- 11 Eylül 2014
- 388
- 215
- 38
Hayırdır ya?Pes etme,seneye o sıralaman cok daha güzel olacak inanıyorum ben..Linka bacınız artık öğretmenlik defterini kapamış bulunmakta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırdır ya?Pes etme,seneye o sıralaman cok daha güzel olacak inanıyorum ben..Linka bacınız artık öğretmenlik defterini kapamış bulunmakta.
Ben de öyle..Ücretli belli oldu,dün başladım,bugun de yıllık planları falan çıkaracagım oturdum bilgisayarın başına..İlk maaşla da kitap alıp artık çalışmaya başlayayım diyorum..Sen ne zaman başlamayı düşünüyorsun derse?napim canım bildiğin gibiyim sen nasılsın?
Valla canım hiç canım istemiyor ama ne zaman başlarım bilmiyorum.Ben de öyle..Ücretli belli oldu,dün başladım,bugun de yıllık planları falan çıkaracagım oturdum bilgisayarın başına..İlk maaşla da kitap alıp artık çalışmaya başlayayım diyorum..Sen ne zaman başlamayı düşünüyorsun derse?
Canim benim inşallah atanirsin.Çenemi tutamadım banlandım yine.
Valla kızlarım memurluk puanım 85,sıralamam 11499.
İlk atama olmaz diyorlar.
Öğretmenlik içinse artık ne umudum ne hevesim var.
Bi taraflarını yayan herkes atandı bizim sınıftan.
İnancım kalmadı bu sisteme.
Bu sene daha iyi olacağım avuntusu da umudu da yok.
Tükenmişlik sendromuna göz kırpıyorum.
linkam şimdi herşey taze ya ondan belki böyle hissediyorsun...aslında haklısın da..yoruluyor insan bedenen ruhen yıpranmışken yanına yörenede laf anlatmak cabası...o bitarafını yayıp atananlar nasıl şanslılar bi bilseler..
Canim benim inşallah atanirsin.
4001 den nere gelirse yaz bence. En fazla iki sene calisir sonra es durumundan istediğin yere gelirsin.
Bilmiyom ki çıtır elmam ya.Kitabın kapağına el süresim yok.Bütün gün toz alıyorum,tuvalet lavabo yıkıyorum,yemek yapıyorum,hamur işi öğreniyorum.Şafak sayıyorum.Kaçıp gitmek istiyorum.
Yazıcam canım inşallah.Ağırlıklı olarak doğu yazıcam,inşallah gelir.
İnşallah sen de atanırsın,bu yolda hep beraberdik sevinmek bir türlü nasip olmadı.
Ben de 4001 yazıcam linka kurumlar nasıl bir bilgin var mı hiç araştırdın mı ya? Doğudan da tırsıyorum şu aralar
Anladım, ben de üniden ziyade sonradan branşıma geçebileceğim kurumları yazmayı düşünüyorum.Yok hacım henüz o kadar inceleme yapmadım ama çoğunluk üni.yazarım sanırım.
Kimi nöbetli oluyormuş onlara bi bakmak lazım.
Anladım, ben de üniden ziyade sonradan branşıma geçebileceğim kurumları yazmayı düşünüyorum.
Ne biçim iş anlamıyorum.90 alıyorsun ve kendi işini yapamıyorsun.
Öyle maalesef. İlk kasım atamasında p3 alımı da az oluyor yaa
Aynen ben de, evde otur otur iyice tembelleştim. Resmen günlerim boşa geçiyor hayata atılamadık dahaBu sebepten hayatımı da kuramıyom.
Erteleye erteleye nereye bakalım ?
Aynen ben de, evde otur otur iyice tembelleştim. Resmen günlerim boşa geçiyor hayata atılamadık daha
İki parça eşya bile alamıyorum la.Her şeyde gözüm kalıyo.
Ben de harcama yapmamak için hiçbir yere gidemiyorum, masraf olmasın diye beğendiğim şeyleri görmezden geliyorum. Varlık içinde yokluk resmen.
Sorma.Bakam nereye kadar.
Selamm