Derdim ablam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ablamdan neden nefret edeyim ki. Olabilir siizn de yorumunuz budur..

E bütün bdvde kvde,elti,kayın detaylarıyla anlatılıyor?
Ozman kimse bdvye bisey yazmasın.
Olaylar 2 kisi arasında gectiğindn bir parca herkes ifsa oluyor yani.
Sasırdım bu yoruma.
İki kişi arasında yaşananlar anlatılıyor olayın tarafının ağzından diğer konularda.?

Burada kadının kendi hayatında bütün yaşadıkları ince ince anlatılmış. Üstelik evlendiği yıla çocukların yaşına, kocalarla yaşananlara kadar. Çok spesifik ve bilen birinin çat diye kim olduğunu anlayacağı şeyler.

Konu sahibi ablasıyla sorunlarını anlatırken ablanın özel hayatına girmeyebilirdi. Ablam iki kez evlendi ikinciden boşanma aşamasında 2 çocuklu bir kadın deseydi zaten biz ana fikri anlardık. Kadının kocalarıyla yaşadıkları konuyla ilgili değil.

Konuyu daha fazla acmayayim. Ben vurma artık şu kıza dediğim icin karismayin diye ağlıyor ablam.

Bence ablasının psikolojisini anlamamız için yazdı

Aynen öyle. Ablamın genel anlamda kişiliğini karakterini anlamaniz için yazmistim :)

2.esinden de bosanıyor dese soracaktı millet neden bosanıyor diye,muhtemelen onun icin yazmıstır.
Tekrar tekrar anlatmasın diye.
Soruluyor cünkü.
Evet okadr detaya gerek yok ama heyecanla yazmıstır.

Allah aşkına bunu doğru mu buluyorsunuz? Kendinizi koyun ablanın yerine. Küs olduğunuz kardeşiniz hayatınıza dair her şeyi ayrıntılarıyla herkese açık bir platformda izniniz olmadan paylaşıyor. Rahatsız olmaz mısınız?

Ben orda yeğenime laf söylemiyorum. Ablamın kendisine saygisizlik yaptiginda kızıp bize gelince buyuklerine saygılı ol dememesinden dert yanıyorum. Çünkü çocuk saygı nedir bilmiyor.

Abla ise girecek calısacak,psikolojik destek alacak.
Yok yani baska yolu.
40 bin dediğin 1 sene götürmez onu kiraaya falan cıkarsa.
2 cocugu var daha 30 larında bi kadın bi ömür ben bosandım diiyip yardım bekleyemez.
Kusura bakmasın bulasıgını bile yıkamayan kadını da kimse cekmez ailesi bile olsa.

Tabiki doğru değil ama
Kendi evliliğinde kocasına olan ilişkisini tavrını davranışını da anlattı ki
Olaya bakış açımızı netleştirsin diye

Onun dışında isim yok foto yok başka birşey yok yani

Bdv herkes nelerini anlatıyor buna takılmaylım

Ben her şeyi o yapsın demedim. Parasından bahsedince belki parasinda gozum var gibi görünmüş olabilirim. Öyle değil. Babamın işi biir aya belli olur. Ailem de istemez ondan bir şey. Ama abim ben diğer kardeşlerim eve bir şeyler yapiyorsak o da arada bir şey eksik olduğunda yapsın dedim

Herkes bişeylerini anlatırken kendi hayatını anlatıyor. Ya da bir başkasını anlatırken arkadaşıma bir de kk’ya soralım dedim falan diyor yani haberli. Habersiz bir şekilde bir başkasının hayatını anlatan olursa o üyeye de tepki veririm.

Ben rahatsız oldum siz olmamışsınız. Bunu tartışıp sabote etmeyelim konuyu. Diyeceğimi dedim gidiyorum.

Ay beni ablamı anlatmışsınz , annemin evine gitmıyrm nerdeyse o var diye ,hatta butun kardeşlerım hepimizi illallah ettırdı . benimde iki yegenim vat erkek ne cocuklarımızı sıgdıryolar annemin evıne ne bizi sahıplenmişler iyice. Ablamda annemin üstüne yuruyo çocukları sesini çıkarmaz biz tepki verince benim çocuklarım size batıyo mu diyo aglamaya başlayıp çocukları dövüyo bide hasta olmuştu 1 sene yatalak ben baktım ve diğer kardeşlerimn evinde kaldık tedavı için şimdi tek bişey dediğinde yapma sizde benim gibi baba evine dönersinz diye beddua ediyo . nankör ben iletişimi baya azalttım ama yapacak bişey yok malesef . benim psikolojm bozuk deyıp duruyo bişey desek . bizimkini de bozdu butun ailecek haberi yok tek ayrılan kendi gibi davranıyo aaa sinirlendim yine

Çoğu konu eş, kv kayınpeder arkadaş ile ilgili. Bazı konularda arkadaşa sordum diyen var evet. Bi kv söyledim buraya soralım dedim diyeni pek görmedim açıkçası. Yani çoğu konu haberli açılmıyor. Ablamdir sonuçta ben kimseden nefret etmem. İstesem de edemem. Yaptıklarımı daha anlatmadim bana yapilanlara karşın. O yüzden beni kötü bilebilirsiniz. Yorumlariniz için teşekkür ederim.

Suan yapamaz anca ise girip calısınca flaan.
Suan beklemek dogru olmaz ondan yardım.
Herhalukarda olmaz gerci,2 cocuguna anca yeter calıstıgı.
Evdeki islere flaan yardım etse ona sükür,ama psikolojisi müsait değil sanırım suan.
İste o psikolojisinin normal olmadıgının kendinin de farkına varması lazım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…