- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.315
- 198
Valla bizde 90.000 var hala biriktiriyoruz. İst da evler cok pahali. Ne kadar cok kredi cekersen o kadar cok da faiz odersin.evet pahalı ama ben egede küçük bir kasabada yaşıyorum en güzel lüks ev 130 bin burada...acaba üstüne koysam her ay bişeyler olurmu ?
amin sağol...ama kızım için almak istiyorum...sabredeceğim biraz daha...herkes o yönde konuştu çünkü.beklemeye karar verdim.kredisiz mümkün değil olmaz
bence bu fiyata alabılırsın bızım hıc peşinetımız yokken 30 bin ihtiyaç cektik 3 ay once sonra 75 konut cektık ayda 1800 oduyoruz secimden sonra çek kredi al ailelerden fayda yoksa odenır gıder suan cok gıbı ama ilerleyen zamanda taksit sabıt kalacak gelirler artar daha rahat olur dıye dusunuyorum karart gözunu alevet pahalı ama ben egede küçük bir kasabada yaşıyorum en güzel lüks ev 130 bin burada...acaba üstüne koysam her ay bişeyler olurmu ?
evet haklısın ama 90 bine burada villa alırsın nerdeyse...son dönemde biraz arttı fiyatlar...Valla bizde 90.000 var hala biriktiriyoruz. İst da evler cok pahali. Ne kadar cok kredi cekersen o kadar cok da faiz odersin.
arabasız yapamayız sanırım belimde sorun var çünkü yürüyemiyorum fazla...ama daha düşük model alıp ev bitene kadar idare ederiz diye düşündük..Tabi mortgage çekin de arabasız yapabilecek misin bir de aldığın evde mi oturacaksin hep bunlar etkili.
aileler den yok bir umut köstek olmasınlar yeterbence bu fiyata alabılırsın bızım hıc peşinetımız yokken 30 bin ihtiyaç cektik 3 ay once sonra 75 konut cektık ayda 1800 oduyoruz secimden sonra çek kredi al ailelerden fayda yoksa odenır gıder suan cok gıbı ama ilerleyen zamanda taksit sabıt kalacak gelirler artar daha rahat olur dıye dusunuyorum karart gözunu al
5+1 çok büyük değil mi (kac mt )eğer kalabalık degilseniz eger imkan varsa 3+1 ama sıfır alın derim içi yapılı çünkü evin içine yapılan tadilatta az para tutmaz tadilata verecegin parayi sıfır binaya verseniz nasıl olur.Kızlar ben de yazayım
20 bin birikmiş
50 bin değerinde arabamız var
200 bin'e 5+1 dubleks bulduk bu haliyle de oturulabilir tabii ki de lüks değil ama harabe de değil.
aradaki fark 130 ama 140 çekelim diyoruz 6 yıllık aylık ödemesi 2800 (ki zaten 700 tl kira veriyoruz 6 yıl da 50 bin kira parası vereceğiz ) bu şekilde de 60 bin civarı faiz vereceğiz aslında aynı hesaba geliyor..
ilk iki yıl zorlanırız ama sonra rahat ederiz zamanla da içini dışını istediğimiz gibi yaptırırız
Bu düşüncelerimiz nasıl sizce? mantıklı mı?
5+1 çok büyük değil mi (kac mt )eğer kalabalık degilseniz eger imkan varsa 3+1 ama sıfır alın derim içi yapılı çünkü evin içine yapılan tadilatta az para tutmaz tadilata verecegin parayi sıfır binaya verseniz nasıl olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?