allah yardimcisi olsun ailenizin.,Ama evlenmeseydinizde bu durum boyle olacakti,..
Esinizin tavrida hic guzel degil,borcunuz icin bagirip cagirmis,ne hakki var,evlenmeden once bilmiyormuydu yoksa?
biliyorsa ne diye evlendi bunu sorun edicekse...Esinizden birseyler saklamanizda hos degil ama,tavrini bildiginiz icin yaptiginiz bir durum.allah yardim etsin sizede ailenizede.
belli ki maaşını olduğu gibi eşine veriyo kızcağız harçlık akıyorum dediğine göre, daha napsın
babanız bu borcu ne sebebbiyle yaptı?iflas veya sağlık harcaması gibi bir durum mu?
babanız ek iş yapamaz mı?
maaş kartım eşimde . ihtiyacım kadar para verir bana 5-10 lira neyse.
eşine neden veriyorsunki maaş kartını ne alaka o sana verio mu kendi maaş kartını vs... herşeyi neden eşinin eline bırakıyorsunki...senin maaş kartın sende durmalı eşin sen versen bile maaş kartını olmaz deyip sana iade etmeli ...
iyide ailen senin ailen yardım etmen gerekiyorsa maddi açıdan zor durumdaysalar tabikide yardım edeceksin eşin ne hakla karışabilirki buna üstüne sende çalışıyorsun ben bunu anlayamıyorum ne hakla karışır söz söyler yada bağırır o senin ailen onlar olmasaydı sende olmazdın kim bilir seni neliklerle bu yaşa getirdiler neler çektiler şimdide senin onlara yardım etmenden daha doğal ne olabilirki kim karışabilir walla insanın eşide bir yere kadar...evet evinide düşünmek zorundasın kendi hayatında var herkesin maddiyatı hesabı kendi evinedir ancak yediğin önünde yemediğin arkanda ise rahattaysan ailende çok zor durumdaysa senin ailene yardım etmek çok normal hatta gereklidir. Eşine sor bakalım kendi ailesi seni,n ailenin yerinde olsa o ne yaparmış..emin ol senden fazlasını yapardı ayrdım açısından.. bu yüzden ne eşinden bişey sakla nede gizle açık açık aleni olarak yardım ettiğini eşin bilsin ne var bunda ne diyebilirki ....
canım benim kartım bende ama borç olduğundan diyorum artık ama 15 inde kartımı istiyo içindeki tüm para çekilince geri iade ediyo ve gerçekten çok bozuluyorum ama yapacak bişey yok
Allah yardımcınız olsun çok zordur tabi..ama benim anlamadığım şey,eşinizden neden ürküyorsunuz ki..o kadar anlayışsız birimi yemek kartını saklıyorsunuz..
direk yüzüne söyleseniz,böyle böyle diye..
madem yediğiniz önünüzde yemediğiniz arkanızda...o yemediğinizide babanıza desek verseniz eşiniz sorunmu çıkartır...
sanıyorum Tıcket verdiler size babanıza verdiğiniz o kart ile çok rahat market alışverişi yapabilir işte ne güzel..
canım eşimin ailesinin durumu ii. borçları harçları yok hiç ki babası çok tutumludur. yememiş içmemeiş tek maaşla para bile koymuş kenarı annesinin kolunda boynunda altınlar. dahada eşim baba şunu alın eve deyince paramız yok derler. evlerini görsen köy evi gibi döklüyor. evine gitsen üzülürsün eşyalarına. ben nişanlandığım ilk defa gitmiştim evlerine üzülmüştük durumları kötü herhalde die. ama ben şimdi evlenince anladım.
ben çok dioyrum etme bulma dünyası senin ailen şimdi bu durumda olabilir inş. bigün bu durumlara düşüpte bizden para istemezler die. ama eşim anlamıyor işte klasik türk erkeği. bende gizli gizli yapmaya çalışıyorum korkarak.
sen de ödeyebilirsin kartı vermene gerek yok, alışırsa hep yapar bunu borç bitsede
canım benim kartım bende ama borç olduğundan diyorum artık ama 15 inde kartımı istiyo içindeki tüm para çekilince geri iade ediyo ve gerçekten çok bozuluyorum ama yapacak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?