Depüşük'ler & Geyik'ciler & Cadılar'ın Kulübü

Hayırlı cumalar arkadaşlar
zeppimiz hasta olmuş geçmişler olsun arkadaşım,biran önce iyileş ve gel aramıza Şeniz

Tünaydın arkadaşlar,hafta sonuya kimse depişmeye gelmemiş olsun be güller canınız sağ olsun ben depişirim hepinizin yerine Şeniz

Canimlarim ben geldim!!! Uzun zamandan beri ugrayamadim merak etmeyin iyiyim!!! Sizleri unuttugumu düsünmeyin Unutmadim yanliz ulasabilme imkanim kisitli!! Ama en yakin zamanda depüsmeye gayret gösterecegim!!! Ümid ediyorumki hepiniz iyisiniz Hayirli Ramazanlar diliyorum!!!! Hepinize Kocaman Hasretle Özlemle Sariliyorum Büsbüyük Öpüyorum!!! Aklimdasiniz Canlarim Beni Unutmayin!!! Gidisim Suskun olmustu Ama dönüsüm Muhtesem olacak!!! kaydirigubbakcemile3

Merhaba kizlar ...
Kisa bir ayriliktan sonra aranizdayim :jeyyar:
iyiyim cok sukur .

Cilginim ozledim seni:asigim: cabuk don :mymeka:

Gunaydin kizlar
nerdesiniz bee !:mymeka:

Geldim canım ben buradayım,:sm_cool:
yeni dişçiden geldim gitti 20 lik dişim:a015:,henüz ağrım yok,dişçim harika çektişakkıdı
çılgınım çabuk dön aramıza,ayvecim sende bizleri ihmal ediyorsun ama:çok üzgünüm:,şarkılarını bekliyoruza.s.

Günaydın depüşükler.:sm_cool:

Zeep geçmiş olsun nasıl oldun.:teselli:

aktinya sanada geçmiş olsun. 20' lik dişin sıkıntısını ben çok iyi biliyorum. a.sUmarım sonradan ağırmaz.

Benim birkaç gün sonra daha çok ağırmaya başladı ve 10-15 gün devam etmişti.:bbo:

Günaydın arkadaşlar,chocolate canım iyi dileklerin için teşekkürler,şimdilik ağrımıyor,sadece anestezi yapılan yerler ağrıyor,kurtuldumya çok şükür,sanada geçmişler olsun canımŞeniz

iyiyim canim cok sukur ...
evde ilac tedavisine devam ettim oda bitti cok sukur ...
sen nelerdesin :mymeka:kimse ugramaz oldu artik buralara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…