- 18 Kasım 2013
- 1.520
- 437
- 123
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
aminİnşallah yavrunuz en kısa zamanda iyileşir.
amin.. özel kliniklerle de görüştük ama onlar da aynı gün tedaviye başlanmayabilir diyorlar. artık nasıl bir tahlil yapacaklarsaAllah yardımcınız olsun,hayırlısıyla bi an önce normale döner inşallah değerleri yavrunuzun.
Maddi durumunuz uygunsa bölüm hocalarından randevu alabilirsiniz,belki daha erken bi tarihe alınır randevu,işlemler daha hızlı ilerleyebilir.
Canım hastalığı tam olarak ne oluyor? Tiroit bezi mi yok bebişin? Bir arkadaşımın oğlunun da doğuştan yoktu tiroit bezi allahtan erken farkedildi. Eğer öyleyse ona sorayım mı doktorunu Konyadayız. Ankara yada Kayseri ye gelene kadar Konya da kolay olur sizeAllah ım çok dardayız....ne yapacağımızı biemiyoruz..
cuma günü alınan 2. topuk kanında da tsh yüksek çıkınca bizi bu sefer damardan kan vermeye yönlendirdiler. öğleden sonraları devletten kan verilmiyor. bekleyemedik .özele gittik test sonucunda TSH 40.. YANİ NORMALİ MAX 10 BUNUN...Allah muhafaza bu rahatsızlığa geç kalındığında Zeka geriliği boy kısalığı vs. gibi geri döndürülemez hasarları var..cuma gününden beri harap oldum.. Rabbim düşmanımın başına vermesin ..bir yandan da sütüm kesilecek diye korkuyorum...
her yerde de bu bölüm yok bize yakın bir ankara da bir kayseri de.- kayseri daha yakın..-http://hastaneler.erciyes.edu.tr/Sayfa/katpilani/3057
ilk 1 ay çok önemliymiş. yarın kayserideki endokronoloji Hastanesine gideceğiz. AMA öğrendik ki o da direkt bakmıyormuş önce çocuk polikiliniğine gideceğiz sonra onlae sevk edecekmiş veeee birkaç gün sonraya atabiliyorlarmış..
NEDENNNNN
ben cuma gününden beri kendi kendimi yiyorum 2 gün boşa bekliyoruz diye...
ne olacak bu tedavi süreci nasıl işleyecek..
canım parasında değiliz de ankara da sorduk 450 tl idi sadece muayene. tahliller hariç.. özel koru hastanesinde bulduk bu bölümü ve doktorunu o da muayene 170 tl muayene..Çok önemli bir konu . Bölümdeki bir profesörden özel randevu alın. Muhtemelen 100-150 lira arası ücretleri, hiç düşünmeyin verin ücreti.Özel hasta olarak girince hem doktor daha çok ilgileniyor hemde tahlillerde falan daha az bekliyorsunuz.
aminnnRabbim şifa versin meleğim inş... hiç yaşanmamış gibi olur inş bu günler.
Özel hastaneler değil yalnız anlatılan.canım parasında değiliz de ankara da sorduk 450 tl idi sadece muayene. tahliller hariç.. özel koru hastanesinde bulduk bu bölümü ve doktorunu o da muayene 170 tl muayene..
sordum dedim böyle böylw 2 topuk kanı da yüksek çıktı tahlil de yüksek çıktı..tamam tahlilleri tekrarlar birkaç saate çıkıyor sonucu...ama gene de dr un ne tatlil isteyeceğini bilemedikleri için aynı gün tedaviye başlayıo başlayamayacaklarını bilemediklerini söyledi..
Allah razı olsun canım. bizim de sarılığımız vardı. 11 civarında idi en son cuma günü ölçtürdük. biz zannediyorduk ki AB0 uyumsuzluğumuzdan dolayı uzayan sarılık var. ama bu çıkınca uzayan sarılık bunun belirtilerinden biriymiş..Canim benim bebegimdede hipotroidi var demişlerdi çok şükür sarılıktan dolayi yüksek cikmis cocuk endokrinoloji doktoru ultrasyonda guatr baktı tekrar kan alındı ama mecbur bizde bekledik korkma insallah bişey olmaz sentetik hormon ilaçları kullanır eğer varsa da ama insallah s eninkide sariliktandir bol bol emzir sık sık belki düşer
canım o kadar iyi olur ki. insan başına gelince araştırıyor bu işleri...Canım hastalığı tam olarak ne oluyor? Tiroit bezi mi yok bebişin? Bir arkadaşımın oğlunun da doğuştan yoktu tiroit bezi allahtan erken farkedildi. Eğer öyleyse ona sorayım mı doktorunu Konyadayız. Ankara yada Kayseri ye gelene kadar Konya da kolay olur size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?