çok haklısın canım borcumuzun bitmesine 9 ay kaldı demezmi bankaya talimat vericem aynı para kesilsin biriksin bankada yani ben hiç rahat edemiycem diyorum artık Annem geldi durumumu görünce o kadar üzüldü anlatamam bi kez rahatsızladım taksiye binecek param yoktu 10 -20 lira oluyo bana para vermiyo versede tek tek hesap soruyo çok üzülüyorum
karşısına geçip açık açık rahatsızlığını söyleyeceksiin sen rahatsız olacağına senin söylediğinden yaptıgının yanlış olduğundan o rahatsız olsun..onun canı sıkılsın neden seni afedersin ama saf yerine koyuyorki izin verme buna bence...yada bir kerede sen onun maaş kartını iste..bakalım ne yapacak kesin ters tepki verir ondan sonra sende bir daha vermezsin kartını..istersende söylersın ben seninkini istedim böyle tepki verdin sen neden istiyorsun die yüzüne vurursun
bi kere aynen de dediklerini söyledim çok laf işittim nasılda üste çıkıyo anlatamam durum belli al sen geçindir kolaysa bakalım yetiştirebilecekmisin yani okadar çok bağırdıki hatta cüzdanını falan fırlattı paraları saçtı eve çok korktum sindirdi diyorum bazen beni bıktım diyorum hani borç bitince rahatlarım diyodum yok o başka şeyler çıkacak çok üzülüyorum ama bu ay çok kararlıyım işten izin alıcam erkenden çekicem paramı vereceğim yerler var bir iki anneme de az da olsa yolluycam İnşallah kavga kıyamet çıkmaz da yine
bu konuda bişeyler yapılmalı ama güzelim
bi kere aynen de dediklerini söyledim çok laf işittim nasılda üste çıkıyo anlatamam durum belli al sen geçindir kolaysa bakalım yetiştirebilecekmisin yani okadar çok bağırdıki hatta cüzdanını falan fırlattı paraları saçtı eve çok korktum sindirdi diyorum bazen beni bıktım diyorum hani borç bitince rahatlarım diyodum yok o başka şeyler çıkacak çok üzülüyorum ama bu ay çok kararlıyım işten izin alıcam erkenden çekicem paramı vereceğim yerler var bir iki anneme de az da olsa yolluycam İnşallah kavga kıyamet çıkmaz da yine
Allah yardımcın olsun. Bir yandan ailenin durumuna üzülürken, diğer taraftan da eşine yalan söylemek zorunda kalıyor ve bunun ağırlığını da taşıyorsun. Bence ikisinin birden ağırlığını taşıma. Yapabiliyorsan eşine ticketın ile ilgili mevzuyu ve mutsuzluğunun nedenini anlat, inşallah oda seni anlar ve ılımlı bile karşılar. Hem ne biliyorsun belki de senin mutsuzluğunu istemeyecek ve ailene yardım edecektir yahut etmene izin verecektir. Ailen için bol bol dua et. İnşallah durumları düzelir. allah onları kimseye muhtaç etmesin inşallah.
2500 liramı maaşın tatlım yukarda yazmıştın yanılmıyosam?
evet canım 2500 tl falan maaşım eşimin 100 l falan fazladır benden
Ne diye maas kartiniz Esinizin elinde hanim efendi? Siz onun cocugumusunuz size 5-10 herneyse harclik veriyor?Adamda suc yok,siz hakediorsunuz kusura bakmayinda.
bu kadar ipleri eline vermeseydiniz...Calisiyorsunuz ama,caniniz birsey istese alamicaksiniz.Yolda yururken vitrinde bir giysi gorseniz alamicaksiniz?
once kocanizdan para istemeniz lazim.O da ne kadar verirse artik degil mi?Valla evlenmeseydiniz daha iyi olurdu.Ailenize daha cok destek olurdunuz,en azindan:)
YOK CANIM EŞİM anlayışla karşılayacağını hiç düşünmüyorum. zaten eşim yaptıklarımı bi duysa beni boşar nerdeyse. çünkü kavgalarımız o dereceye geliyor her seferinde. o yüzden ben bi yalana battım bundan kurtuluşum yok. çok dua ediyorum. çok yalvarıyorum ne olur bana ve aileme dua edin.
saol ya cevabın için...
Ne diye maas kartiniz Esinizin elinde hanim efendi? Siz onun cocugumusunuz size 5-10 herneyse harclik veriyor?Adamda suc yok,siz hakediorsunuz kusura bakmayinda.
bu kadar ipleri eline vermeseydiniz...Calisiyorsunuz ama,caniniz birsey istese alamicaksiniz.Yolda yururken vitrinde bir giysi gorseniz alamicaksiniz?
once kocanizdan para istemeniz lazim.O da ne kadar verirse artik degil mi?Valla evlenmeseydiniz daha iyi olurdu.Ailenize daha cok destek olurdunuz,en azindan:)
canım böyle konuşmakta haklı olduğun yerler var ama o iş öyle olmuyor işte evlenince ben çok zorlandım bayada tartıştık ama olmuyo işte ben uzun bir süre bekarlık dönemi geçirdim Anneme aileme çok destek oldum ama artık olmuyor kardeşlerimi hiç bir bayram boynu bükük bırakmazdım ama borçlandık evlinince hemen ve bize çok az bir para kalıyor giderleri verdiğimizde eşimde iyice sıkıyor da sıkıyor gıda masrafı dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?