Derdim inşaat temizliği

Usaklibirkiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
1.681
863
53
düğünüme az bir zaman kaldı. Ev bugünlerde teslim edilecek.

Ev yeni bina. İki oda bir salon 90m2. Cok tozlu ev inşaat pisliği var. Gözümde cok büyüyor. Bana verebileceğiniz tüyolar var mı?

Şunu muhakkak yap-yapma, şurdan başla, şu şekilde temizle gibi gibi yorumlarınıza yardımlarınıza ihtiyacım var ❣️

Temizlik sirketi pahali olur ama temizlikci birini tutman da mi mumkun degil.en azindan yarim gun anlassan isi baya kolaylarsin.eger bu da mumkun degils3 de allah kolaylik versin diyebiliyorum cunku temizlikten hic anlamam:)
İnşaat temizliği olunca temizlikciler gelmiyor :( birisiyle konuştum 400 istedi buda beni aştı :( bir farkı olmuyor ki şirketten. Dileğiniz için cok teşekkür ederim :)

Öncelikli olarak yerlerin kabasını alın. Sonra kapıları silin, pencereleri önden deterjanı suyla silin, arkadan kurulayın, en son silikon camsil ler var bi güzelde onla silin. Sonra mutfak dolablarını, önce bi bezle kabaca alın, sonra deterjanı bi su yapın, önce içlerini sonra dışını yapın. En son banyo, tuvalet. Domestoslu su yapın, fırça yardımıyla duvarlarını, yıkayın. Temizlik fırçasıyla duşakabini halledin. Mis gibi olur. Başkasının pisliğini temizlemektense inşaatı tercih ederim. En azından yağlı mutfak dolapları, kullandıkları tuvaleti felan temizlemeyeceksiniz. Yanlız eldiven kullanın bi de elleriniz mahvolur.

düğünüme az bir zaman kaldı. Ev bugünlerde teslim edilecek.

Ev yeni bina. İki oda bir salon 90m2. Cok tozlu ev inşaat pisliği var. Gözümde cok büyüyor. Bana verebileceğiniz tüyolar var mı?

Şunu muhakkak yap-yapma, şurdan başla, şu şekilde temizle gibi gibi yorumlarınıza yardımlarınıza ihtiyacım var ❣️
Valla imkanin yoksa nişanlına şöyle çaresine baksin çünkü inşaat pisliğine tüyo filan işlemez. Biz kadın tutmuştuk 3 gün geldi gitti. Öyle çok pis görünmüyordu ev ama bazı lekeleri saatlerce kazıdı resmen. Bide güçlü kuvvetli kadın. Temizlik şirketinden başka çare yok. Yada 3-4 tanıdık topliycaksin

İnşaat temizliği olunca temizlikciler gelmiyor :KK43: birisiyle konuştum 400 istedi buda beni aştı :KK43: bir farkı olmuyor ki şirketten. Dileğiniz için cok teşekkür ederim :)

Aynen, duz temizlikci abla gelmez. Ancak sirket. Bir de yardim edecek erkek varsa cok iyi olur, onlar leke kazima icini daha iyi yapiyor.

Siz baş edemezsiniz inşaat temizliğiyle. Temizlik şirketlerinin özel temizleme aletleri, kimyasal temizleyicileri falan oluyor onlarla hallediyorlar. Siz isterseniz 1 hafta full temizlik yapın yine de halletmeniz mümkün değil, tam temizlenmez.

Öncelikli olarak yerlerin kabasını alın. Sonra kapıları silin, pencereleri önden deterjanı suyla silin, arkadan kurulayın, en son silikon camsil ler var bi güzelde onla silin. Sonra mutfak dolablarını, önce bi bezle kabaca alın, sonra deterjanı bi su yapın, önce içlerini sonra dışını yapın. En son banyo, tuvalet. Domestoslu su yapın, fırça yardımıyla duvarlarını, yıkayın. Temizlik fırçasıyla duşakabini halledin. Mis gibi olur. Başkasının pisliğini temizlemektense inşaatı tercih ederim. En azından yağlı mutfak dolapları, kullandıkları tuvaleti felan temizlemeyeceksiniz. Yanlız eldiven kullanın bi de elleriniz mahvolur.

Okurken bacaklarım ve kollarım ağrıdı. :KK48:

İnşaat temizliği olunca temizlikciler gelmiyor :KK43: birisiyle konuştum 400 istedi buda beni aştı :KK43: bir farkı olmuyor ki şirketten. Dileğiniz için cok teşekkür ederim :)
6 yıl once ankara da 450 tl vermiştim temızlıkçi kadına 4 1 ev için ve tam da temızlenmemışti fayanslar devamlı kusar temızlense de 1 2 hafta

Coook teşekkür ederimmm:)

Back
X