• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derdim ev almak...

akans

tek kanatlı bir kuşum...
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
2.223
858
83
herkese merhaba ...bu kez duygusal bir konu değil çok şükür ...arkadaşlar bugün annemden kurtardığım altınları bozdurdum...krediyi kapatıp kalanı bankaya yatırdım...toplam kalan 17bin tl...bir arabamız var yaklaşık 19-20bin tl eder ...ev almayı çok istiyorum...sorum ise ev kredisi mi yoksa ihtiyaç kredisimi daha uygun olur...ve faizler şuan yüksekmi ?yüksek ise ne zaman düşme ihtimali var?ilgilenen cevaplayan herkese şimdiden sonsuz teşekkürler...

Annenizden altınlarımi kurtardiniz? Konuyu açsanız biraz...Ayrıca suanda ev fiyatlari feci durumda beklemenizi tavsiye ederim..bizde üç sene oldu ev alali kendi annem oturuyor ve fiyatı aldığımızı iki katina ulasti..

Şuan ev fiyatlarida faiz oranlarida yüksek maalesef.

İhtiyaç Kredisi ni maasin belli bi kısmına veriyor lar siz konut kredisi çekin bizde konut kredisiyle ev aldık toplam 10 sene lik bir borç ama nekadar nakit çıkarırsanız okadar iyi

Dün sırf neraktan Garanti Bankası'na baktım. 250 bin kredi çekersem on senede 600 bin geri ödüyorum! Resmen çılgınlık! Bence bekleyin şu an ortam çok kötü.

Hangi ilden konut alacaksiniz?
Buyuk sehirlerde daha pahali
Ev fiyati ortalama ne kadar dusunuyorsunuz?

Ihtiyac kredisi max 3 yillik cekebiliyorsunuz. Konut kredisi uzun vadede.

Turkiyedeki kaos ortamindan dolayi faizler ev fiyatlari yuksek su an.

Siz calisiyor musunuz?
Aylik ne kadar kredi odeyebilirsiniz max?

Bunlarin hepsi belirleyici etken.
Allah gonlunuze gore versin.

herkese merhaba ...bu kez duygusal bir konu değil çok şükür ...arkadaşlar bugün annemden kurtardığım altınları bozdurdum...krediyi kapatıp kalanı bankaya yatırdım...toplam kalan 17bin tl...bir arabamız var yaklaşık 19-20bin tl eder ...ev almayı çok istiyorum...sorum ise ev kredisi mi yoksa ihtiyaç kredisimi daha uygun olur...ve faizler şuan yüksekmi ?yüksek ise ne zaman düşme ihtimali var?ilgilenen cevaplayan herkese şimdiden sonsuz teşekkürler...

Rabbim tüm isteyenlere ev almayi nasip etsin inşallah.
Başta herkeze 20 30 milyar az geliyor ama o kadar olmayipda ev sahibi olanida var.
Birikim hah diyince olmuyo malesef disimizden tirnagimizdan artirdiklarimizda milyarlar etmiyor.
Bizim burda çogu emlakcida 10 15 20 bin tl pesinatla ev sahibi yaziyor.
Bizde sorduk hatta pesinati veriyosun kredi cekiliyor kendi ödiyebilecegin ve cektgin paraya göre aylik kira gbi ödeyebiliyorsun.
Daha dün esimle konusu acildi konusuyoduk faizler bu ara cok yüksek demisti hatta secim olaylarindan dolayi hersey uçuşta.
Dolar olsn euro olsun faizler tavan yapms vaziyette tavsiyem secim sonrasini bekleyin kredi icin ben pek anlamam ama esim bilglidir bu konularda oda secimden önce kredi falan ceklmez faizler cok diyodu hatta.

Meblaniz cok az kredi cekmek akil kari degil bence
Eminevim diye bisi var duydum ama etrafimda alan yok
Nette baya arastirdim ev,araba alanlar var bu eminevimle
Ama nedir kimdir bunlar yontmleri nasildir hic bi fikrim yok
Bende merak ediyorun
Bilen varsa aydinlatsin

Kredi ye bulasma bence
Biz 39 bin peşiNat verdik ödüyoruz hala hani kooperatif güvenilir bi yer
Şubat 2013 te başladık Allah in izni ile seneye temmuz ayında bitiyor .
Bence en mantıklı olan kooperatif

Annenizden altınlarımi kurtardiniz? Konuyu açsanız biraz...Ayrıca suanda ev fiyatlari feci durumda beklemenizi tavsiye ederim..bizde üç sene oldu ev alali kendi annem oturuyor ve fiyatı aldığımızı iki katina ulasti..
eski konumda var yarenciğim çok uzun hikaye benimki...bekledikçede artıyor ama faizler yüksekmiş kredisiz mümkün değil alamayız

Valla bu kadar parayla, kredi ceksen bile yetmez. Bence birikim yapmalisin biraz daha. Evler çok pahali.
evet pahalı ama ben egede küçük bir kasabada yaşıyorum en güzel lüks ev 130 bin burada...acaba üstüne koysam her ay bişeyler olurmu ?

İhtiyaç Kredisi ni maasin belli bi kısmına veriyor lar siz konut kredisi çekin bizde konut kredisiyle ev aldık toplam 10 sene lik bir borç ama nekadar nakit çıkarırsanız okadar iyi
17 bin altınlar tuttu.20 de araba desek başkada bişeyimiz yok açıkçası...10 sene için ne kadar ödüyorsunuz aylık söylemenizde sakınca yoksa eğer?

Dün sırf neraktan Garanti Bankası'na baktım. 250 bin kredi çekersem on senede 600 bin geri ödüyorum! Resmen çılgınlık! Bence bekleyin şu an ortam çok kötü.
oooooooooooo şok oldum şuan ..ben o kadar çekmem o fiyatta ev yok burada zaten:)sahil kasabası burası...

Hangi ilden konut alacaksiniz?
Buyuk sehirlerde daha pahali
Ev fiyati ortalama ne kadar dusunuyorsunuz?

Ihtiyac kredisi max 3 yillik cekebiliyorsunuz. Konut kredisi uzun vadede.

Turkiyedeki kaos ortamindan dolayi faizler ev fiyatlari yuksek su an.

Siz calisiyor musunuz?
Aylik ne kadar kredi odeyebilirsiniz max?

Bunlarin hepsi belirleyici etken.
Allah gonlunuze gore versin.
muğladan ..
60-70 bin lira arasında düşünüyorum
kredi bilgileriniz çk işime yaradı teşekkür ederim
ben çalışmıyorum
maksimum 800 ödeyebiliriz

17 bin altınlar tuttu.20 de araba desek başkada bişeyimiz yok açıkçası...10 sene için ne kadar ödüyorsunuz aylık söylemenizde sakınca yoksa eğer?
Konut kredisi çekin. Konut kredisinin süresi uzun olur ve ihtiyaç kredisine göre faizi düsuk olur.
%25 pesinat gerek zaten.
Ama suan kredi çekmeyin faizler yüksek Kasım sonrasını bekleyin hatta ev alirsanizda kış dönemi alın ocak Şubat gibi.

Rabbim tüm isteyenlere ev almayi nasip etsin inşallah.
Başta herkeze 20 30 milyar az geliyor ama o kadar olmayipda ev sahibi olanida var.
Birikim hah diyince olmuyo malesef disimizden tirnagimizdan artirdiklarimizda milyarlar etmiyor.
Bizim burda çogu emlakcida 10 15 20 bin tl pesinatla ev sahibi yaziyor.
Bizde sorduk hatta pesinati veriyosun kredi cekiliyor kendi ödiyebilecegin ve cektgin paraya göre aylik kira gbi ödeyebiliyorsun.
Daha dün esimle konusu acildi konusuyoduk faizler bu ara cok yüksek demisti hatta secim olaylarindan dolayi hersey uçuşta.
Dolar olsn euro olsun faizler tavan yapms vaziyette tavsiyem secim sonrasini bekleyin kredi icin ben pek anlamam ama esim bilglidir bu konularda oda secimden önce kredi falan ceklmez faizler cok diyodu hatta.
4 yılda çok birikim yapamadım açıkçası işte tüm olan araba ve 17 bin lira...
seçimden sonra düşermi acaba?

Meblaniz cok az kredi cekmek akil kari degil bence
Eminevim diye bisi var duydum ama etrafimda alan yok
Nette baya arastirdim ev,araba alanlar var bu eminevimle
Ama nedir kimdir bunlar yontmleri nasildir hic bi fikrim yok
Bende merak ediyorun
Bilen varsa aydinlatsin
eminevimle görüştüm
ama çok riskli kura çekiliyor
en sona da çıkabiliriz
ben alıp oturmak istiyorum hemen

Kredi ye bulasma bence
Biz 39 bin peşiNat verdik ödüyoruz hala hani kooperatif güvenilir bi yer
Şubat 2013 te başladık Allah in izni ile seneye temmuz ayında bitiyor .
Bence en mantıklı olan kooperatif
burada maalesef yok o tür şeyler küçük bi yer her yer genelde müstakil evler.hayırlı olsun

Back