derdim 26 günlük evladım....doktor arkadaşlar;kayseridekiler yardım edin ALLAH RIZASI İÇİN...

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
437
123
Allah ım çok dardayız....ne yapacağımızı biemiyoruz..
cuma günü alınan 2. topuk kanında da tsh yüksek çıkınca bizi bu sefer damardan kan vermeye yönlendirdiler. öğleden sonraları devletten kan verilmiyor. bekleyemedik .özele gittik test sonucunda TSH 40.. YANİ NORMALİ MAX 10 BUNUN...Allah muhafaza bu rahatsızlığa geç kalındığında Zeka geriliği boy kısalığı vs. gibi geri döndürülemez hasarları var..cuma gününden beri harap oldum.. Rabbim düşmanımın başına vermesin ..bir yandan da sütüm kesilecek diye korkuyorum...

her yerde de bu bölüm yok bize yakın bir ankara da bir kayseri de.- kayseri daha yakın..-http://hastaneler.erciyes.edu.tr/Sayfa/katpilani/3057

ilk 1 ay çok önemliymiş. yarın kayserideki endokronoloji Hastanesine gideceğiz. AMA öğrendik ki o da direkt bakmıyormuş önce çocuk polikiliniğine gideceğiz sonra onlae sevk edecekmiş veeee birkaç gün sonraya atabiliyorlarmış..
NEDENNNNN
ben cuma gününden beri kendi kendimi yiyorum 2 gün boşa bekliyoruz diye...

ne olacak bu tedavi süreci nasıl işleyecek..

Allah yardımcınız olsun,hayırlısıyla bi an önce normale döner inşallah değerleri yavrunuzun.

Maddi durumunuz uygunsa bölüm hocalarından randevu alabilirsiniz,belki daha erken bi tarihe alınır randevu,işlemler daha hızlı ilerleyebilir.

Canım üzülme Allah beterinden saklasın,dualarimm onunla , bende yeni anne olduğum için seni çok iyi anlıyorum, Allah evlatlarımızı bize bagislasin, moralini yüksek tut ki bebiş de üzülmesin.

amin.. özel kliniklerle de görüştük ama onlar da aynı gün tedaviye başlanmayabilir diyorlar. artık nasıl bir tahlil yapacaklarsa

Canım hastalığı tam olarak ne oluyor? Tiroit bezi mi yok bebişin? Bir arkadaşımın oğlunun da doğuştan yoktu tiroit bezi allahtan erken farkedildi. Eğer öyleyse ona sorayım mı doktorunu Konyadayız. Ankara yada Kayseri ye gelene kadar Konya da kolay olur size

Canim benim bebegimdede hipotroidi var demişlerdi çok şükür sarılıktan dolayi yüksek cikmis cocuk endokrinoloji doktoru ultrasyonda guatr baktı tekrar kan alındı ama mecbur bizde bekledik korkma insallah bişey olmaz sentetik hormon ilaçları kullanır eğer varsa da ama insallah s eninkide sariliktandir bol bol emzir sık sık belki düşer

ankaradaki ibni sina ya da hacettepe unı. hastanelerinde öğretim üyelerinin mesai dışı muayenelerine randevu alın .118-148 lira arasıydı sanırım
madem ilk bu zamanlar çok önemli borç harç bişekilde halletmeye çalışın
Allah bebişinize sağlık versin inşallah

canım parasında değiliz de ankara da sorduk 450 tl idi sadece muayene. tahliller hariç.. özel koru hastanesinde bulduk bu bölümü ve doktorunu o da muayene 170 tl muayene..

sordum dedim böyle böylw 2 topuk kanı da yüksek çıktı tahlil de yüksek çıktı..tamam tahlilleri tekrarlar birkaç saate çıkıyor sonucu...ama gene de dr un ne tatlil isteyeceğini bilemedikleri için aynı gün tedaviye başlayıo başlayamayacaklarını bilemediklerini söyledi..

Özel hastaneler değil yalnız anlatılan.

Üniversite hastanelerindeki öğretim üyelerinden, üniversite hastanesine telefon ederek randevu alabiliyorsunuz,ücret konusunda bilgi vermişler.

Allah razı olsun canım. bizim de sarılığımız vardı. 11 civarında idi en son cuma günü ölçtürdük. biz zannediyorduk ki AB0 uyumsuzluğumuzdan dolayı uzayan sarılık var. ama bu çıkınca uzayan sarılık bunun belirtilerinden biriymiş..
biz ocuk endokrinoloji doktoru bulamıyoruz. yarın kayseriye gideceğiz ama dirkt almıyorlarmıiş buradanj sevk de kabul etmiyorlarmış. biz de yarın yan bloktaki çocuk dr na gideceğiz o sevk edecekmiş..
Allah ım geç kalmış olmayalım inşaAllah..tanı konsaydı bi tedavi ye de başlanırdı..

sizin ne zaman tanı kondu..hipotroid tanısı konulunca hemen başlanıyor mu ilaca..

canım o kadar iyi olur ki. insan başına gelince araştırıyor bu işleri...
bizim testte şu değerler çıktı:
SERBEST T3 0.63
SERBEST T4 0.63
TSH 40,95

YA tiroit bezi yok ya yanlış yerde yeterince çalışmıyor olabilrimiş..
merak ettiğim şey şu: sorabilir misiniz
ne zaman tanı konmuş tedaviye nasıl neyle başlanmış bu süreç ....
çok teşekkür ederim Allah razı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…