri çözsün hemen kolay gelsin
İstediğim böyle püf noktalarıydı çook teşekkür ederm hemen not aldım :)Tuvalet banyodaki fayanslarda beyaz tozlu bir goruntu varsa onu buyuk sungerlerle kuru olarak temizleyin once. Ilk etapta su değdirirseniz o leke ıslakken gecmis gibi görünüyor ama kuruyunca tekrar ortaya çıkıyor. Cirkin bir görüntü oluşturuyor.
Yerlerde badana, boya damlaları varsa kesinlikle bir tane spatula almalısın nalburdan. Biraz ıslatıp, onunla kazıyınca hemen çıkıveriyor. Sakın telle uğraşma.İstediğim böyle püf noktalarıydı çook teşekkür ederm hemen not aldım :)
Evi neden siz temizletiyorsunuz. Erkek tarafı temizlesin veya temizletsin. Normalde ince temizliğine varana kadar erkek tarafı yapar bu işiİnşaat temizliği olunca temizlikciler gelmiyorbirisiyle konuştum 400 istedi buda beni aştı bir farkı olmuyor ki şirketten. Dileğiniz için cok teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?