• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derd

Canım belli ki eşinin ve ailesinin dolduruşuna gelmişsin sen.Eşin muhtemelen seni evlat olarak ayırıyorlar,hep abinlere yardım ediyorlar,sana değer vermiyorlar tarzında seni değersiz hissettirmişler.Sakın bu tuzağa düşme.Yarın baban hasta olsa bu sefer sen de kızısın bak demezler ,oğulları baksın derler.Bak ne güzel baban ev alamasa da ne güzel aylık sana para veriyormuş,hangimizin babası yapıyor bunu,babanın değerini bil.Baban gerçekten ev yardımında bulunmak istemiştir ,fakat eşinin ve ailesinin hareketlerinden rahatsız olmuştur.İlla kafanı attırırlarsa tapusu senin üzerine olması şartıyla babanla olmasa da annenle görüşebilirsin,borç isteyebilirsin.Eşine de baban hakkında söz söyletme canım.Kız aileleri ne yapsa damada yaranamaz zaten.Eşin öyle söyleyince kendi ailenin eksiklerini düşünüyorsun ,sen benim ailem için ne yaptın deyin..

ben açıkçası eşinize ve ailesine güvenmediği için babanızın ev almanıza yardım etmediğini düşünüyorum.
eşinin haberi olmasın demesi bundan bence.
hem kendi evinde oturmanızı da teklif etmiş, siz kabul etmemişsiniz.

abinler babanızın işinde yardımcı iseler bir de, onların hukuku farklı olacaktır diye düşünüyorum.

onun dışında üzüldüm yahu, iki tarafta da evler gırla gidiyor, siz giriş katında ışık almayan evde oturuyorsunuz.
belki de kimseden beklentiye girmeden kiraya falan çıkmalısınız bu evde hiç mutlu değilseniz...

Esinizin beklentiye girmesi hos degil a.a ailenizin ayrimcilik yapmasi da hic hos degil. Boyle aileler eninde sonunda kiz cocugunun ocagina kaliyor nedense. Aynisi anneme oldu, 4 oglu olan anneannem ve dedem doktora gidecegi zaman, mutfaga erzak alinacagi zaman, evin bir eksigi oldugunda bilin bakalim bir tek kimi arayabiliyor?

Sana ihtiyacin var mi diye sormayan bir esin var. Çocuğum boyle bi durumdaysa kesinlikle tasinmaz herhangi bir mal almazdim. Yarin obur gun bosanacak olursaniz adam, babanin parasiyla alinsmis evin yarisinin derdine dusecek. Cunku esinde senin ailenden maddi bir beklenti icinde

ben açıkçası eşinize ve ailesine güvenmediği için babanızın ev almanıza yardım etmediğini düşünüyorum.
eşinin haberi olmasın demesi bundan bence.
hem kendi evinde oturmanızı da teklif etmiş, siz kabul etmemişsiniz.

abinler babanızın işinde yardımcı iseler bir de, onların hukuku farklı olacaktır diye düşünüyorum.

onun dışında üzüldüm yahu, iki tarafta da evler gırla gidiyor, siz giriş katında ışık almayan evde oturuyorsunuz.
belki de kimseden beklentiye girmeden kiraya falan çıkmalısınız bu evde hiç mutlu değilseniz...

Evet guvenmiyor babam eşime de ailesine se ben zaten bana ev demiyorum.kendi demişti sana bir miktar yardim edeceğim diye guvencen olsun ne olur ne olmaz demişti ama şimdi kardeşime araba alacakmiş.

En doğrusu kimseden hiç bişey beklemeden kiraya çıkmak galiba...

yapman gereken bu olanları asla unutmamak. yarın öbür gün bişey olduğunda abilerime ev araba aldınız sizinle onlar ilgilensin diyeceksin. oh ne hoş oğlana ev araba kıza ayda 200 harçlık. unutma bunları

Esine bir söyle bakalim babam bana daha aylik harclik vermiyor tepkisi ne olacak? Esin yolunacak tavuk ariyor aileside öyle . Kayinvaliden de ayfi bir tuhaf. Sizde esinizle beraber kendi ihtiyaclarinizi kendiniz görün tabiki babaniz abilerinize para ev araba alirsa size hic bir sey yapmassa tabiki haksizlik olur ama olsun bosver kendi isini kendin yap. Kimseye muhtac olma

eşiniz hiç güven vermior
bu yüzden babanızda para versem direk bu damat alır yer kızım gene sıkıntıda kalır dıye dusunmustür
size gelin evde oturun demişler onu kabul etmemişsiniz
damadı akbaba olan birini kayınpederi olarak babanız elinden geleni yapmış bence

üzücü bi durum gerçekten. abilerinizde de iş yok demek ki. insan kız kardeşinin hakkını gözetmez mi?

onu bunu boşverin de eşinizin yanlışını düzeltmeye bakın. hala ailenizden harçlık almanız, eşinizin sizi düşünmemesi asıl problem.

Ya konuyu yazışını baya sevdim direkten dönen kafatopu :) süpersin açıkça haklısın ama Allah görüyor Allah a havale et herşeyi boşver olana şükret hatta kafana yatarsa işe gir kafan dağılır kendi paranı kazanınca rahatlarsın

Kız evlenince ''ele karıştı bundan sonra ondan eşi sorumlu maddi anlamda'' diye düşünüyor insanların yüzde doksanı. Oğluna çok yardım edim kızına kolay kolay yardım etmeyen çok insan gördüm.Belkide o tarz bişeydir ailenizin yaptığıda.Aklıma baskada bişe gelmedi zaten.

Ya konuyu yazışını baya sevdim direkten dönen kafatopu :) süpersin açıkça haklısın ama Allah görüyor Allah a havale et herşeyi boşver olana şükret hatta kafana yatarsa işe gir kafan dağılır kendi paranı kazanınca rahatlarsın
gerçekten öyle hissediyorum herkes başkasına yönlendiriyor.

üzücü bi durum gerçekten. abilerinizde de iş yok demek ki. insan kız kardeşinin hakkını gözetmez mi?

onu bunu boşverin de eşinizin yanlışını düzeltmeye bakın. hala ailenizden harçlık almanız, eşinizin sizi düşünmemesi asıl problem.

O konuda haklısınız belki geç oldu biraz ama tedbirimi alıyorum artık

Back