- 13 Ekim 2008
- 2.707
- 264
- 373
canım böyle konuşmakta haklı olduğun yerler var ama o iş öyle olmuyor işte evlenince ben çok zorlandım bayada tartıştık ama olmuyo işte ben uzun bir süre bekarlık dönemi geçirdim Anneme aileme çok destek oldum ama artık olmuyor kardeşlerimi hiç bir bayram boynu bükük bırakmazdım ama borçlandık evlinince hemen ve bize çok az bir para kalıyor giderleri verdiğimizde eşimde iyice sıkıyor da sıkıyor gıda masrafı dışında
Canim bende evliydim yeni bosandim esim fatura ve borclarin cogunu oderdi ben kendim icin calistim hep bir erkek bana bakamicaksa benim ustumden evi idare edecekse ne diye evlenmis o zaman??? Ben elbette icimden gelerek giden fatura ve borclarin yarisini cikarip verdim geri kalanida bana kaldi mutfak masrafini ivir ziviri hep o oderdi. Kusura bakmasin kimse ama asla maas kartimi verip sonra harclik istemem ne munasebet. Disari ciktigimizda da gezilen yenilen icileni o oderdi erkek dedigin boyle olmali zaten. HA mesela araba aldik pahaliya kactik ama ben israr ettim ve al ben ortak olucam yari borcuna dedim ve bende isteryerekten odedim ama asla kartim param esimde durmadi.
Bir evli olan sen degilsinki canim bu isler boyle yurumez guzelim aklini basini al sen kocan icin mi calisiyorsun ??? Ne guzel calis kazan gobegin catlasin esin karti alip bos karti sana iade etsin cok terbiyesizce.... Senin beynin aklin yok mu gerizekali yerine mi koyuyor ki tum maasini aliyor? bir borc varsa diyelim 2000 ytl odenecek kendisi 2600 aliyomus sen 2500 kendisi 1000 verir sen eline 1000 ytl sayarsin gerisi sana kalir mutfak alisverisi yaaprsin ailene gonderirsin incik boncuk alirsin biriktirirsin sana kalmis orasi.Ailene bile para gondermeye korkuyormussun esin seni kullaniyor maas kartini bosaltip bos karti ativeriyor onune resmen hakaret bu. Benim aileme gonderecegim parayada kimse karisamaz benim ailemi kendi ailesi gibi goremiycek insan zaten ailemi kabullenmemis demektir. Oyle es olmaz olsun!