Derdim annem

kaldi2sene

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
979
1.134
37
Ya insan annesine öf bile dememeli evet ama ben dayanamadim artık.
Evet biz memur olarak ailelerden uzakta yaşıyoruz . Annem 1 hafta için yanımıza geldi ama o geldiği günden beri gitse bi an once de temizliğe başlasam diyorum.
Bana aşırı titizsin diyor ben normalim diyor.
Şikayetlerim söyle kendisine :
1 - anne neden tuvaletten çıkınca ellerini yikamiyorsun ???
Cevap : küçük tuvaleti mi yaptım yikamaya gerek yok hem sabunla yıkasam ne olacaktı
ben : anne oraya antibakteriyel sabun koymuşum bak yıka onunla bize yemek yapıyorsun
cevap : bence gerek yok
2 - asla yüzünü vs yikamiyo çoğu zaman dışarı cikarken gözündeki capagi ben alıyorum fark edip.
3 - asla biyik vs aldirmiyor uzuyor da uzuyor o biyiklar . ben buraya geldiğinde zorla kuaförume götürüyorum
4- asla iç çamaşırı almıyor kendine . Göğüsleri neredeyse göbeğine inmiş. Ben aldım yine NBb ye götürüp toparladi düzgün görünüyor simdu.
Ne zaman aldığını sordum 4 yildir almamış kendine sütyen .
5 - asla dış fircalamaz
Fircala diyorum amaaannn diyor.
6- dün mutfakta ki yere bişey düşünce kullandığım bezle her yeri silmiş. Dedim atiyorum bunu çöpten almis yine kullanıyor ya anne dedim at ne olacak ki yıkayınca geçiyor dedi .

Şimdi benim babam titizdi evet ve annem beni babandan iyi bi huy alacak değilsin ya ala ala aşırı titizliği almissin dedi .
Ben aşırı mi titizim ?????
Kırmak ta istemiyorum ama annem sonuçta . Asla el yıkama vs şeyi yok yani. Eşim bile fark etti onun girdiği tuvalete girmiyor öteki ni kullanıyor . Siz olsanız yerimde ne yaparsiniz
beni aşırı para harcamakla suçluyor yüzlerce çorabın iç çamaşırın var diyor .
Anlasamadigimiz bir diğer konu ise kendisi öğretmen ve pazardan aldığı 5 tl lik bluzu giyiyor ve en az 4 tane almış . Anne diyorum 4 tane kötü şey alacağına 20 30 tl ye güzel bu gömlek al .
Yokkk bildiğini okuyor
ben alıyorum giymiyor .
Istiyorum ki tertemiz Gömlekler flarlarla dolassin ama nerde
siz olsanız napardiniz

Başka bir sorun olmasın ? Psikolojik filan ? Baya baya salmış kadın kendini..
Eleştirmeden önce oturun bir dertleşin derim.

Anneler bastacidir. Ne var ki cok pismis annen. Valla kim olursa olsun wc den sonra ellerini yikamayan birinin elinden, birak yemek yemeyi su bile icmem. Konusarak duzelecek birşey degil bu. Huy karakter meselesi. Sanirim bu yastan sonra degistirmek zor olur anneni.

Annedir bastacidir ama bi yere kadar.ellerini yikamamasi bence sorun.taki etrafta cesit cesit mikrop kol gezerken.siz annenize bi dahaki gelisinde esinizin durumu fark ettigini ve onu utandirdiginizi soyleyin belki utanirda yikar ellerini.

annemin bi lafi vardir "kabugundan cikmis kabugunu begenmemis" diye soyler, nedense o geldi aklima..

Elinden gelen bisey yok arkadasim elini yikmak istemiyorsa zorla yikatamazsin.. Bakterilerden falan biraz bahsetsen anlasa nasil tehlikeli oldugunu hastalik kapabilecegini?

Bu arada cok sukur maddi durumum yerinde istedigim zaman magazalardan kiyafetler aliyorum.. Ama turkiye'ye gidince pazarlardan cikmiyorum. O kadar guzel seyler var ki hemde ucuza.. Dusuk gormemelisin

Her pisliği geçtim, herseyi kabul ederim ama wc den sonra elini yıkamayan birine asla tahammül edemiyorum. Senin anlattıklarından bunaltacak kadar titiz oldugunu değilde, annenin tahammül sınırlarını zorlayan bir oldugunu çıkardım. Pis tabirini kullanmayayım annendir sonucta ama tiksindirici hareketleri var. Önceden böylemiydi?

Annem hep der ki ben senin her türlü pisliğini gördüm temizledim seve seve bu yaşına kadar. Şimdi benim yaptıklarım sana neden ters geliyor.Biraz da sen bana bak der. Bence bi de bu açıdan düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…