derdim 26 günlük evladım....doktor arkadaşlar;kayseridekiler yardım edin ALLAH RIZASI İÇİN...

ben bebegimle dogumdan sonra hastaneden cikarken yapilan testler ankaraya gidiyor kontrol amacli oluyor zaten testler her bebege.ordan aile hekimine gonderiliyor sonuclar.sizin bahsettginiz sonuc bizdede yuksek cikti.ebemiz ve aile hekimimiz cagirdi.tekrar kan aldilar.yuksek cikabilir bazen dediler.ve kan ornegimiz tekrar gonderildi.eger tekrar biz sizi ararsak o zaman anormal bi durum var dendi.aramazsak hersey normal dendi.aramadilarda ilk tesstte olabiliyormus.yani rahat olun bisey olmaz insallah.bol bol yavrunuzu emzirin.sutum kesilmeyecek hep emzirecemyavrumu deyin motive edin kendinizi.kizim yasina gircek bayramda masallahi var.

bana da 1.ci yüksek çıkınca olabilir deyip 2.ciyi istremişlerdi. aradılar ve o da yüksek çıkmış hemen damardan kan vermemiiz söylediler ve o da yüksek çıktı..

Özel hastane demiyorum. Tıp fakültesi hastanesinde Prof lar özel hasta alıyorlar. Sadece doktor muayene parası veriyorsunuz. Tahliller bedava oluyor. Bi sorun Erciyes üniversitesi hastanesine

Benim oglum 4 günlükken kan alındı doktor bana değeri yüksek dedi ve sentetik hormon ilacı verdi 10 gün kullan sonra tekrar kan alacağız dedi tabi ben biraz ponpirikliyim ilaca baslamadim internetten arastirdim baya korktum devlete gitti esim sonuçla cuma gunuydu doktorda bebeği getirin pazartesi bakayım dedi bende senin gibi çok telasliydim beklemek çok zor bebegin ultrasyonla tiroid bezlerine bakıldı kan alindi çok şükür temiz çıktı ha bu arada hipertroid teşhisini koyan o doktoru nda adı çıkmış herkese yanlış ilac veren bi doktormus bu daha ona gitmedik insallah bişey olmaz canim Allah yardim cin olsun sağlam durmaya çalış

Kayseri'deyim yardimci olabilceğim birsey varsa hemen.
Evet bende oyle biliyorum once muayene edip sonra oraya yonlendiriyorlar.
Onceden yapmis oldugunuz test sonucuyla gidin belki tekrar kan almadan direk sevk ederler.

Annesi güçlü ol..İnşallah düşecek değeriniz bu mübarek günlerde Rabbim yavruna sağlık sıhhat versin dualarımız onunla.

Özel hastane demiyorum. Tıp fakültesi hastanesinde Prof lar özel hasta alıyorlar. Sadece doktor muayene parası veriyorsunuz. Tahliller bedava oluyor. Bi sorun Erciyes üniversitesi hastanesine
çok sğaol canım randevu veremedi ama yarın erkenden gidip sıra alacağım..
yalnız çocuk polikiliniğine gitmeye gerek olmayacak mı o zaman acaba..

Kayseri'deyim yardimci olabilceğim birsey varsa hemen.
Evet bende oyle biliyorum once muayene edip sonra oraya yonlendiriyorlar.
Onceden yapmis oldugunuz test sonucuyla gidin belki tekrar kan almadan direk sevk ederler.
şimdi tıp fakiltesinde öğretim üyeleri özel muayene ediyorlarmış. ama randevu vermediler. yarın erkenden gidip sıra alacağız. böyle olunca çocuk polikilibiğine gitmek gerek kalmıyor mu acaba ya

şimdi tıp fakiltesinde öğretim üyeleri özel muayene ediyorlarmış. ama randevu vermediler. yarın erkenden gidip sıra alacağız. böyle olunca çocuk polikilibiğine gitmek gerek kalmıyor mu acaba ya
Tip fakultesinden de sevk ederler.genede sorarsiniz yarin. 6 da falan gidin sira alin. Acilinca hemen ilklerde olursunuz. Muayene sistemi pek saglikli islemiyor.

Erciyes üniversitesinde çocuk endokrinle ilgilenen Selim Kurtoğlu ve Mustafa Kendirci var. Sabah gittiğinizde çocuk polikliniğine giriş yaptırın mutlaka ama bir de hocaların odasının olduğu yere gidip sekreterlikle görüşün. Hocaya özel muayene olmak istediğinizi söyleyin. Sanırım 150 lira özel muayene parası. Tahliller yine üniversitede ücretsiz yapılır. Her iki hoca da alanında çok iyi. Onlar da geç kalmayı istemezler, mümkün olan en kısa zamanda tedaviye başlarlar ve sizi yönlendirirler

sanırım yan yana imiş o binalar zaten..çocuk hastanesi ile bu endokronoloji bölümü..
haklısın canım. polikiliik sırası alayım kızıma.hangi dr gideyim bşr bilginiz var mı acaba..
ama sekretere de gideyim. inşallah burada hayırlısıylla direkt bölüme yönlendirip artık röntgen mi çekecekler tahlilleri mi yenileyecekler....tedeviye geçilir

elimiz boş dönmesek bir gün bir gündür... bir an önce elimizden gelen ne varsa yapalm inşallah..

Rabbim miniğe şifa versin. Kızım doğduğunda yaşadığımız bir sıkıntıdan dolayı Selim kurtoğluna getirmiştik. Allah kendisinden bin kere razı olsun. İnşallah sizde mutlu haberlerle ayrılırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…