Derdi,kederi bırak geyiğe ak :)

napim canım bildiğin gibiyim sen nasılsın?
Ben de öyle..Ücretli belli oldu,dün başladım,bugun de yıllık planları falan çıkaracagım oturdum bilgisayarın başına..İlk maaşla da kitap alıp artık çalışmaya başlayayım diyorum..Sen ne zaman başlamayı düşünüyorsun derse?

Ben de öyle..Ücretli belli oldu,dün başladım,bugun de yıllık planları falan çıkaracagım oturdum bilgisayarın başına..İlk maaşla da kitap alıp artık çalışmaya başlayayım diyorum..Sen ne zaman başlamayı düşünüyorsun derse?
Valla canım hiç canım istemiyor ama ne zaman başlarım bilmiyorum.
Ücretli için de gözün aydın canım çok sevindim :KK19:

Çenemi tutamadım banlandım yine.
Valla kızlarım memurluk puanım 85,sıralamam 11499.
İlk atama olmaz diyorlar.
Öğretmenlik içinse artık ne umudum ne hevesim var.
Bi taraflarını yayan herkes atandı bizim sınıftan.
İnancım kalmadı bu sisteme.
Bu sene daha iyi olacağım avuntusu da umudu da yok.
Tükenmişlik sendromuna göz kırpıyorum.

linkam şimdi herşey taze ya ondan belki böyle hissediyorsun...aslında haklısın da..yoruluyor insan bedenen ruhen yıpranmışken yanına yörenede laf anlatmak cabası...o bitarafını yayıp atananlar nasıl şanslılar bi bilseler..

Çenemi tutamadım banlandım yine.
Valla kızlarım memurluk puanım 85,sıralamam 11499.
İlk atama olmaz diyorlar.
Öğretmenlik içinse artık ne umudum ne hevesim var.
Bi taraflarını yayan herkes atandı bizim sınıftan.
İnancım kalmadı bu sisteme.
Bu sene daha iyi olacağım avuntusu da umudu da yok.
Tükenmişlik sendromuna göz kırpıyorum.
Canim benim inşallah atanirsin.
4001 den nere gelirse yaz bence. En fazla iki sene calisir sonra es durumundan istediğin yere gelirsin.

linkam şimdi herşey taze ya ondan belki böyle hissediyorsun...aslında haklısın da..yoruluyor insan bedenen ruhen yıpranmışken yanına yörenede laf anlatmak cabası...o bitarafını yayıp atananlar nasıl şanslılar bi bilseler..

Bilmiyom ki çıtır elmam ya.Kitabın kapağına el süresim yok.Bütün gün toz alıyorum,tuvalet lavabo yıkıyorum,yemek yapıyorum,hamur işi öğreniyorum.Şafak sayıyorum.Kaçıp gitmek istiyorum.

Canim benim inşallah atanirsin.
4001 den nere gelirse yaz bence. En fazla iki sene calisir sonra es durumundan istediğin yere gelirsin.

Yazıcam canım inşallah.Ağırlıklı olarak doğu yazıcam,inşallah gelir.
İnşallah sen de atanırsın,bu yolda hep beraberdik sevinmek bir türlü nasip olmadı.

Bilmiyom ki çıtır elmam ya.Kitabın kapağına el süresim yok.Bütün gün toz alıyorum,tuvalet lavabo yıkıyorum,yemek yapıyorum,hamur işi öğreniyorum.Şafak sayıyorum.Kaçıp gitmek istiyorum.

Yazıcam canım inşallah.Ağırlıklı olarak doğu yazıcam,inşallah gelir.
İnşallah sen de atanırsın,bu yolda hep beraberdik sevinmek bir türlü nasip olmadı.

Ben de 4001 yazıcam linka kurumlar nasıl bir bilgin var mı hiç araştırdın mı ya? Doğudan da tırsıyorum şu aralar :KK17:

X