• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derdim çok büyük

• Konu Sahibi Konu Sahibi xxedaxx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
X

xxedaxx

Ziyaretçi
kızlar benim vajinusmus sorunum var 4 yıllık evlıyız ama ne yaptıysak olmadı kayın valıdem cocuk için sıkıstırıyor durumu bilmiyo kimseyle paylaşamıyoruz eşim çok hassas bu konuda bu duruma oyle alıştıkkı kabullendik .. artık çocuğum olsun istiyorum bu durumda olan varmıCADIARZU

Off bunu halletmeniz gerekiyor biran evvel evlilik cinsellik olmadan çok zor yürür..Eşininde seninde ihtiyacınız var buna...Psikiyatra gidin bu olayı çözün...Herkes yapıyor ben mi yapamıcam diye düşün?Senin ayşeden fatmadan neyin eksik?Acıcak diye korkuyorsun sanırım acısa acısa en fazla ne kadar acıyabilir ki?Orası erkek cinsel organı rahatca girebilsin diye dizayn edilmiş, doğanın kanunu bu doğaya bırak herşeyi oldumu bitanem?Korkma orası oldukça genişleyebilen bir yer, düşün koca bebek çıkıyor ordan erkek cinsel organı mı giremicek?

canım geçmiş olsun doktordan yardım almayı denediniz mi hiç ..kayın validene cok fazla kulak asma önce sizin sağlığınız önemli..

bunu bende biliyorum ama bir türlü izin veremıyorum kasıyorum kendimi bu olaydan sonra esimdede ereksiyon sorunları basladı

ah cnm ..mutlaka uzman yardımı almanız lazım şimdi kolay bi yöntemle hallediyorlar
tadavisi olmayan bişey değil..hele korkacak bişey değil .
fakata mutlaka yardım al önce bunu yen sonra cocuk ...sevgiler

Vajinismus ;sorununa sahip çiftlerde yönelim, çoğu zaman artık aileye yeni bir bireyin eklenmesi gerektiği dönemlerde artmaktadır.

Genellikle hanımlar bu olayın yakın arkadaş ve aileleri tarafından duyulmaması için büyük bir çaba içerisinde girmektedirler. Yaşanan tüm bu kısır

döngüler rahatsızlığın çözüm sürecinde gecikmelere neden olabilmektedir....

canım sen en yakın bir zaman da Psikiyatra yada psilokoloğa gitmen lazım.....

4 senedir hiç doktora psikoloğa yada bu işin gerçek uzmanına gitmedinizmi buda baş ağrısı diş ağrısı gibi bir hastalık yapman gereken tek şey ilgili yerlerden yardım almak bu şekilde nekadar daha geçerki ewliliğin doğasına aykırı birkere yine şanslısınki eşin 4 senedir anlayış göstermiş az bir zaman değil neticede. cesaretini topla we ilgili biryere git ve çözümle bence
geçmiş olsun

Off bunu halletmeniz gerekiyor biran evvel evlilik cinsellik olmadan çok zor yürür..Eşininde seninde ihtiyacınız var buna...Psikiyatra gidin bu olayı çözün...Herkes yapıyor ben mi yapamıcam diye düşün?Senin ayşeden fatmadan neyin eksik?Acıcak diye korkuyorsun sanırım acısa acısa en fazla ne kadar acıyabilir ki?Orası erkek cinsel organı rahatca girebilsin diye dizayn edilmiş, doğanın kanunu bu doğaya bırak herşeyi oldumu bitanem?Korkma orası oldukça genişleyebilen bir yer, düşün koca bebek çıkıyor ordan erkek cinsel organı mı giremicek?

yazdıklarının üstüne söylenecek bir söz bulamıyorum canım ağzına sağlık.. a.s.

arkadaşlara sonuna kadar katılıyorum belki söylemesi kolay diyiorsun içinden ama inan hepsi doğru düşünsene mutluluğuna mutluluk katılacak ve belkide hemen hamiş kalacaksın bir an önce bu soruna çözüm bulman gerek arkadaşım ailen için anne olmak için vede en önemlisi eşini kaybetmemek için helal olsun inan taktir ettim eşini ama sende çabala artık 4 sene aynı yerde saymışsın bi 4 sene daha bekleme tamammı arkadaşım???

edacım senin durumunda o kadar çok insan varki!ve bir çoğu da bu saorunu yendi.ben de onlardan biriyim.4,5 yıl bu problemle uğraştıktan sonra yaklaşık 4 ay önce çözdük olyı.yaşadıklarını tahmin edebiliyorum canım.sana yardımcı olmak ve seninle deneyimlerimi paylaşmak isterim.ancak bu 4 yıl boyunca bir uzmandan yardım aldın mı hiç?

Back