- 9 Eylül 2013
- 381
- 547
- 103
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
Dedim ya Selim Kurtoğlu ya daMustafa Kendirci. Hangisine girebilirseniz ondan sıra alın. İkisi de bu konuda hoca.sanırım yan yana imiş o binalar zaten..çocuk hastanesi ile bu endokronoloji bölümü..
haklısın canım. polikiliik sırası alayım kızıma.hangi dr gideyim bşr bilginiz var mı acaba..
ama sekretere de gideyim. inşallah burada hayırlısıylla direkt bölüme yönlendirip artık röntgen mi çekecekler tahlilleri mi yenileyecekler....tedeviye geçilir
aminALLAH acil şifalar versin yavrunuza
tez zamanda iyileşir inşallah
amin inşaAllah canım..Allah'ın izni ile bebeğinize birşey olmayacak gayet sağlıklı öyle hissediyorum nedense yazmak istedim
Üzerinde adak vs var ise bebeğinizin derhal yerine getirin mesela siz olmasa da anne anne babaanne vs de adamış olabilir yine imkanınız nisbetinde sadaka verin Allah büyüktür gelişmeleri yazın olur mu
polikilinikte dr sormuştum ama..sağolunDedim ya Selim Kurtoğlu ya daMustafa Kendirci. Hangisine girebilirseniz ondan sıra alın. İkisi de bu konuda hoca.
cevabın için Allah razı olsun canım amin Rabbim insaflı insanlarla karşılaştırsın.. biz de ilçedeyiz ama ilimizde endokrrinoloji bölümü yok .. biz de kayseriye gideceğiz yarın inşaAllah. ama öğrendiğimiz kaarıyla buradaki tahlilleri kabul etmiyorlarmış . direkt endokrinoloji den sıra da alamadık dediğin gibi önce çocuk polikliniğine veriyorlar. Korkum sürecin uzaması. SİZ BEBEĞİNİZ NE KADARLIKKEN BAŞLADINIZ? MAŞALLAH BU ARADA.. DARISI BİZİM BAŞIMIZA..Geçmiş olsunpapatyasevilir kardeşim. Benim kızımın ilk tahlili 24 çıkmıştı Biz küçük bir ilçedeyiz buradan il merkezine acil çağırdılar o gün hemen gittik ama tahlil sonuçları ertesi gün öğleden sonra veriliyordu ve tedaviye ancak üniversite hastaneleri start verebiliyor mecbur iki gün bekledik. Aynı gün içinde birçok tahlil istediler. Öncelikle damardan kan sonra ultrason sonra da sintigrafi. Sintigrafi de yetişmedi bir sonraki güne kaldık. Hemen sentetik hormon tedavisine başladık kızım şimdi 6 aylık ve sağlıklı bir bebek elhamdülillah.
Size tahlil yapan devlet hastanesinden size sevk verilecek üni hastanesine. Bizim sevkimizi kabul etmediler biz de çocuk endokrin sekreterin durumu anlattık o da kabul edildiğini söyleyin eger cocuk bölümüne sevk edilirse sürecin uzayacağını söyledi.
Malesef prosedürler çok sıkıcı ve yorucu Allah insaflı memurlarla karşılaştırsın.
İçinizi ferah tutun korktuğunuz gibi olmayacak inşallah. Forumda bu başlık bulunuyor gerektiğinde ordan yardımcı olacak daha tecrübeli arkadaşlar da var.
onu aradık aradık bugün cevap veren çıkmadı canım..Hic bir devlet universite hastanesi direkt bakmiyor.once cocuk polklinigi o uygun gorurse yani kandaki tsh yuksek cikinca cocuk endokrine sevk ediyor.hic ugrasma ankarada endomer diye bir klinik var doc.dr ergun cetinkaya.telden randevu al muayeme 350tl kan ve ultrasona kendisi yönlendirir.en fazla 1000 tlye bir an once teşhis konur ilac baslar.devlette elinde bebrkle rezil olma.telini netten ara ulaş randevular cok dolu cumartesi.diger gunler sakin.ben goturuyorum hala
şimdi tıp fakiltesinde öğretim üyeleri özel muayene ediyorlarmış. ama randevu vermediler. yarın erkenden gidip sıra alacağız. böyle olunca çocuk polikilibiğine gitmek gerek kalmıyor mu acaba ya
Allah razı olsun canım inşaAllah Rabbim şifamızı verir.Bence her ihtimale karşı gitmişler çocuk doktorundan da randevu al. Belki öbürü kabul etmez sevk olmadığı için. Dualarım seninle.
bu arada üniversite hasytanesinde siz o gün tedaviye mi başladınız. yani hani tahlillerin tsestlerin sonucu aynı gün çıktı ve size ilacı verdiler öyle mi?Hic bir devlet universite hastanesi direkt bakmiyor.once cocuk polklinigi o uygun gorurse yani kandaki tsh yuksek cikinca cocuk endokrine sevk ediyor.hic ugrasma ankarada endomer diye bir klinik var doc.dr ergun cetinkaya.telden randevu al muayeme 350tl kan ve ultrasona kendisi yönlendirir.en fazla 1000 tlye bir an once teşhis konur ilac baslar.devlette elinde bebrkle rezil olma.telini netten ara ulaş randevular cok dolu cumartesi.diger gunler sakin.ben goturuyorum hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?