kizlar merhaba daha oncede hep cocugum olmuyor diye konu acmistim artik psikolojik olarak coktugumu hissediyorum dort yildir surekli tedavilerle ic iceyim yumurta takibi yapiyor doktorum haftada iki veya uc kez o sandalyeye uzanmak muayene olmak okadar kotu ki kolunu ac igne yapicam diyor doktor ellerimin titremesinden acamadim hap icemiyorum normal zamanda ama cocugum olsun diye saati saatine aglaya aglaya iciyorum haplarimi etrafimdaki tum arkadaslarim hamile tek tek dogum yapmaya basladilar onlarin adina cok seviniyorum bebekleri seviyorum eve gelince basliyorum aglamaya ses yok gurultu yok herkesin sikayet ettigi seylere hasretim ben yillardir yoldan gecerken bebek gorsem burnuma bebek kokusu geliyor annesi kizar belki diye sevemiyorum en yakin arkadasim hamile kaldi onunla beraber hamile kiyafeti almaya gitmek zorunda kaldim kayinvalidem gorumcemin cocuklarina kiyafet bakiyor anne nolur gidelim icim aciyor dayanamiyorum diyorum hic umrunda bile degil surekli su hamile bu hamile yeni evlenen oldugunda acaba hamilemidir ki diyor iyi niyetli diyorum saf kalpli diyorum ama gunlerce agliyorum onun soylediklerinin yuzunden ruyamda kabuslar goruyorum kardesimin dugunune bir ay var benden once hamile kalacak diye oyle korkuyorum ki halbuki o benim canim benim yasadiklarimi asla yasamasin rabbim istedigi an evlat nasip etsin ama korkuyorum isde kizlar en kotusude cok sevdigim esimi cok kiriyorum surekli sinirliyim alinganim ona bagiriyorum onun ne sucu var etrafimdaki arkadaslarim seni cok iyi anliyoruz diyolar uc cocugun var benim yanimda opup kokluyorsun nasil anlayacaksin beni demek istiyorum diyemiyorum anliyordur belki ama cocugunu opusu gozumun onunden gitmiyor kizlar sizden tek istedigim dua edin bana ne olur birde bu psikolojiden kurtulmam icin neler yapmam lazim yardim ederseniz cok sevinirim her turlu yorumunuz benim icin cok degerlidir uzun oldu lutfen kusura bakmayin ama yazdim rahatladim
öncelikle inşallah en kısa zamanda allah verir evladını...
tüp bebekle çocuk sahibi olmuş biri olarak çok çok iyi anlıyorum seni...
tüp fln denedinmi hiç...
kizlar merhaba daha oncede hep cocugum olmuyor diye konu acmistim artik psikolojik olarak coktugumu hissediyorum dort yildir surekli tedavilerle ic iceyim yumurta takibi yapiyor doktorum haftada iki veya uc kez o sandalyeye uzanmak muayene olmak okadar kotu ki kolunu ac igne yapicam diyor doktor ellerimin titremesinden acamadim hap icemiyorum normal zamanda ama cocugum olsun diye saati saatine aglaya aglaya iciyorum haplarimi etrafimdaki tum arkadaslarim hamile tek tek dogum yapmaya basladilar onlarin adina cok seviniyorum bebekleri seviyorum eve gelince basliyorum aglamaya ses yok gurultu yok herkesin sikayet ettigi seylere hasretim ben yillardir yoldan gecerken bebek gorsem burnuma bebek kokusu geliyor annesi kizar belki diye sevemiyorum en yakin arkadasim hamile kaldi onunla beraber hamile kiyafeti almaya gitmek zorunda kaldim kayinvalidem gorumcemin cocuklarina kiyafet bakiyor anne nolur gidelim icim aciyor dayanamiyorum diyorum hic umrunda bile degil surekli su hamile bu hamile yeni evlenen oldugunda acaba hamilemidir ki diyor iyi niyetli diyorum saf kalpli diyorum ama gunlerce agliyorum onun soylediklerinin yuzunden ruyamda kabuslar goruyorum kardesimin dugunune bir ay var benden once hamile kalacak diye oyle korkuyorum ki halbuki o benim canim benim yasadiklarimi asla yasamasin rabbim istedigi an evlat nasip etsin ama korkuyorum isde kizlar en kotusude cok sevdigim esimi cok kiriyorum surekli sinirliyim alinganim ona bagiriyorum onun ne sucu var etrafimdaki arkadaslarim seni cok iyi anliyoruz diyolar uc cocugun var benim yanimda opup kokluyorsun nasil anlayacaksin beni demek istiyorum diyemiyorum anliyordur belki ama cocugunu opusu gozumun onunden gitmiyor kizlar sizden tek istedigim dua edin bana ne olur birde bu psikolojiden kurtulmam icin neler yapmam lazim yardim ederseniz cok sevinirim her turlu yorumunuz benim icin cok degerlidir uzun oldu lutfen kusura bakmayin ama yazdim rahatladim
bu psikolojiden kurtulmak aslında çok kolay.çocuguyla imtihan edilen insanlara bakın haberleri izleyin, uyuşturudan ölenleri görün.
şükredin ve duanızı tam yapın.
aminn canim hayirli saglikli isteyen tum kardeslerimle birlikde nasip etsin bizlerede insallah denemedim canim devletin tup bebegi karsilamasi icin belli bir yas siniri varmis yasin tutmuyor demisdi doktor ama eylul gibi dusunuyorum canim da korkuyorum ya tutmazsa diye
canım üzülme en yakın zamanda bebeğin olur inşallah. dua et fazla da kafana takma bak gör hiç ummadığın anda hamile olursun.
canım benim inşallah en kısa zamandaa çocuk sahibi olursun Rabbim seni en yakın zamanda evladına kavuştursun..ne kadar suredir bebek düşünceniz var ve neden tedavi goruyorsunuz sorun nedir:26:kizlar merhaba daha oncede hep cocugum olmuyor diye konu acmistim artik psikolojik olarak coktugumu hissediyorum dort yildir surekli tedavilerle ic iceyim yumurta takibi yapiyor doktorum haftada iki veya uc kez o sandalyeye uzanmak muayene olmak okadar kotu ki kolunu ac igne yapicam diyor doktor ellerimin titremesinden acamadim hap icemiyorum normal zamanda ama cocugum olsun diye saati saatine aglaya aglaya iciyorum haplarimi etrafimdaki tum arkadaslarim hamile tek tek dogum yapmaya basladilar onlarin adina cok seviniyorum bebekleri seviyorum eve gelince basliyorum aglamaya ses yok gurultu yok herkesin sikayet ettigi seylere hasretim ben yillardir yoldan gecerken bebek gorsem burnuma bebek kokusu geliyor annesi kizar belki diye sevemiyorum en yakin arkadasim hamile kaldi onunla beraber hamile kiyafeti almaya gitmek zorunda kaldim kayinvalidem gorumcemin cocuklarina kiyafet bakiyor anne nolur gidelim icim aciyor dayanamiyorum diyorum hic umrunda bile degil surekli su hamile bu hamile yeni evlenen oldugunda acaba hamilemidir ki diyor iyi niyetli diyorum saf kalpli diyorum ama gunlerce agliyorum onun soylediklerinin yuzunden ruyamda kabuslar goruyorum kardesimin dugunune bir ay var benden once hamile kalacak diye oyle korkuyorum ki halbuki o benim canim benim yasadiklarimi asla yasamasin rabbim istedigi an evlat nasip etsin ama korkuyorum isde kizlar en kotusude cok sevdigim esimi cok kiriyorum surekli sinirliyim alinganim ona bagiriyorum onun ne sucu var etrafimdaki arkadaslarim seni cok iyi anliyoruz diyolar uc cocugun var benim yanimda opup kokluyorsun nasil anlayacaksin beni demek istiyorum diyemiyorum anliyordur belki ama cocugunu opusu gozumun onunden gitmiyor kizlar sizden tek istedigim dua edin bana ne olur birde bu psikolojiden kurtulmam icin neler yapmam lazim yardim ederseniz cok sevinirim her turlu yorumunuz benim icin cok degerlidir uzun oldu lutfen kusura bakmayin ama yazdim rahatladim
Tatlim 3 yildir hamile kalamadim,
Bazi ailevi sorunlardan tedavimde yarida kaldi fakat yakinda tekrar baslamayi düsünüyorum.
Umudunu kaybetme lütfen,Allahtan hayirlisini dileyelim,arkadasin dedigi gibi bak
Bircok insan evladi ile sinaniyor.
Hayirli saglikli evlat olsun yeter ki ne yapalim buda bizim kaderimiz,
Allah beterinden saklasin,üzme esinide kendinide.
hiç korkma..
güzel düşün güzel olsun herşey...
raporunu aldıktan sonra özel merkezler var bi araştır bence...
anlaşmalı oluyolar onlar raporla gidince uygun oluyo...
eylüle ne kaldıki şurda...
aklına kötü şeyler getirme bi süre düşünme bile hatta güzelce gez toz sevdiğin insanlarla görüş...
surekli dua ediyorum canim uyuyorum uyaniyorum dilimden dua dusmuyor rabbim hayirli ve saglikli nasip et diyebol bol dua et. hele şu mübarek ramazan ayında. belli ki sende bununla sınanıyorsun. umudunu kaybedip isyan etme.
canım benim inşallah en kısa zamandaa çocuk sahibi olursun Rabbim seni en yakın zamanda evladına kavuştursun..ne kadar suredir bebek düşünceniz var ve neden tedavi goruyorsunuz sorun nedir:26:
Seninde bu hayattaki imtihanin bu demek ki canim.. cok zor malesef
Ama okadar cok okadar cok duydum ki cevremde cocuklari olmayip olmayip aniden olanlari, doktorlarin senin hayatta cocugun olmaz dedikleri kadin 1 ay sonar hamile kaldi, Allahin hikmeti iste Allahtan umit kesilmez
dua et ve sabret canim Allah sabredenle beraberdir
Öncelikle dilerim ki şu mübarek ramazan ayında inşallah Rabbim sana ve isteyen herkese içindede bana inşallah evlat nasip ederbenim ablamın 8 sene çocuğu olmadı kistten dolayı senin gibi yıllarca doktora gitti ilaçlar kontrollerden iyice çöktü ve artık bıktı ne doktora gitti ne başka bir şey pes etti tamamen aradan 3-4 ay geçti yaklaşık bir baktı adet günü geçti test aldı ecz. den bir baktı hamile sende bir denesen yani doktoru bıraksan bu ilaçlar tedavi streste etken olabilir mi sende de :26: umarım rabbim kucağına bir bebis verir inşallah canım
masallah ne kadar cok sevindim canim ablan adina olabilir haklisin ilac yutmak benim icin problem doktordan utaniyorum muayene olmak bana problem ama canim ben surekli tedavileri yarim biraktim hap tedavisi kullandim olmadi yildim biraktim asilama yaptirdim tutmadi tam bir yil tedaviyi erteledim oyuzden simdi birakmak istemiyorum tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?