- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
ahahaha ay bu ne semim ya
uğrasmayın nihat hocamla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahahaha ay bu ne semim ya
oyy kuzum kıyamam hemen baglatırsınız interneti inşallah. Ben seni özlerim gercekten Etleri de götürürüm löp löpCanlarım sabah taşınıyoruz.İnternet ne zaman
bağlanır bilemiyorum.Şimdiden bayramınızı kutluyorum.Löp löp götürün
etleri olur mu(özellikle belisim)Kendinize iyi bakın.Hiçbir şeyi kafaya takmayın
Çok özleyeceğim sizleri
Cabuk geri gelirsin umarimCanlarım sabah taşınıyoruz.İnternet ne zaman
etleri olur mu(özellikle belisim)Kendinize iyi bakın.Hiçbir şeyi kafaya takmayın
Çok özleyeceğim sizleri
beli kimlik kartında neden üzgün yazıyor? banlandın mı kioyy kuzum kıyamam hemen baglatırsınız interneti inşallah. Ben seni özlerim gercekten Etleri de götürürüm löp löp
Çok öptüm kuzum hemen gel gerii
bizde seni, çabuk dönCanlarım sabah taşınıyoruz.İnternet ne zaman
Çok özleyeceğim sizleri
Sana ne oldu yine naptın kuzumoyy kuzum kıyamam hemen baglatırsınız interneti inşallah. Ben seni özlerim gercekten Etleri de götürürüm löp löp
Çok öptüm kuzum hemen gel gerii
Rahat durmamıştır yinebeli kimlik kartında neden üzgün yazıyor? banlandın mı ki
Kolaylıklar diliyorum kuzumCanlarım sabah taşınıyoruz.İnternet ne zaman
Çok özleyeceğim sizleri
en kısa zamanda gelirsin aramıza kuzum inşallah cok öptüm seniCanlarım tekrardan hayırlı bayramlar İnternet olmadan ne zormuş yav
Ablamların telefonundaki netten giriyorum ama çok
yavaş maalesef.Halledeceğim bu işi en kısa zamanda inşallah.Öpüyorum hepinizi kocaman
Canım napıyosun ne alemdesin görüşemiyoruz..Bayram o kadar yoğun geçti ki iflah olamadım halaen kısa zamanda gelirsin aramıza kuzum inşallah cok öptüm seni
napim canım bildiğin gibiyim sen nasılsın?Canım napıyosun ne alemdesin görüşemiyoruz..Bayram o kadar yoğun geçti ki iflah olamadım hala
hayırdır canım?Linka bacınız artık öğretmenlik defterini kapamış bulunmakta.
Linka bacınız artık öğretmenlik defterini kapamış bulunmakta.
Canim düz memurluktan mi hazirlanmayi planlıyor sunLinka bacınız artık öğretmenlik defterini kapamış bulunmakta.