- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.033
- 163
TeşekkürlerEn doğrusunu sen soylıyorsun bende iş yok galiba
Eleştiriye açıksın en azından
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TeşekkürlerEn doğrusunu sen soylıyorsun bende iş yok galiba
ben açıkçası eşinize ve ailesine güvenmediği için babanızın ev almanıza yardım etmediğini düşünüyorum.
eşinin haberi olmasın demesi bundan bence.
hem kendi evinde oturmanızı da teklif etmiş, siz kabul etmemişsiniz.
abinler babanızın işinde yardımcı iseler bir de, onların hukuku farklı olacaktır diye düşünüyorum.
onun dışında üzüldüm yahu, iki tarafta da evler gırla gidiyor, siz giriş katında ışık almayan evde oturuyorsunuz.
belki de kimseden beklentiye girmeden kiraya falan çıkmalısınız bu evde hiç mutlu değilseniz...
gerçekten öyle hissediyorum herkes başkasına yönlendiriyor.Ya konuyu yazışını baya sevdim direkten dönen kafatopu :) süpersin açıkça haklısın ama Allah görüyor Allah a havale et herşeyi boşver olana şükret hatta kafana yatarsa işe gir kafan dağılır kendi paranı kazanınca rahatlarsın
üzücü bi durum gerçekten. abilerinizde de iş yok demek ki. insan kız kardeşinin hakkını gözetmez mi?
onu bunu boşverin de eşinizin yanlışını düzeltmeye bakın. hala ailenizden harçlık almanız, eşinizin sizi düşünmemesi asıl problem.