- Konu Sahibi papatyasevilir
-
Evet sabah ilk ögunden önce veriyordum sonra yarım saat bir saat sonrada doyuruyordum. .tahlilin olduğu sabah ilacı vermiyoduk eve dönünce veriyorduk ama doktorumuz böyle istiyordu çünkü. .bu arada aç karnına mı veriyordunuz bebğiniz ne zamndı
Anlaşılan ilaç dozu fazla gelmiş işin en kötü tarafida bu doz ayarlama işi,bizde çok uzun süre 15 günde bir kan verdik,tsh aşırı düşmüş bu durumda hipertroide çevirebilir ki bundan kurtulmak hipotroide göre çok daha zor derdi doktorumuz...rabbim tez zamanda sizide kurtarsın bu ilactan,bizimde bu hafta yada haftaya kontrolümüz var bakalım biz ne haldeyiz...Dün ilacimizin dozu ayarlandi. 50 MGC idi 25 e indirdi. Test sonucuna göre tsh 0.26 larda T4 ise 0.6 gibiydi. Yani verilen doz bu seferde baskilamis.
bu günden itibaren ilaciizi kırıp verecegiz 15 gun sonra kontrole gideceğiz nasipse...
Rabbim biz zayif kullarini evlatlarimizla sinamasin...(Amin.
Anlaşılan ilaç dozu fazla gelmiş işin en kötü tarafida bu doz ayarlama işi,bizde çok uzun süre 15 günde bir kan verdik,tsh aşırı düşmüş bu durumda hipertroide çevirebilir ki bundan kurtulmak hipotroide göre çok daha zor derdi doktorumuz...rabbim tez zamanda sizide kurtarsın bu ilactan,bizimde bu hafta yada haftaya kontrolümüz var bakalım biz ne haldeyiz...
Amin canım..Tüm yavrularımıza şifa versin Rabbim..Evladımızla sınamasın..Allah razı olsun canım:)..Allah yardımcınız olsun.kuzunuza da tez zamanda şifa versin inşallah...
MaşaAllah:) razı olsun canım ..biz de olumlu yorduk..Çok şükür ..bakalım 2 hafta sonra nasıl olacak.? 25 mgc ile bugün başladık..bölüp veriyorum yarım saat önce emzirmeyi bırakıyorum hapı verdikten sonra yarım saat de emzirmiyorum. bu gittiğimiz dr farketmeyeceğini söyledi ama endokrinolıoji bölümünde görüştüğümüz dr emilimi daha iyi olur dedi böyle yaparsan..Hayırlısı...Dozunu ındırmesı olumlu gıttıgıne ısaret. Bızımde 2 tabletten 1 bucuga bır bucuktan bır ceyrege sımdı ıse 1 tablete dusuruldu yanı ıyıye gıdıyor. Ilk zamanlar 2 haftada bır ya da ayda bır gıtmenız normal ama zaman gectıkte aylar uzatılıyor. En son gıttıgımızde 4 ay sonrasına randevu verdı doktorumuz cunku her sey olumlu ılerlıyor hamdolsun kı. Ne mutlu sıze kı dozu dusmus bu durumda bebegınız tedavıye cevap verıyor.
bu arad ilk doz ayarlama zamanındada mı 15 gün sonra gittiniz? mesala biz 1 hafta 50 mgc kullandık sonra 25 e indirdi ama bu sefer 15 gün sonraya randevu verdiAnlaşılan ilaç dozu fazla gelmiş işin en kötü tarafida bu doz ayarlama işi,bizde çok uzun süre 15 günde bir kan verdik,tsh aşırı düşmüş bu durumda hipertroide çevirebilir ki bundan kurtulmak hipotroide göre çok daha zor derdi doktorumuz...rabbim tez zamanda sizide kurtarsın bu ilactan,bizimde bu hafta yada haftaya kontrolümüz var bakalım biz ne haldeyiz...
oo maşaAllah canım...:)kontrollere gidiyor musunuz.hangi sıklıkla acabaBenim oğlum şuan 7 yaşın içinde 3yaş 7 ay kullandık ilacı..o 7 ayida fazladan kullanmışiz 3 yaş yeterliyani duruma göre...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?